Öğrenciyim garsonluk vb. bi işe girmek para kazanmak istiyorum ama gencim diye biraz da saf duruyorum diye hakkımı yemeye çalışırlar falan diye korkuyorum. Ne bileyim az maaş fazla çalıştırırlar. Bide garsonlar köpek muamelesi çekiyolar. Pek hayat tecrübem de yok o yüzden soruyorum. İş ve hayat şartları nasıl? Kötü biliyorum ama sorum o değil ya. Tecrübelerinizi merak ediyorum yani. Aydınlatırsanız çok sevinirim😊🌸🏵️💐💐
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana tavsiyem, hangi işe girersen gir sigortalı olsun...
Sigortanın emeklilik dışında bi yararı var mı dediğim gibi pek hayat bilgim yok kısaca açıkalrsanız mutlu olurum
Sigorta senin güvencen, varsayıyorum belli bir süre sonra (süresini tam bilmiyorum) seni işten çıkardıklarında hem tazminat alabiliyorsun hem de sonrasında işsizlik maaşına başvurabiliyorsun
Hmm anladım şimdi herkes kurt olmuş kimse de o göz yok ama isterim sigortamı bundan sonra. Part time işlerde falan da oluyo mu abicim bu sigorta😊
Sanırım oluyor, araştırıp öğrenmeni tavsiye ederim
Tama abicim sağoll😊
Rica ederim
Duruma göre değişir ya bende zor zamanlar geçirdim ama şu an aşırı rahatım
Neden zor zamanlar geçirdiniz nasıl rahata erdiniz efenim açıklarsanız beni çok mesut edersiniz
Uzun ya burdan anlatamam ama roman yazılır o derece🙃
Yav anlat iştee azcık taktik ver bari
Çok merak ediyorsan normalden yaz anlaticam dersin neler yasamassin sen
Çalışırken sempatik olmak çok önemli. Tabii bu benim karakterimde var mesela..
İyi müşteri kazanabilirim. Sana önerim özgüvenli olman ve rahat olman.
Ya utangacım biraz ilk zamanlar öyle olamam. Bide biri beni azarlarsa falan susamam çirkefleşirim ya off böyle tutunamam ki ben işe
Biri bir şey derse havaya bak geç kim sesleniyor ya falan de geç.😂 Utanma utanan aç kalır.
Off egoistim ben öyle geçememmm ama kendimi de törpülemem lazım. Cidden aç kalırım yoksa. Teşekkürler 😊
Ego yok gerçek güzeller ego yapmaz.😂
Sakın ola ki elden maaş veririm diyene işverene kanma maaş ödeyecekse doğrudan banka hesabına ödesin
#Hükümdar
9400 maaşa 11binlik iş yapıyorum ben de fabrikada... Bu ülkede böyle yakacağın işten fazlasını kitliyorlar
Evet ya çok yazık bide fabrika işi ağır ve risklidir çok üzüldüm senin adına dikakt et lütfen 😕
Ediyorum 🥲 beni üzen şey bu aralar sevip mutlu ettiğim her konuda uyumlu olduğum enerjimizin güzel olduğu 1.5 senelik arkadaşım dostumla ilişkide olamamak... Onun içinde de var yakınlaştık az da ama dengesiz 🤦🏻♂️ herkesin aradığı ilişki bulmuşuz harcadı engelledi
Ya belki arkadaşlığınızı bozmak istemedi belki sen onun hareketlerini yanlış yorumladım bilemiyorum. Zamana bırak bence
2 defa gelir gibi oldu gayet sarılıyordu bolca sana sarılmayı özledim seviyom diyordu.. 2 hafta önce yazdı 10 gün aradan sonra lafladik vs seni özledim dedi istiyom yeni başlangıç yapalım dedi şok oldum... 1 hafta sürdü 2 defa öpüşüp yakınlaştık ansızın 😏 ondan sonra pişman mı oldu naptı 2 gün yazmadı sonra eskisini unutamıyorum dedi dün de engeli açıp yazdı saatler sonra ilişki istemiyom dedi engelledi... Değişik yüzyüze de gelip bitirmedi ya eskisine yazıyor içinde kaldı o bir olamayınca ya da kendini yalnızlığa saldı.. içi beni istiyor belli Arzu var çekim var ten uyumu var ruhlar benzer.. ama kişiliği dengesiz onu biliyorum
Sevmeyen istemeyen kız hiç gelmez istemezdi bu kadar uzamazdı
Sana karşı dengesiz olmasına izin verme. Bi daha gelirse sende ona bi karar ver dengesizliğinlemyğraşamam de
Gelir mi bilemem 🤷🏻♂️ işe giderken evinin önünden geçeceğim hep 🥺 belki bakar tül arkasından..
