Bence öyle gibi görünüyor.

Bence öyle gibi görünüyor.

Aslında doğada erkek süslüdür. İnsanlarda da böyle. Erkeklerin sakalı vesaire penisi dikkat çekiyor. Kadınlar çok sade bence tek göğüslerimiz var o da bebek için başka çekiciliğimiz yok
Spor yapan erkekle kadına bakın. Erkek daha çekicidir.
Hayvanların büyük bir çoğunluğunda erkekler daha marjinal ve cevvaldir. Heybetli ve göz alıcı olmak zorunda ki karşısındakine üstünlük kurabilmeli.
Cevap
15Cevap
Evet olurlar
Dişi mi? Bence erkek ☺️ doğada erkekler süslü olur genelde kendini beğendirme ye çalışan, renkli, makyajlı taraf erkeklerdir. Bunun en bilindik örneği tavuskuşu. O gördüğümüz güzel renkli güzel kuyruklu bütün kuşlar erkek, dişileri beğendirmek için en güzel kuyruğa sahip olmak şart. Onu bunu bilmem de ben bunu ısırırım 😅
tavuz kuşlarının hepsi erkek mi oluyor yani? bak bunu da yeni öğrendim.
Yahu sen nesin ney. Kurban olurum ya güzelliğine bak şunun. Nickim ile bir kez daha gurur duydum. Şu dünyada ne varsa doğada var.
Yooo bizim burada saniye teyze var benden daha delikanlı ve süslü püslü değil
Aksine, vahşi doğada gösterişli olanlar erkeklerdir. Bkz. aslan ve tavuskuşu.
Ya genelde hayvanlar aleminde dişiler çirkin olur :)
Doğada süslü olan hep erkektir. Çünkü kendisini dişiye beğendirmek zorunda ki soyları devam etsin
İnsan da dahil tüm canlılarda erkek daha göz alıcıdır. Not heteroyum.
Kuşlarda genelde erkekler süslü rengarenk tüylere sahip oluyor dişi kuşu cezbetmek için
Yok ya kızlarınki nitelikli dolandırocılık makyaj estetik kıysfet bambaşka oluyolar
Doğada kendini beğendiren genelde erkek oluyor
Yaratılış başlı başına mucize.
olmaz olay süslülüktede bitmiyor
Çok tatlı ya yerimm
genelde dişiler süslüdür hep
Olmaz
Çok güzelsin ama sen 🥹😻😻
cok tatlıymış
Çok tatlı he
Yani
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?