Flörtümle 5 kere görüştük henüz el ele falan tutuşmadık görüşmek için ısrar eden sürekli yazan kendisi ama bana bir hediye almışlığı ya da güzel bir yemeğe çıkarmışlığı yok, parası var çünkü çalışıyor ama neden böyle bu normal mi?

Flörtümle 5 kere görüştük henüz el ele falan tutuşmadık görüşmek için ısrar eden sürekli yazan kendisi ama bana bir hediye almışlığı ya da güzel bir yemeğe çıkarmışlığı yok, parası var çünkü çalışıyor ama neden böyle bu normal mi?

Hayat böyle maalesef beklentiler , istekler , karşılık beklemeler.
Bu duygular çoğu kez istenilen şeylerle buluşamıyor.
Belki de bu durumun bu şekilde sehir etmesi içinizde beslediginiz biriktirdiğiniz duyguyu daha da güçlenmesine , kendinizi sınamanıza bir işaret olabilir mi?
Empati kurmanıza yardımcı olabilir mi?
Bir tam tersini düşünmelisiniz.
her şey hızlı gelişse , size her buluşmada farklı bir sürprizle gelse ya da hediye ile gelse.
Bir yerden sonra sıkıcı bir hal alma durumu?
Her durum her konu her düşünce istenilenden çok hızlı ilerlemez.
Zaten olması gerektiği gibi yol alması bence en uygunu, doğal ve gerçek olanıdır.
Önemli olan sizin ne hissettiginiz ve onun ne hissettirdiğidir.
Elbet bir gün gelecek hiç beklemediğiniz anda size bir sürpriz yapacaktır.
Tabi gerçek bir sevgi ise aranizdaki ilişki.
Son olarak şunu söylemek isterim nacizhane.
Eğer duyduklarınız size hissettirdiklerinden fazla ise o bir erkek değil adamdır.
Unutmamanız gereken tek şey ise siz hayatınızda erkek mi istiyorsunuz adam mı?
Hayırlı Mutlu Huzurlu Bal tadında bir Aşk diliyorum.
Normal değil. Düsüncesizlik bence. düşünemiyor bunu yoksa ilgisi var diyorsun. ilgili davranan erkek bunları da yapar yani. bence düşünemiyor akıl edemiyor. ya da ilk flörtüdür. sen kendin söyle bunları bence. söylemek şikayet etmek hakkın çünkü bir ilişki yasıyorsun ve sevgili olmaya kadar ilerliyor bu. konuşulmalı bence. Düsünemiyorsa bile hatırlat. Hatırlattığın halde böyleyse ayrıl ondan bir şey olmaz. evlense ilerde düsüncesiz bir kocan olacak. nasıl alıştırırsan öyle gider.
Ben söyledim diye yapacaksa hiç yapmasın anlamı olmaz
Sende haklısın. insan üzülüyor birde fark etmemesi daha çok sinir bozuyor...
Az önce konuştum bunları ve bitirmek istediğimi söyledim beni kazanmak için uğraşmak istediğini söyledi istemedim
Sana olan ilgisini hediye almasına ya da seni yemeğe çıkarmasına göre degerlendirme.. aceleci davranma.. bir araya geldiğinizde onun yanında mutlu olduğunu hissettir ve bekle..
Öncelikle henüz birkaç buluşma hediye için erken bence. Sonrasında yemeğe çıkarma konusunda kesinlikle haklısınız. Bir yerlere götürmesi gerekiyor elinde imkan varsa
Cevap
7Cevap
Erkek olarak bakmıyorum. İnsan birini çok sevdiği zaman
Markette bile" o bunu şok sever" diyor ve alıyor. Giyim mağazasında" bu ona çok yakışır "diyip karşı cinsin kıyafetlerine bile bakıyor.
Yani ne alaka almazsa almasın bana koymaz almazsa almasın benim için sorun teşkil etmiyor bu kafadan çıkın artık sevgi denen şey üç beş eşya hediye alarak olmaz biz ne insanlar gördük ev araba vs alıp ertesi gün aldatıyor kapıya koyuyor insanın kafasında olucak s... değil 🙄
Yemeğe çıkarmasın belki maddi olarak iyi değildir sen çıkar türk kadınları her şeyi erkekden bekliyor ya şaka gibisiniz az dünyaya açılın bakın ay yemek ismarlamadi dokunmadı bana ee bı bit kemiği mi aricaksiniz ne istiyorsunuz anlamadım ki
Cimri ‘nin teki. Nokta.
Gün gelecek ona gösterdiğin müsamaha için aşırı pişman olacaksın. Yaşa gör..
Galiba öyle
Daha el ele tutuşmadık diyorsun. Flört diyorsun. Seni seven insan içinden gelerek hediye alır. Şu an hediye almaması normal bence. Daha yenisiniz.
Flortse su an gerek yok. Ama sevgili ise kimse kusura bakmasın bir erkek maddi manevi yatırım yapmadığı hiçbir kadini el üstünde tutmaz ve sevmez
imkanları ölçüsünde hediye alabilir bir erkek. Bu ilgisiz olduğunu göstermez.
Hediye için biraz fazla aceleci davranıyor sun beklentin hatalı başta onun da bu kadar ısrarcı olması uygun değil
Sen bi erkekle hediye ve para icin gorusuyorsan sence sen normal misin?
Pinti olduğunu düşünüyorsan uzaklaş ileride çok mutsuz olursun
Yani hediye almadı diye ilgisiz olarak düşünme ben olsam ben de almazdım.
Hediye almasada davranışları karakteri efendiliğiyle mest etse keşke
Beklenti içinde yaşama. Tamam çalışıyor olabilir ama belki borcu var onu ödüyor belki ailesine yardım etmeye çalışıyor kimse size hediye alıp yemeğe çıkarmak zorunda değil yüklenmeyin bu kadar erkeklere
Disaridan kopardığı basit bir çicek bile olabilir :))
Bence hediye ye bakma tabide o da önemli ama en önemlisi sana nasıl davranıyor seni nasıl seviyor
Normal ve hediye almak zorunda değil. Sen ona aldın mı?
Parası olmayan erkektir
Flört bu , zorunda değil
Adamm
Böyle adamın değeri olur
Dog ru hamle
Düşüncesiz odun demek ki
:)) hediye almayı bilmeyen veya önemsemeyendir
Kaktüs almayan adam geldi aklıma.
Hayır bana bir gulumsemesi yeter🥴
bi tık odunsu
Odun erkektir
Bence öyledir
Parası yoktur belki
Yo sevmiodur belkide
Zamanla
Benim gibi bişey o bırak onu hayır gelmez ondan:)
Hediye bilemem ama bir yemege cikarmasini beklerim
Fukaradir
Pinti mi
Sanırım
Paranı yedirme
Bence düşüncesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?