Bir kızla 1 aydır konuşuyorum tanıştık ve anlaştık ama anneme durumu anlatınca kızı istemedi, siz olsanız ne yapardınız?

Ben kendi kararlarını alan bağımsız özgür bir bireyim lakin evlilik yolunda ana baba rızasını çok önemseyen biriyim. Annem sert ve mesafeli bir tepki verdi sevdiğim kız için. Şimdi annemin çok üstüne gitmiyorum ama ne yapacağımı da bilemedim. Aileme rest çekmek de istemiyorum kızdan ayrılmak da istemiyorum nasıl bir yol izlerdiniz siz olsanız?

Güncellemeler
+1 yıl
Kızdan bayramdan önce ayrıldım. Çok ağladı çok yalvardı. Ölürüm sana dedi defalarca, hayatımda senden başkasını sevmicem ölene kadar dedi. Hastanelik oldu ve sabaha kadar serum bağladılar. Lakin kararım karar, ayrıldım ve bitti. Beni kandırmıştı ve bir kaç böyle şeyleri vardı. Bu şekilde dürüst olmayan başlangıçlar bana göre değildir. Gitsin 150 boyuyla 167 yim deyip kandıracağı, resmini shoplayıp tamamen değiştirip aldatacağı adam bulsun kendine hadi bana eyvallah
Bir kızla 1 aydır konuşuyorum tanıştık ve anlaştık ama anneme durumu anlatınca kızı istemedi, siz olsanız ne yapardınız?