Bana müdahale etmesi, kıskanması vs vs hoşuma gidiyor yoksa hasta mıyım ben 😅🐾

Bana müdahale etmesi, kıskanması vs vs hoşuma gidiyor yoksa hasta mıyım ben 😅🐾

Sahiplenmek farklı bir durum kıskançlık ve müdahale de apayrı. Öncelikle kıskanılmak herkesin hoşuna gider az dozu olduğunda. Diğeri de müdahale yani sizi kendi giydirmesi arkadaş seçimine ve dışarı çıkma izni alma gibi durumlar. Bunlar normal değildir. Sahiplenme duygusu her zaman kadına da erkeğe de Güzel hissettiren bir duygu bunda bir problem yok
Aşırı kıskançlığın biz dozajı vardır elbet fakat sahiplenmeyen erkekle zaten birlikte olmayın. Bazı feminen kafadakilere ve modernizmi benimseyen ucubelere bu sahiplenme mal kavramı olarak geliyor fakat aslında sevdiğini sahiplenmek benimsemek onu önemsemek anlamı taşıyor. O yüzden seven sevdiğini sahiplenmeli zaten. Sahiplenmeyen insanla birlikte olunmaz. Ek olarak seven sevdiğini dozajında kıskanmalı. G*vatın kadını erkeği olmaz, kıskanmayan g*vattır.
EİG için teşekkürler
Bence herkesin kendi kararıdır. ama ben aşırı kıskanç kişileri sevmem yani bir kızın beni aşırı kıskanmasını ben çocukça bulurum bu yüzden de istemezdim ayni bir ağırlığı olmalı kendine ve bana güveni olmalı sürekli beni kıskanan hesap soran yaptığım her şeye karışan sevgili çekemem ben.
Eskiden bana da gelirdi… Ama insan sonradan anlıyor bazı şeyleri mesela fazla trip atmanın kötü olduğunu, saçma sapan tiplerin hele… Fazla kıskanılmasının ç, baskı uygulamının… Öyle seviyoruz ki sonuna kadar bizim olacakmış gibi. İşte hata oradan başlıyor. Kimse sonuna kadar hayatımızda kalmıyor kalmayacakda…
Cevap
29Cevap
Güven sorunu olan insan kısar çünkü
Kıskanmak her ilişkinin doğasında var ama kimse kimsenin sahibi olamaz. Aşırı kısıtlamalara gelemem ben.
Neden sahiplensin hayvan mıyım ben. Bir süre sonra çekilmez oluyorlar çünkü ruh hastası çekilmez
Açıkçası bazı insanlar hoslanabilir. Bizene yani, senin kararın. Ama ben asla istemezdim böyle birini. Ben özgür bir insanım ve bu kadar karışamaz.
peki bir soru var mı hayatında birisi.. yoksa öylemi hayal ediyorsun. istemek ve yaşamak ayrı şeylerdir..
Hemen tüm erkekleri siliyorsun profilini kapalı yapıyorsun benden başka kimse ile konuşmuyorsun 😂😂😂
Çünkü seven insan kıskanır, normal zaten. Aldığın nefese bile maydanoz olmuyorsa tabii
Şimdi kıskanınca sana mı kızıyor yoksa dışarıdan mi korumaya çalışıyor. Sana kiziyorsa eğer o zaman düşük kalite erkektir.
Çünkü cidden tuhaf
Kıskançlık ve sahiplenme olmalı tabiki ama dozunda olmak zorunda aşırısı da azı da kötü maalesef
Yok ya öyle erkeklere genelde geri kafalı, kısıtlıyorsun, öküzsün filan diyolar.😄
Yoo ben tuhaf karşılamıyorum ama senin takıldıkların keko oluyor yhaa ben keko enişte istemem 😄
Aşırı sevmem ama kıskanması benimde hoşuma gider kıskanmamak geniş olması anlamına geliyor zaten..
Gerçekten bende tuhaf buldum normalde kızlar bu tiplerden kaçar, bencede sorun sende. d
Sahiplenmek güzel bir şey tabi insandan insana değişir bu durum.
Bn nefret ederim bi yay burcu olarak gelemem o tarz seylere.
Aşırısı hastalık seviyesinde olanlar çekilmez bi yerden sonra ama kıskanç adam iyidir 😂
bilemiyorum senin tercihin ama müdahale hoş değil bana göre
Kiskanirsin cok bunlatiyorsunuz dersiniz kiskanmazsin çok geniş dersiniz ortaniz yok sizin
Sizde dozunda kıskanın demeyelim bizde çok genissin veya çok bunaltıyorsun diye siz erkekerinde ortası yok kıskanan asırı kısıtlıyor geniş olan da çok geniş
@Mevsimsizyağmur dozunda da olsa ona da bi kulp bulursunuz
Önce dozunda kıskanmayı dene sonra karar ver kulp buluyormuyuz buluyormuyuz diye
fotoda ki adam bitik kıskanmak şura dursun kendine hayrı yok :)
Aşırı kıskanç biri değilim ama fazla sahiplenen biriyim bunun avantajı var mı bilmiyorum
Açıkçası bu benimde hoşuma giden bir şey aşırı olmadığı sürece o yüzden seninde hoşuna gitmesi normal
Aşırı kıskanç erkek çekilmez herşeye karısıp kısıtlaması hoş değil bence sonra evlenince neler neler yapar
En doğrusu en doğalı bu kendini hasta goremni anlatamdim Miley bu ilgi için ölüyor sende. Hastamiyim diye şupe duy
Bence normal erkek sahiplenmeli kıskanmalı kadınının yanında olmalı
Çok güzel yoldasin kıskanmayan erkek ya da bayan sevemez çok aşırı kıskançlık iyi değil unutma
Erkek dediğin öyle olacak kıskanacak yeri geldi karışacak giyimine sahip cikcak
Kadın cinayetlerinin çoğu da buradan çıkıyor işte. Hoşuma gidiyor derken yarın zoruna da gidebilir.
maalesef ki öylesin
Oyle bırıyle bı sure sonra olmaz
Bende kiskanmasini cok severim ama baskilayici bir sekilde olmasi sinirimi bozar aslan burcu olarak...
Klasik tum türk kızları böyle zaten. Biliniyor
bende seviyorum bu durumu ama psikopata baglamadan
Benden bahsetmişsiniz 😏
Bende öyleyim diye çok sıkıntı çektim :)
Sahipleneyim seni gel
Hele şükür bu huyumu seven birisi var 😊
sahiplenilmeyi seviyorsun
Tuhaf olan bir şey yok olması gereken bu aslında
İşim olmaz böyle erkeklerle
Hastalık değil, tercih. :)
Herkesin hoşuna gider bence
Sanırım yetersizlik duygun var.
sana hükmesilmesi hoşuna gidiyor
Yoo tuhaf değil akisne çok gzuel
Yok ya herkesin hoşuna gider
Yok hasta değisinde tercih meselesi hxbdndn