Ama şu gerçek beni çok ozleyecek arayacak. Kadın mutlu olduğu erkeği unutamaz bence kolayca
Sigortalı bir işe gir dostum. Ve unutma Sendikalar her zaman yasal haktır ve işçinin yanındadır
Sendika ne pek bilmiyorum o sendikası bu sendikası duyuyorum ama bu nasıl hak? Nasıl isticem yani? Pek hayat bilgim yok pardon
Biz petrol üzerine çalıştığımız için Petrol iş sendikasına bağlıyız. Tanıdığım birkaç Garson arkadaşlarım toleyis sendikasına bağlı. Sendika senin yasal haklarını savunur. İşten çıkarken alacağın tazminatı da savunurlar, haksız yere çalıştığın fazla iş saatlerini de.
https://youtu.be/QXELX_QGUSQ izle istersen bunu. Fikir verir
Aa çok sağol bu beni heveslendirdi işte emeklerim boşa gitmez yani. Cidden çoook teşekkürler😊
İzlicem sağolll
Şansın açık olsun🍀
Hakkın yene yene öğrenirsin bu hayatı maalesef
Ya ama çalışmaya küsmek ya da öyle vur ensesine al parasını sürekli hakkı yenen biri olmak hiç istemiyorum. Bunun bi yolu yok mu
Bunun belli bir yolu yok iş hayatında.
Çalıştığın ortama şehire sektöre göre değişir.
Mesela bir garsonun yapacağı şeyler, görevi bellidir ama görevi olmayan şeyler de yapar bu yazılı olmayan bir kuraldır. Sen benim görevim belli diyip bazı şeylere yok çekersen hiçbir restoranda iş bulamazsın mesela.
Çalışmaya küsme, seni öldürmeyecek ne varsa enerjin de yetiyorsa yap.
Daha sonrasında o eziyet bir tecrübe olur
Nerede yaşadığına bağlı
Büyükşehir şu an belirsiz ama hedefim İstanbul
Sana destek olmak isterdim
Böyle bi isteğim yok ailemden bile destek almıyorum. Sadece hayat tecrübesi olanlardan biraz tavsiye istemiştim
Hayatına yalnız devam etme mutlaka birini al yok mu kimse
Ne alaka? Arkadaşlarım var. Ama kimsenin maddi desteğine muhtaç olmak istemiyorum
Alçak sürünmeye devam et o zaman Ne diyeyim
Ne alakası var onurlu yaşamak ne zamandan beri alçak sürünmek olmuş?
dil ogren
Konuşyorum iyi derecede Rusça ve İngilizce çok az da Almanca ama sınav da yapamam. Onun dışımda dil bilmek nasıl işe yarar ki herkes belge istiyo
up work uzerinden ceviri yap para kazan
Up work ne ki belge istemiyolar mı? Bide ben daha informal çeviri yapıyorum kelimesi kelimesine değil yani. Yine de para kazanabilir miyim?
Bu konuyu kapsamli arastir. Sen ise gitmezsin, is ayagina gelir
Sağoll araştırıcam. İki üç kuruş için millete minnet etmekten iyidir
Rica ederim
İdare eder
Ne işle iştigal ediyosunuz abicim 😊
Turizmciyim ☺️