Arkadaşlar ülkede uzun boylu erkek Kıtlığı mı var bize mi denk gelmiyor
benim boyum 170 etrafımda Max 178 erkekler cirit atıyor nerde bu uzunlar
benim boyum 170 etrafımda Max 178 erkekler cirit atıyor nerde bu uzunlar
Bi keresinde elazığa gitmiştim. Ya herkes mi uzun olur yok böyle bişey. Standart boy 180cm den başlıyordu. Kavruk tenli uzun boylu yapılı erkek olur dersen elazığlılar iyi seçenek diyebilirim. Çok da kadınlarına sahipleniyorlar.
aman Elazığ uzak ama elazıglı biriyle tanışmıştım benden kısaydı. Bide açık tenliydi sanırım benim kaderim de kısa erkolar var
Afedersin kutup ayısı gibi bişey olmuş ahah nasıl bir nasibin var senin 😁
Gerçekten öyleydi ama dehset zeki biriydi. Tek iyi yönü buydu 😂😂
Aslında zeka çok önemlidir. Karşısındaki insanın duygularını ihtiyaç duyduğu cümleleri sezip seçebiliyorsa emin ol o kişi istediği kadar kısa olsun karşında bir DEV oluverir. Sen henüz o kişiyi bulamamışsın o kadar.
Benim bir akrabam var, ajandasında yer kaldıysa seni de not etsin. Kendisi 2.15 boyunda, taşı sıksa un eder, uzun saçlı, İspanyola benzer bir esmer. Fakat dediğim gibi, peşinde benim bildiğim 3 kadın var
Yok ya onu üçü anca bölüsür herkesin istediğini istemem ben nckfkd
Zaten kendisi aşka inancını kaybetmiş, para yiyor karşılığında da kadınlar bunu yiyor 😆
Tipini çok merak ettim valla
Fotosu olsa atardım, uzak akraba.
Cevap
15Cevap
Senden kısa olmadığı müddetçe boy konusuna takılma derim pek. Gerekli değil çünkü.
Doğru aslında
188 boyum var, 160 kizlara mi bakacagim birde topik
Bence de bakma 🥹
Topukluyla 175 oluruz asko
170 boy 67 kilo
Canım sen manken arıyorsun galiba
Yo tam
Yani kilolu görünmüyorum öyleysem bile 😎
Yo gayet spor yapan biriyim
Tartıda gördüğün her rakam yağdan ibaret degildir kasda tartıda rakam olarak görünür. Araştırmanı tavsiye ederim
Pazartesi çarşamba cuma sabah yürüyüş aksam aerobik yapıyorum. Beslenme düzenim de spordan sonra protein agırlıklı süt yoğurt
Genel olarak protein kh dengesini sağlıyorum ekmek de kullanmıyorum…
Hayır aerobik ve zumba yaparak :)
Yürüyüsle korudum 😎
Bende senin spor hakkında hicbisey bilmediğini ve yağlı göbekli bi dambıldan ibaret olduğunu düşünüyorum hadi güle güle
Sende
uzun işte daha ne istiyorsun. iyice sallakklaştınız
benim boyum kisacik bana hep masallah cami minaresi gibi cocuklar denk geliyo ozur dilerim
Yaaa özür dileyince bi kıyamadımmm sanaaa olsunnn sen mutlu ol 😍❤️🥹
yaaa ahaajhsajksa sen de mutlu olll heppp😻💖
Bu kadınlar için de boyu uzun olsun suratı fare gibi olsun. 🤣
Hahahah yok ya surat da önemli tabi ama boy da önemli bi kriter 😁😁
Öyle mi diyosun 178 ler biraz cılız oluyo ama ya ben yapılı seviyorum
Yok sen yapılı duruyosun ama saçın uzun olduğu için boydan kesmiş kestir kcncjfk
Yıkayınca çektik yoksa 190ız hepimiz
Hahahahah kötü espri yeteneğinden erimiş de olabilirsin
hiç belli olmadı ya 😂
Uzun boylu Erkekler de ne yapsın seni acaba
150 lik yer cücelerini napıyolar?
Kullanıp atıyorlar napsınlar 1.50 lik mantarları?
