Arkadaşlar çok uzun biliyorum kusura bakmayın ama sizce bunun amacı nedir?

Böyle yaptığından dolayı bi işkillendim sizlere abilerime, ablalarıma, kardeşlerime sormak istiyorum.

Ben işe başladım çok olmadı, yöneticime sürekli sorular soruyordum iş hakkında oda samimiyetli bir şekilde yazmaya başladı sonra bi gün bir şey sordum direkt beni aradı konuştuk birden ses tonu değişti hani bi insana karşı ilgi duyarsınız ya kişisel sorular sordu felan ben anladım bana karşı bi ilgisi olduğunu neyse akşamda müsaitsen aricam dedi aradı yine konuştuk daha çok olmadı işe başlayalı ve hemen bu şekilde söylemesi garibime gitti,

ben seninle konuşurken huzur buldum uzun zamandır bu huzuru bulamamıştım seni beğeniyorum gibisinden şeyler söyledi bende ne zaman oldu bu dedim ilk başından beri ilgin hoşuma gidiyordu bende ne ilgisi dedim sadece merak ettiklerimi soruyordum her çalışan gibi dedim. Tamam bende mutlu oluyorum seninle konuşurken ama bende hoşlantı yok dedim.

diğer gün bana çok ilgili davrandı sürekli konuşmak istedi sonra konuştuk benden hoşlanıyor Musun dedi bilmiyorum, sadece seni tanımaya çAlışıyorum dedim.

dünde aynı şekilde aynı soruyu sordu bende bunun cevabını verdim zaten niye sürekli soruyorsun dedim oda merak ediyorum hoşlanmayan insan neden özlesin ki birini dedi ardından konuyu kapattı, sorduğu şu oldu açıkça sorucam ama özele girecek dedi seni tanımak için sorucam nasıl soracağımı bilmiyorum felan yaptı, sor dedim.

daha önce hiçbir sevgilinle bir şey yaşadın mı ilişkin oldu mu diye sordu bende cevabını verdim hayır diye bu üstünde durdu yaşadıysan yaşadım de bunu yüzüne vurmayacağım diye bende yok dedim konuyu kapatabilir miyiz artık dedim çünkü işkillendim sanki bu konuyu konuşmak için bana bu soruyu soruyor gibiydi neyse akşam oldu yine konuştuk biz bununla bana direkt cinselliğe yakın soru sordu bende bu konuları şu an için konuşmak istemiyorum kapatır mısın dedim neden diye sorguladı sürekli başka yollarla sordu felan neymiş o konuları açıkça konuşmayacağız dedi sadece hayal kuracağım ikimiz hakkında hayaline başladı sonra öpüyorum seni dudağını öpüyorum dedi ben hayalini bitir devam etme sana bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedim kendisine çünkü devamını biliyordum, arkadaşlar daha üç gündür bi samimiyet var ve bu şekilde davranması beni rahatsız etti sizce bu hoşlandım ayağına benimle o muhabbeti yapmak için mi konuşuyor sizce deneyeyim mi onu yoksa konuşmayı bitireyim mi? yardımcı olur musunuz bana cidden şu an sağlıklı düşünemiyorum.

Arkadaşlar çok uzun biliyorum kusura bakmayın ama sizce bunun amacı nedir?