merhaba evet daha önce sosyal medyada tanışıp ciddi ilişki kuran var mı gel gelelim ki insanlar artık güvenilmez siz daha önce sanalda tanışıp Güzel bir ilişki elde ettiniz mi bakış açınız ve düşünceleriniz nelerdir

merhaba evet daha önce sosyal medyada tanışıp ciddi ilişki kuran var mı gel gelelim ki insanlar artık güvenilmez siz daha önce sanalda tanışıp Güzel bir ilişki elde ettiniz mi bakış açınız ve düşünceleriniz nelerdir

Bence güven varsa insan sosyal medyadan da tanışabilir diye düşünüyorum ama bunun için çok çok dikkatli olmak gerekiyor yani gerçekte bile kimseye güvenemezken sosyal medyadan tanıştığınız birine güvenmek daha zor oluyor bu yüzden de bence kişiler dikkatli olursa neden olmasın. yani önemli olan sevmektir ama ben sosyal medyada kimsenin birbirini görmeden ya da yeterince tanımadan seveceğini düşünmüyorum yani eğer buluşurlarsa ortak özellikleri olursa o zaman tabi ki tanışıp sevgili olabilirler ama yaşları küçük kişilerin sadece bir den etkilenip sevgili olmalarını doğru bulmuyorum yani genel olarak sürekli ayrıl barış ilişkisine dönüyor çünkü bu yüzden de pek mantıklı değil
Sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yoluna girmek bana çok cesaret isteyen bir şey olarak geliyor çünkü karşındaki insan her türlü insan olabilir bu sadece sosyal medya ilişkilerinde değil normal hayatta tanıştığın ettiğin ilişkide de karşındaki insan her türlü insan çıkabilir Ama en azından yüz yüze gelerek konuştuğunuzda mimiklerinden hal ve hareketlerinden bir şeyler çıkarabiliyorsun ama bazı sosyal medya ilişkileri var 6-7 ay birbirinizi görmüyorsunuz sevgililik bence bu değil. çıkıp dışarıda bir kahve içip kahve eşliğinde tanışabilmek birbirini tanımak demek. bana çok yanlış geliyor sosyal medya ilişkileri.
Cevap
10Cevap
Insan kendini bildikten sonra çok güzel ikili ilişkiler kurabilir
Tesadüfen olabilir. Bu tarz arayış içerinde olan biri bana güven vermez. Her önüne gelene yapıyordur.
Olabilir, seviyeli bir sohbet zamanla kendini gösterir.
Genelde illaki muhabbet kesiliyor
Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi
Ön yargılı davranmıyorum her şey olabiliyor.
Harika fikir zararsız
Tanışılmaz ayrıca ss'e kahkaha attım.
Evet güzel ilişkim olmuştu olumlu bakıyorum.
Olabilir
Akıllı iki kişi tanışabilir.
Tanistigim kisiler oldu guzel bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?