Hâlbuki ikiside aynı erkeği seviyorlar aynı erkeğe aşıklar nedir bu anlaşmamazlığın sebebi?

Hâlbuki ikiside aynı erkeği seviyorlar aynı erkeğe aşıklar nedir bu anlaşmamazlığın sebebi?

Kaynanalar sınır bilmiyor benim kaynanam iyi ama oda sınır bilmiyo gereksiz temas ediyo bana kadından köşe bucak kaçıyorum dokunmasın diye. İyiliğimi istiyor içten içe ama gereksiz iyilik iyilik değildir. Bir gün bulaşık makinesini boşaltcam diye tüm her şeyi cıkarmış tezgaha işten eve bir geldim. Kızım ben yerini bulamadım sen yapar mısın diyo salsa ben onu canım istediğinde yerleştircektim sırf ortada diye hepsi anında yapmak zorunda kaldım.
Yok Allaha şükür 🤣 yaşadığımız şehre misafirliğe gelip 1 hafta kalmışlardı
Biz kabul etsek yaşamak istiyolardı da beni bırak eşim bekar bile yaşayamıyordu onlarla
Bence genel olarak aslında kıskançlık diyebiliriz bence yani birbirlerini kıskandıkları için veya iletişim sorunları olduğu için daha çok kavga ediyor veya tartışıyorlar ya da mesela annesi oğluna çok karıştığı için ya da bebeğe çok müdahale ettiği için ya da kadını çok bunalttığı için sorunlar oluyor bence. kadın da ortada kalıyor tabi ki yani ne yapacağını bilmiyor ya da aynısı kadının annesi için de geçerli olabilir ama bunlar çözülmeyecek sorunlar değillerdir sadece iletişim olmalı
Sen niye bu zamana kadar fenomen falan olmadın :) görüşlerini beğeniyorum soruların da güzel …
Teşekkür ederim 1,5 yıldır kullanıyorum düzenli ama yapmadılar, sanırım admine yakın değilim pek ya da kimseye şirin görünmedim içindir :) senin de görüşlerini beğeniyorum ve sorularını
Bence öz evlat da olduğu gibi kültür çatışması neden oluyor, büyüklerin tecrübesi çok olduğu ve nasıl de dik başlı olduğu için anlaşmazlık oluyor.
Birde büyükler bazı zamanlar herşeyi çok iyi bildiklerini sanıyorlar.
Cevap
10Cevap
Yaşlandıkça insan çocuklaşır inanın bazen bende zor katlanıyorum her insan idare edemeye bilir kendi ailem için kaldı ki elin kızı zor idare eder.
Kaynanalar kendini gelinin sahibi ve hizmetçisi olarak görüyor
Tamamen anlayışsızlık :) Günaydın bu arada 🤪
Ya işte hayat şartları herkes kendi keyfinde kimse keyfini bozmasın
ikiside birbirinin hayatına karışmasa daha çok güzel olur her şey
Aynı erkeği sevmeleri
Sorun ayni erkegi sevmek degil sorun birbirlerini sevmemek
Gelinin kocasını annesinden kıskanması ya da tam tersi annenin oğlunu karısından kıskanması klasik
Cekemiolar õzellikle kaynanalar hepsi degil ama..
Kıskançlık ve cehalet
Kayınvalidenin oğlunu kıskanması
Tamamen kıskançlıktan
Kıskançlık
Bilmeyiz
ikisinin de kadın olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?