doğru kız 😂😂😂
😃😃
Ben 1.68 boyundayım kendime uygun erkek ararım. Hiçbi zaman 1.90 aramam. 1.90 erkek napsın beni? Gider 1.80li mankenle takılır. Ne kadar ekmek o kadar köfte canısı
Aşkım 168 ama 5 cm topuklu giysen en az 180 olmalı seninkide
Yok deve😃😃 5 cm topukluyla olmaz o iş. Hem doğallık iyidir, topukluyu dışarda giyecen. Erkekle eve geçince topukluyla oturmayacan herhalde😃
kız dısarda düğünde nisanda kınada spor ayakkabı mı giyyim herkes bi yakıstırsınnnn bi görsünler yaniiiii bilmiyorımmm yani uzun erkek iyidir ilerde göbek yapınca boyu kısalır haberin olsunnn 😂😂😂
Ahahah kız alemsin hiç burdan bakmamıştım😂😂 Yani ne yapalım uzun boylu erkek bulmak için biz de uzun boylu manken gibi olmalıyız. Fizikten kazanıp, boyda kaybetmişiz be yavrum😂
Artık hayırlısını beklicezzz süpriz yumurta gibi karşımıza kim çıkarsa hayırlısı ve uzun boylusu olur umarım😂😂
Ahaha hadi inşallah😂 Bide Nişantaşına yakınsan oralarda takıl. Hem yakışıklısın hem zenginini bulursun. Spor salonlarına git oralara geliyor en çok bad boylar. Yoksa AVM de falan biraz zor bulursun bad boy😂
Yok kız ben evden dışarı çıkmıyorum pek bide zengin istemiyorum ya kolay insan harcar onlar bana kendi yağında kavrulan ailesi düzgün kendisi düzgün biri lazım. İstanbul’da da değilim zaten bad boy olmasınnn goodboy olsun
Kız evden çıkmadan nasıl bulursun uzunboylu erkek? Ara sıra arkadaşlarla çık hiç olmazsa
Bu zamana kadar bu yüzden bulamadım kız çıksam bile ben tanısamam öyle cafede felan güvenemem öyle Senin var mı askon
Vardı zampara çıktı ayrıldım. Haklısın her bulduğuna güvenemiyor insan😏
Yaaa çok üzücüü olsun boş ver daha iyisini bulursun o kaybetmis
Evet canım. İyi dürüst erkeğj kim kaybetmişki, biz bulalım...
Kuzum ya yine de öyle deme illaki karşımıza iyi biri cıkacak ben inanıyorum sende inan olumlama yap bol bol dua eskisi geri dönerse de sakın yüz verme hep bi şekilde dönüyorlar çünkü 🥹😭
Aman yok ya dönmez o bi daha. 😏
Dönmesin sen yeni askları bekle 😍
❤❤🌸
Zonguldakta ortalama 1_80-90
Of çok uzak ora
😁yapacak biseyyok
Urfa, Adıyaman
Bizim de başka yerimiz uzun işte
Basketbolcuların ortamına gir 😅
Nası gircem kız
Kanka sen de kısa biriyle ol, ne bu tantana
Niye yaaa ben uzun bi kuzum yanıma uzun yakısır
Bu saçma takıntılar yüzünden mutsuzsunuz hepiniz, bekle o zaman uzun birisini 😃
23 senedir beklemekten yoruldum
O zaman kısa biriyle ol, olsun bitsin. Tabii seninle de beraber olmak isteyen birisinin olması gerekiyor
Napcam kısayı ya uzun bekliyorum ben bunca yıl bekledim biraz daha beklemekten zarar gelmez
Bekle o zaman kral
Uzun boy olunca aklı kısa oluyor
Oda doğru bi tespit
1.92
Sana denk gelmiyor demek
Uzun kadın daha az
Bencede kitlik var hepsi yerden bitme 😂
Hahhahahahah valla yaaa 😂😂😂
Bazi uzunlar da beyinsiz ama 😂benkiler uzun ama beyinsiz di guzel dilemek te onenmli.
maalesef kuzum o türden bana da denk geldi neyseki postaladım geç olmadan
Hadi ya iyi yapmışsin bnde 3 4 kisi postaladm mesela bak şoyle boyuna bakiyon tipine bakyon olgun kendini gelistirmis yaksiikli kasli dyosun ama iletisime gelince hepsi ozurlu kol kasi ile beraber beyin kası da yapsalar keske.
Bi algılama kıtlıgı oluyo kızzz bi canım oluyo mu üstlerinde şimdi ben biraz da kıvrak zekaya el becerisine felan da dikkat ederim ama yokkkk
Muhabbetleri kötüüü, algıları kötüüü yani bilmiyorum nası da evlencem bu gidisle
Slklıgı canım diye çevirmiş 😂
Evlenmicen 😂
Yapyo oyle sacma seyler😅
Sende mi bekarsın
Kız yaşım geliyo artık Üni bitiyo biriyle tanıssam 3 5 yıl da anca tam olarak karar veririm
25 yasima girdim bekaraim 2 univ bitirdim 3. ye basladim ama daha bana layik bir adam bulamadim yalniz ölmekte güzel izimden gel😂
Dur kuzum sende daha çok gencsinnn senin de hayatında iyi birisi olur hemen kapatma defteri olumlama yapmak lazımmm
Hayirlisi olsun kuzu dogru adamsa gelsin degilse hic ugrasmim baya bunaldim yani birine anlat kendini tani bunlarin hepsi emek degmicekse hic olmasin.
İnan hiç içimden gelmiyor biriyle konuşmak.. o kadar saldım ki bide git gide daha seçici olmaya basladım o yüzden benimde umudum kırılıyo yavaş yavaş ama yine de iyisini senin de söylediğin gibi doğru insanı diliyorum
1.80 olan ben snsn
Yaniii idare eder 5 cm topuklu giysem 5 cm kalıyo sevmezzz
Senin boy kaç
170
İyimiş
burada
Boy kaç
1.81
Eh
Max 178 dedin😂 o sınırı geçiyorum
İlerisi için dm... Hangi şehirdesin
Burdayi, beee