Sevgilisi var ve arkadaş kalmak istediğini söyledi. Bi sürü sorun var hayatında. Destek olmak istiyorum ama sevgilsi var ve ben haala neyse😊
canım yanıyor
Sevgilisi var ve arkadaş kalmak istediğini söyledi. Bi sürü sorun var hayatında. Destek olmak istiyorum ama sevgilsi var ve ben haala neyse😊
canım yanıyor
Kendine saygın varsa arkadaş kalma. Bir zamanlar duygu beslediğin, gelecek hayalleri kurduğun insanla sırf o istiyor diye arkadaş mı kalacaksın? O çoktan hayatına birisini almış. Sen nesin peki onun hayatında? Yedek oyuncu mu?
Yapabilenler varmış, hiç yapamadım.
Yani önceden yattığım biriyle arkadaş olmak garip geliyor bana, bi’ de ben başkasıyla sevgili olursam o nasıl sakin kalabilecek merak doğrusu..
kardesim adı üstünde eskidir ve eskiler toksiktir eğer eskileri eskide bırakmazsan sürekli aynı döngüye girer ve hayatını toksik iliskiler ile heba edersin
Cevap
17Cevap
Sen hala seviyorsun ondan bırakmak istemiyorsun yapma
🙁
Bilmediğin, farkında olmadığın o kadar çok şey var ki aslında. Bilseydin çok farklı düşünürdün.
Ne gibi
Bunu uzun uzun anlatmam gerek. Bu kadar uzun bir şeyi yazamam maalesef. Ve buraya ses kaydı atmakta istemiyorum sonuçta senin özelin hakkında konuşmuş olucam
Tamam mesaj atıyorum
Kalinamaz en buyuk yanlisin olur. Sevgilisi var birde o zaman madem sorunlari var sevgilisi destek olsun sen neden iletisime gecip ona yara bandi olmak istiyorsun ki
O seni istiyor hala yoksa sevgilim var arkadaş kalalım demezdi. Çok ilgilenme senin ilgini istiyo ama verme o ilgiyi, gelsin kendi alsın
Kalamazsın öyle bir dünya yok kalırsan da hiç sevmemişsin demektir
Başka insan mı kalmadı bence arkadaş kalınmamalı. Hele ki sevgilisi varken..
Direkt bütün ilişiği kesip herşeyi tamamen bitirme taraftarıyım.
Yani hoşuna gidiyorsa bu durum devam et sen kendine acımıyorsan kim sana niye acısın ki
Desteği sevgilisi versin. Bu durum hem sevgilisinin kıskançlığına, hem de senin daha çok acı çekmene sebep olabilir.
Arkadaş olamazsın
Sen onu istiyorsun o da seni kullanmak istiyor
Kabul ediyorsan başla
abla sen ne diyon ya bizi hiç kimse takmıyor
yemişim senin derdini
Bana göre kalınmaz başaran varsa da çok az kişidir
Ne gerek var ki
Ben kaldım bi sorun yok
zor ama imkansız degıl ılk askınmı?
Hayır olmaz, uzak dur çabuk.
Konuşsak olur mu
Ben bu girdabın içindeyim çünkü