Bunun adı ne, neden böyle sizce ne yapmalıyım?

2.5 yıl önce biten 2 yıllık bir işikim vardı onu çok seviyordum ama 2 yaş büyüktüm ondan o bunu sorun etmediğini söylüyordu çok mutluydum onunla aramızda ilişki olmadı ama yakınlşmalar oldu seviştik diyebilirim. Telefonunda kız isimleri mesajlar yakaladım bir keresinde ama ona rağmen yaptığı saçma açıklamaları çok sevdiğim için kabul ettim takılmaya karar verdim hem bana yakındı hem evlilik falan istemiyordu ailem evlililğe erken diyor diyordu o 23 ben 25 yaşındaydım sonra bir gün aniden sabah bana ben yapamıyorum deyip ayrıldı benden ama sonra defalarca görüştük o görüşmek istedi ve en son yine görüşecektik daha sonra hiç arayıp sormadı bir öğrendim ki nişanlanmış ben yıkılmıştım o an baya çıkamadım etkisinden sonra onu her yerden engelledim hala seviyordum onu yerine kimseyi koyamadım etrafımda beğenilen biriyim ama kimse umrumda olmadı aradan 3 yıl geçti bende şu an bir mantık evliliği adımı atmak üzereyim dün engelini kaldımak isteyip ondan kurtulmak istedim ama dün profilinde gelin damat fotoğrafı vardı evlenmiş o kadar üzüldüm yıkıldım ki dünden beri etkisinden çıkamıyorum ona hala bişeyler hissediyorum ama ben onun tabiki asla umrunda bile değilimdir saçma bir şekilde yapmyacğım şeyler bile geçiyor aklımdan şu an ona ulaşmaya çalışmak iletişim kurmak gibi ki biliyorum bunun çok yanlış olduğunu😔 evlensem bile o içimde hep olacak gibi hissediyorum atamıyorum onu içimden sizce bu durumda ne yapmalıyım ( bu arada unutmayı çok denedim aklımdan bir süre çıkıyor sonra bir anda saplanıyor aklıma kalbime ) çok aciz hissediyorum bunun adı ne sizce ne yapmalıyım yorum yapar mısınız bu duruma lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Bunun adı ne, neden böyle sizce ne yapmalıyım?