Sizce sevseydi gerçekten gider miydi?

Yaklaşık 6 aydır tanıştığım bir arkadaşımla 3 aydır her gün mesajlaşıyoruz, birbirimize sürekli bir şeyler atıyoruz ve her platformdan konuşuyoruz sık sık da buluşuyoruz ama sadece bir iki kez baş başa buluştuk hep arkadaşlarımızla toplu buluşuyoruz. Bu şekilde konuşmaya başladığımızdan beri ondan hoşlandığımı fark ettim. O beni nasıl görüyor bilmiyorum ama düşününce insan arkadaşına bu kadar sık mesaj atar mı, ben tek taraflı bir şey hissediyor olabilirim ama onun yakınlığından dolayı bu şekilde hissediyorum. Bir yandan da eğer benden hoşlansaydı bir şekilde söylerdi diye düşünüyorum. Aynı şehirde yaşıyoruz şimdi ama o yakında farklı bir şehre taşınacak kendi isteğiyle, gerçekten beni sevseydi farklı şehre taşınır mıydı? O gidecek diye ben bu kadar üzülürken o benimle aynı şeyleri hissediyor mu bilmiyorum… Gerçekten çok üzgünüm sürekli aklımda bu durum var napacağım bilmiyorum. İkimiz de 6 ay önce aynı şehirden İstanbul’a taşınmışız ve aynı iş yerinde çalışıyoruz fakat o şimdi iş yerinden ayrıldı ve eskiden yaşadığı yere geri dönüyor. Eğer aramızda bir şeyler olsaydı kalmaz mıydı, demek ki bir şey hissetmiyor…

Sizce sevseydi gerçekten gider miydi?