Ne yapmak istiyor anlamıyorum?

2 buçuk aydır iliskimiz var ilk günden beri cabalayan isteyen ilgisinden deliye dönen adam askere gittiğinde birilerini ekledi felan ben ayrıldım bu yüzden benim aşırı derecede güven sorunu yaşadığımı bile bile. Sonra barıştık ama ayrılırken beni heryerden sil demişti instagramdan silmiştim barışınca ne o istek attı ne ben dedim seni çıkarttım bakmamış bile ben demeseydim. Sonra geldi dün bir kaç gün öncesinde gene tartışmıştık. Askerden çıkışını yaptı gözün aydın dedim teşekkür etti 6 saat yazmadı bende yazmadım eve gelince ben geldim yazmış sonra yarın müsaitmisin görüşelim mi dedi ben geç cevap verdim baska zaman demistim. Sabah ne zaman yazmış sonra öğlene doğru aradı hatasını biliyor hala benim gibi trip atmaya çalışıyor yine tartıştık herşeye sinirleniyorsunuz dedi bağırdım kaç kisi ile konuşuyorsan artık dedim suratına kapadım. geri aradı ağzını topla ben kimseyle konuşmuyorum vs sana yazıklar olsun dedi kapattık sil numaramı bidaha arama yazdım oda hemen sildi. 10 dakika sonra sakinleştim aradım kahvaltıya oturdum sonra konuşalım dedi mesaj attım dedim bugün görüşelim eger istiyosan oda ben sana susmak istiyorum hevesimi vs çok kırdın dedi tamam dedim bende. Hala ne profileme baktı günlerdir bir istek attı bana ne başka bişey telefonu elinde 30 kişiyi takip etmiş ya ben haksızmıyım önceden tartıştığımızda sorunu çözmeye çalışan insan şimdi resmen takmıyor
Ne yapmak istiyor anlamıyorum?