4 aylık ilişkiydi. Ben aradım haftada 1. O aramadı.5kez buluştuk eve de erkem diyince kızdı. Terketti ilişkiye hazır değilmiş?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence istemiyor sizi
Seni yeterince istemiyor demek ki. boş ver daha uygun biriyle olur belki
1,5 ay yazıştık 3.. buluşmada Köy evine 5 de evine filme çağırdı.1,5 ay sonra 6. da aramayıp kendini affettirmeden köy evi diyince bende biribirimizi tanıyalım biraz dedim terketti
Ee seninle sevisip sevisip yien terk edecekti
Bide ben aradım 1 ay sonra tekrar seni seviyorum dedim çekindim gelmeye ne çekinmesi ne yapacaktım sana ben sanki dedi istemiyorum ilişki bitti dedi
Öyle mi yapardı bilmiyorum
Oyle diyecek tabi. Koy evinde ne yapacaktiniz baska. Sana deger vermiyor bile. Sevdigin icin uzuldum ama sevmeni hakedecek biri gibi durmuyor canim.
Alına yakarım film izleriz dedi
*soba
Yahu film milm bahane. O eller goguslerine gitmeden durmayacak tabiki 🙂 once gogusler, sonra.. malum iste
Göğsüme elliyordu zaten parkta arabada vs
Yetmemis iste. Malum bolgene ellmesi lazim, senin zevk aldigini gormesi lazim. Sadece ellemek yetmez
Peki suç benim mi
Gitsem o gün evet desem yürür müydü
O gun seni yer bitirir acikana kadar aramazdi
Sevmiyor mu Yani
Gitmedim diye mi böyle yaptı yoksa
Tabi ki gitmedin diye. Sevmiyor tabi
amacı sence belli değil miymiş? nereden tanışmıştınız
Ben tanıyordum eskiden ben yazdım instadan
Hayır niye konuştun o zaman o kadar ay
uzak mesafemiydi?
Evet
uzak mesafe olması kötü
o değilse herkes taktik vermek istemiş ckckcl
bende vereyim mi ahaha
biz seninle konuşmuştuk dimi clxlxl
Simdi bak. 4x30=120.
120-35=85
85/5=17
17gunde bir bulusmaya zaten bi cacik olmaz ki
Açıkça sevişemediğim kadınla beraber olmam demiş amacı Sadece s*****
Sevse böyle yapmazdı dimi
Bide ben aradım tekrar seni seviyorum dedim çekindim gelmeye ne çekinmesi ne yapacaktım sana ben sanki dedi istemiyorum ilişki bitti dedi
Yok dediğim gibi sevmiyorum Tek amacı seni * sen de Fatma değişikse arıyorsan Tabii ki onunla beraber o zaman severek Sevişmek istiyorsan bence o adamdan uzak dur
1,5 ay yazıştık 3.. buluşmada Köy evine 5 de evine filme çağırdı.1,5 ay sonra 6. da aramayıp kendini affettirmeden köy evi diyince bende biribirimizi tanıyalım biraz dedim terketti
Hani olmaz da dememiştim
Peki sen onunla sevişmek istemediğim için mi Eve gitmedin yoksa biraz daha naz yapıp sonra mı sevişmek istedim
İstiyordum ama bilmiyorum çekindim o an
Zaten öpüşüyorduk
Ya öpüşmek başka bir şey ben Seks yapmaktan sevişmekten bahsediyorum
Yok onu yapmam
Ne yaparsın
İlişki haricindeki şeyler olabilirdi
Bakiresin ve bakireliğini bozmadığı sürece anal oral sevişmek olabilirdi diyorsun
Anal da olmaz
Yani onu kesin Denemedim biraz zorlardı daha önceki sevgililerin de zorlamıştır hiç zorlayan olmadı mı yani
Olmadı
Kaç yaşındasın ve bunları Biliyor muydu acaba biraz daha seni ikna edip bunları yaşamaya Eminim çok isterdi
24 hiç bişey konuşmadı sadece gidelim diyordu 0 cinsellik konuştu 4 ayda
Bende niyeti kötü dedi gitmedim köy evine
Ya ne gerek var açık açık söylemesi lazım da seninle sevişmek istiyorum Hadi gidelim burada öpüşmek yetmiyor Sen düşkün müsün seksi Peki sever misin
Ben onu istiyordum seviyordum aramzı şyi olsa giderdim güven Verde
?
Bence de bitti İyi olmuş boş ver hangi şehirde yaşıyorsun Ne zamandır sevgilin yaptı
Neden öyle dediniz sevmemiş gibi mi
Yani sevmemiş Seven insan her görüşme fırsatını değerlendirirdi
Dalga geçmeseniz
Neden dalga geçtiğini düşünüyorsun
Seven insan Tam tersini yapar bence
Aynı şeyi söyledim Seven insan her fırsatı değerlendirir evde Dışarıda değil her fırsatta görüşürüz dedim
Cinsellik dışında mı
Tabii ki cinsellik dışında Yani ben seninle buluşmak istesem Evet gerçek yapalım burnunuzu mutlu ederim güzel şeyler paylaşalım ayrılalım isterim ama Seven insan seks dışında da her gün görüşmek konuşmak buluşmak ister
O İşte hep başbaşa kalalım istedi gitmeyince de uğraşmadı benle terketti
Nerede yaşıyorsun
e niyeti belliymis, aradigi takilmalik iliski.
Öyle mi bende ciddi düşündüm onla
hic aramadigi halde mi? cok iyi niyetlisin.
Ben 2 hafta aramadım o aradı ama Hergün mesajlaştık sonra o aradı 5 gün sonra aradım hesabını açmış kız eklemiş okuduğu şehirden. sonra da soğuk yaptı hiç aramadı
Ben ona rağmen haftada 1 aradım. Gelince ilk elimi tutmadı kurabiye yapmıştım aramız düzelsin diye eve gitmeyince onu da yemedi. öylr TERKETTİ
basta normaldi yani. o arada nolduysa bitirmis zaten kafasinda. En azından eve gidip, pisman olacagin bir sey yapmamissin.
Oraya gidince okumaya tekrar öyle oldu uzak mesafe istemiyormuş ben atanınca omum okuduğu yeri yazıcaktıö işte o ara olmıycagı da kesinleşti belki ondandır
o zaman bitmesi daha iyi olmus. Sen simdi uzuluyorsun ama uzun mesafeli iliski gercekten zor. Biraz kendine zaman ver, daha iyi olacaksin.
Tam bir şrfsz miş, cinsellik yaşadınjz mı
Öpişgil göğsüme dokundu
Sqdir et yoluna bak, daha da barışma komuşma
Öpüştük de Yani 0 cinsellik de yoktu
Ok
Kessin boş ver yoluna bak
Evde birlikte mi olacaktınız
Bence gitmeliydin eve
Gitsem yürür müydü
O kişiye bağlı sonuçta sen istemediğin bişeyi yapamaz ama sıkıntılı bir tipse sıkıntı olabilirdi
Tanımdım ki iyi hiç cinsellik muhabbeti yapmadı
Sadece gidelim diyordu
Bide ben aradım 1 ay sonra tekrar seni seviyorum dedim çekindim gelmeye ne çekinmesi ne yapacaktım sana ben sanki dedi istemiyorum ilişki bitti dedi
ciddi bişi istemiyomuş
Seni istemiyo
Hayirlisı olsun
Niye
Terketmis iste teselli veriyorum
İlişkiye hazır olmayan nasıl eve çağırıyor?
Yürütmedim dedi ilişkiyi seni üzerdim
Kurtulmussun kiz
Korkuyor
olur öyle