Merhaba. Yaklaşık 1,5 senelik bir ilişkim var. Evlenme teklifi aldım birkaç ay önce ve Nisan ayında nişanlanmayı planlıyoruz. Ailesi ile aramız çok iyi birbirimizi seviyoruz. Fakat birkaç gün önce nişanı seçimlerden sonra mı yapsanız gibi bir şey söyledi. Alakasını anlayamadım. Erkek arkadaşımda annelerimiz konuşsun ortak bir karara varalım onlarında fikirleri önemli dedi. Ailesi ile aynı fikirde olduğunu düşündüm ve üzüldüm ama o da Nisan ayında olmasını istediğini, sadece ortak bir karar çıkmasını istediğini söyledi. Sizce de erkek arkadaşımın biz Nisan ayında istiyoruz demesi gerekmez miydi ailesine? Fikrini doğru düzgün beyan etmemiş olmadı kalbimi kırdı. Siz olsanız ne yapardınız?
İlişkimiz genel anlamda çok iyi. Fakat bu süreçler stresli olduğu için anlaşmazlıklar çıkabileceğini biliyorum. Bu durumu düzgünce halledebilmek ve atlatabilmek için sizce ne yapmalıyım?
Nişan hakkında yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yardım edin ya:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seçim ne alaka anlamadım ama kafaya takılacak bir şey değil. Nişanlın ailesini kırmak istemediğinden böyle yapıyor biraz sanırım aileci. Nabza göre şerbet vermek lazım.
Tabiki oyle bu durumlar biraz stresli durumlar.
Ama onceden Nisan ayı icin dusunuldugu bilindigi halde simdi ailesinin secimleri bekleyelim demeleri ve benimkinin biz Nisan ayında olsun istiyoruz dememis olmasi beni kirdi sadece. Yangindan mal kacirmiyoruz ama ayni fikirde oldugumuzu soyleyip ailesine fikrini duzgunce beyan etmemis olmasi beni cok kirdi.
Hangi partili ki ailesi
Chp :) ayni siyasi goruse sahibiz. Yani su an kim gelirse gelsin hicbir sey zaten duzelmeyecek. Ne alaka oldugunu bagdastirmaya calisiyorum sadece.
Ben de bagdastirmaya calistim da aklima gelmedi bir sey. Keske sorsaydin neden ki diye
O da bir Sey diyemiyo ki. Boyle dusunuyolar bilmiyorum onlarin dusuncesi bu yonde en iyisi anneleri bulusturup bi ortak karar alalim dordumuz dedi tamam dedim konuyu kapattim zaten bende. Ama icten ice cok kirildim…
Belki parasal sorunlari vardir ya. Ondan secim sonrasi demis olabilir. Erkek arkadasin da o yuzden bir sey demiyordur. Bence kirilma. O da kalmistir veya oyle demek zorunda kalmis olabilir
*arada kalmistir
Bebegim Nisan denilen seyi zaten kiz tarafi yapiyor… kaldi ki taki vs boyle seyleri fazlasiyla yapacak durumlari var. Ki yapmasalarda olur hic onemli degil. Tum odaklari su an secimde ailesinin maalesef. Ertelensin cok bi problem degil tabi ama erkek arkadasimda fikrini acikca beyan etmeliydi “biz boyle olmasını isteriz” demeliydi en azindan… sen de kirilmaz miydin
Durumlari varsa o zaman haklisin. Babasinin sozu geciyorsa evde ondan bir sey diyememistir ya. Koyu chplilerse secim heyecani yasiyorlar demek ki onu on plana atmislar. Erkek arkadasina sormadin mi neden boyle soylemedin diye
Söyledim. annesi ile konuşacağını söyledi. 3-4 gun sonra ise onun annesi benim annem ben o bulusacagiz zaten. İnsallah istedgimiz gibi olur.
:(
Nisani zaten biz yapiyoruz. Bizim karar vermemiz daha uygun de duzgun bir dille. Evde mi yapacaksiniz yoksa mekanda mı?
Mekanda yemekli Nisan yapacagim☺️ annesi ile bir konussun bunu söylicem hala aynı fikirde olurlarsa…
Lan daha çocuksun sen bebe
çocuk olduğumu nerden çıkardın anlayamadım? benim bu durumda bağdaştıramadığım tek şey seçim ve nişan oldu.
bunu düşünmemden doğal ne var? ne kadar saygısızca bir üslup bu.