Hayatınıza birini alsaydınız ve o sizin ilk aşkınız , Hayatınızdaki ilk erkek olsaydı ama planlarınız arasında olmasaydı bu ilişki çünkü yks sınav senen ve sınava fazla bir zaman kalmamış seninde çok eksiğin var.
Sevgilin son zamanlarda hoşuna gitmeyen şeyler yaptı ama bunlar iğrenç değil onarılacak şeyler. Geç uyanması, Ne bileyim herkes için küçük ama senin için sorun olan şeyler takıntılı birisin sende. Ama asıl sorun kaynağı sınav çünkü baban başaramazsan seni başkasıyla evlendirmekle tehdit edip fiziksel ve psikolojik olarak şiddet uyguluyor Doğulu bir ailenin tek kızısın ve sevgilinle ilişkini bitirip onu kendinden uzaklaştırmaya calisiyosun ama o seni seviyor bırakmıyor bu sefer sınava odaklanman gerektiğini daha sonra sınav bitince ilişkiye devam edilebiliceğini söyleyip beklemesini söylüyorsun ve bu adam sana sırılsıklam aşık senin için bütün çabayı gösteriyor.
Sevgilin son zamanlarda hoşuna gitmeyen şeyler yaptı ama bunlar iğrenç değil onarılacak şeyler. Geç uyanması, Ne bileyim herkes için küçük ama senin için sorun olan şeyler takıntılı birisin sende. Ama asıl sorun kaynağı sınav çünkü baban başaramazsan seni başkasıyla evlendirmekle tehdit edip fiziksel ve psikolojik olarak şiddet uyguluyor Doğulu bir ailenin tek kızısın ve sevgilinle ilişkini bitirip onu kendinden uzaklaştırmaya calisiyosun ama o seni seviyor bırakmıyor bu sefer sınava odaklanman gerektiğini daha sonra sınav bitince ilişkiye devam edilebiliceğini söyleyip beklemesini söylüyorsun ve bu adam sana sırılsıklam aşık senin için bütün çabayı gösteriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabi kii sınav. Aşk güzel hoş şey... Baş döndürücü ama bazı fırsatlar tekrar ele geçmez. hayatının aşkıda olsa üzülsede kariyer daha değerli. Zaman değerli... Ve zaman çabuk geçiyor. Eğitime yoğunlaşması doğru. Üzülecek , çok kırılacak, unutamayacak... ilk aşklar unutulmaz... ama kariyer daha önemli. Stresli bir dönemde ve elinden geleni yapmak zorunda geleceği için. eğer onu seviyorsan onu üzme. Hayatındaki fırsatlara engel değil destek ol. Ve onun kariyer fırsatını kapama. Mantıklı olan bu...
Sınavdan sonra ne istersen onu yaparız sınav bitene kadar bekle dedi bende beklerim dedim ailesi aşırı baskıcı bir aile. Ailesi yüzünden buluşmalarimiz bile 2 saat sürüyordu sürekli arayıp kızı darliyolardi. Kısacası hem ailevi hem eğitim sorunları var ve tek şansım bu sınav diyor beklemeye değer çünkü onu seviyorum sence sevmeyen bir insan bekle ne istersen sonra yaparız diyorsa seviyormudur?
Sana tavsiyem onu darlama gerçekten. Sınav senesinde insan çok stresli oluyor. Ve baskıcı bir aile olduğunu söylüyorsun... Bu daha kötü. Onun dört elle derse sarılması gerek. Geleceği için... Ve geleceğine engel olma. Onu gerçekten seviyorsan bunu yap. Sınavının iyi geçmesini bekle. Önemli olan ve ilgilenmesi gereken sınavı. Sınavıyla ilgileniyor diye seni sevmediği anlamına gelmez. sadece ona karşı sabırlı , anlayışlı ol. Unutma iyi bir ilişki anlayıştan geçer. Ve onun geleceği önemli. o seni seviiyorsa zaten sınavdan sonra yine seninle olacaktır. Seven unutmaz...
Merhaba günaydın. Sana ta*ip isteği @ttım anonimbiri adim eğer dinlemek istersen konuşabilirmiyiz çok dipteyim ve fikirlerine ihtiyacım var sanırım
Merhaba sanada günaydın. İşim vardı o yüzden yazamadım. Şimdi gördüm bildirimi. Dinlemek isterim. Anlatabilirsin. Şimdi takip isteğini kabul edeceğim. Fakat bana şimdi yazarsan mesajlarını görmeye bilirim. Akşam işlerim bittiğinde yazarsan olur. Akşam gireceğim KS ye. Dilediğin gibi anlatabilirsin. Mutlaka dinleyeceğim.
Tabiki sınav. Eğer o adam sevseydi seni sınavını düşünür senin zerre kadar modelini boazacak şeyler yapmazdı ki sen odaklanıp dersini çalışasin diye.
Ama üzülüyorum böylelerine aşkı sınavdan öte görenlere. Aşk bir gun bittiğinde kaybettikleri şeyler için çok agliyacaklar o sınava bir gün bir kez giriyorsun. Ama aşk öyle değil her gün çok farklı şekil olabilir yazık çok yazık
Bekle sınav bitene kadar dedi uzaklaştı benden iletişim kurmayalım dedi. Ailesinin baskısından kurtulmak için tek şansının okul olduğunu söylüyor şehir dışına gidicek okumaya ve beraber gideceğiz önceden bunu planlamiştik şehir dışında bir ev tutup beraber yaşayabiliriz eğer döndüğünde hala beni seviyor olursa tabi tek korkum onun bana olan sevgisinin tamame bitmesi ama bekle diye umut veren biri seviyordur bence kimse kimseye boşuna umut verip 3 4 ay bekletmez
Hayır kız haklı ve bnece zaten tek amacı da şu an sınavı atlatmak emin ol sonrasında çok daha mutlu bir sekilde sana dönecektir. Ama sen de üstüne gitme kızın dediği her şeye sınava kadar Okey ver. Sonrası zaten ozgursunuz
Kafamı kurcalıyosun nefes aldır diyor çok gittim üzerine aşırı derecede gittim dershane çıkışı metroda bekledim soğukta saatlerce 2 defa yaptim bunu arıyorum yazıyorum en sonunda ikimizinde iyiliği için engelliyorum senin rahatsız ettiğin için değil aramizda iğrenç bişey geçmedi ben seninle her türlü konuşabilirim dedi sınav bitene kadar bekle diyor başka bisey demiyor
Yks.