Bir duyguyu unutması için ikna edebilir misiniz? Ya da bir duygudan vazgeçmeye ikna edebilir misiniz?

İkna oldum ben
Bir duyguyu unutması için ikna edebilir misiniz? Ya da bir duygudan vazgeçmeye ikna edebilir misiniz?

İkna oldum ben
Hayır ikna etmem zaten kimseyi bir şey için ikna etmek gibi bir hedefim olmadı hiç bir zaman yani ben her zaman için kendim oldum bu yüzden de insanları değiştirmem oldukları gibi olmalarını isterdim. ama insan duygularını kontrol edemez bazen özellikle de bu duyguları kalpten ve içten yaşıyorsa yani bu yüzden benim için olmazdı böyle bir durum. zaten bazen duyguları insan içinden değil dışında yaşaması gerekiyor ki içinde kalmasın...
Kanaatimce mumkun bir durum olabilir.
Nasilki hisslerimizi karşı tarafa gösterip his ettirebiliyorsak.
Olmayanida gösterebilir diye düşünüyorum.
🤗 saygıyla 🌹
Eyw ☁️
duygusunu değiştirmeye belki ikna dederim.
Duygular aklın yansıması, hislerse kalbin yansımasıdır. Bir insanın duygularını değiştirebilirsin ikna edebilirsin fakat hisleri değiştirmeye ikna edemezsin.
Niye her görüşün çok güzeel
Cevap
1Cevap
Duygu değişimi çok zor zaten duygu değişimini kolay ayarlayabilirsen hayatına istediklerini de o şekilde cekebilirsin çekim yasası onu söylüyor
Anlayınca duygular değişebilir. Anlamak da mantıktan geçer.
Aslında bu konuda master yaptım😅😁
Wayss
Bana da öğretsene görmezden gelmeyi bir de duyguyu bastırmak
İlk cümlee cvgfxdfcbxdff Ya meşgulüm zaten ama zihnim hep çalışıyor düşünmemeye çalışsam bile içinde farklı düşünceler, detaylar tur atıyor
Mantıklı
Kendime unutturdum ama başkasına bilemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?