Adamlar benim entrymi alıp başka yerde paylaşmışlar lan.

Neyse siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Adamlar benim entrymi alıp başka yerde paylaşmışlar lan.

Neyse siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Bence erkeği kıskandırarak onun güvenini bilmeden zedelemek. Kadınlar bunu bak ben gidebilirim. Başkaları da var beni isteyen, beni çantada keklik görme diye yapıyor ama ya da erkeğin ilgisini canlandırmak ilişkide aksiyonu arttırmak için yapıyor ama erkek günün birinde gidebilir, beni yüz üstü bırakabilir en yakınımla aldatabilir düşüncesiyle kadından vazgeçiyor. Kadının bundan haberi olmuyor tabi. O yüzden güven çok zor inşaa edilen ama kolay yıkılan bir şey. Sadece kadının değil erkeğin de böyle şeyler yapmaması lazım.
Erkekler bunu yapmaz.
Yoo yapıyorlar
Asla yapmazlar. Erkekler gitme vakti geldiğinde direkt giderler. Ali cengiz oyunları için kadınlar kadar karmaşık bir zihne sahip olmak gerekiyor.
Valla Ali Cengizi geç Shakespeare’ı cebinden çıkaracak adamlar var sen ne diyorsun. 😂😂😂
Çok tanık oldun galiba.
Evet
Ovot.
Genelde aldatmak olabilir, yani bir kir erkeği ya da bir kadını kaybetmek aslında çok zor ve çok kolay olabilir kişiye bağlı olarak. mesela bir kadını kaybetmek istiyorsanız onun üzerine çok gidin ilgiden sıkıldığı için gidecektir. aynı şekilde bir kadın ile hiç ilgilenmeyin bu sefer de ilgisizlik yüzünden gidecektir. erkek için konuşacaksak genelde kadının takıntılı olması sürekli trip atması ya da parası için sevmesi ya da fotoğrafta ki gibi sürekli aynı sorun üzerinden sorunlar veya tartışmalar çıkarması o erkeğin kolay kaybetmesine neden olacaktır tabi ki ben genel konuşuyorum yani bu söylediğim herkes için geçerli değil ama ilişkiler genelde bu nedenlerden dolayı çok kolay bir şekilde bitiyor günümüzde.
Bu yüzden de kimseye güven olmuyor bir ilişkide.
Kadın kazanmak için hiçbir şey yapmıyorsa, bu da bir kaybetme stilidir; zaten bu tür kadınları iknaya çalışan erkekleri de anlamıyorum. Sktret gitsin. Bu dünyada başka kadın mı yok.
Yine sen ve yine güzel cümleler. Var olasın kıymetli insan.
Bu arada gerçekten benim entry'mi alıp başka yerde paylaşmışlar. Yeni gördüm :)
Dememişler. Bir de komedi sayfasında paylaşmaları yani :)
Geneli adına konuşmuyorum , sadece bana ait olanı nasıl kaybettiğimi söyleyeyim mi? Parasını yiyen bir kız olmadığım , çok anlayışlı olduğum , ben köşede ağlarken sen oyun oyna ben seni beklerim dediğim , uyku düzeni bozuk olmasına rağmen sırf uyumadan tüm gün sabreden yanında duran biri olduğum için ve sırf sıkıcı biri kalmayım diye onun müzik tarzını ve oyunlarını keşfetmeye çalıştığımdan , sigara içmememe rağmen hayatımdaki ilk sigaraya verdiğim para onun sigarası ve onun çakmağıydı tüm bunları bilmesine rağmen kaybettim işte. Ayrılırken bile bu ilişkideki emeğin benden biraz fazlaydı demişti , bazı fedakarlıklar ve elde kalanların sıfır oluşu kalp kırıcı. Aşk çok nankör bir duygu ya çok üzüldüm yine...
Soruna iç dökmüş gibi oldum kusura bakma...
Siz dökün ben toplarım , sorun değil.
Ama bunları neden yaptı sizce?
Cevap
0Cevap
Çok sevip değer vermek net yaşndı
Çok sevdiğiniz de gidiyorlar mı?
Gidiyorlar bee 4 gün önce gitti bir de küfür yedim hakkımı helal etmiyorl
Bir sebebi vardır , sorun neydi de gitti ki?
Neymiş babası onun yüzünden hasta olmuş ailesinin başını yakmış benimle evlenirse benim ve aileminde başını yakarmış hem niye evlensin benimle 2 senede bir görecekmiş beni ailesini ve beni uzak tutacakmış ama şu an ailesinin yanında ne biçim uzak tutmak. Beni unut başkasına bak evlen dedi. Bende ayrılmamak için üsteledim 3 gün boyunca o da bana adi köpek sapık karaktersiz mahkemeye vercam seni diye başladı istemiyorum seni zorla mı ya salağı falan dedi hakkım hiç helal değil
Yuh. Bunları söylemiş olamaz ya.
Valla söyledi hatta paylaşayım burada neler neler yazdı hakkım helal değil ahım var
Özelden paylaşın , burada ifşa olmasın.
Tamamdır atayım özelden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?