Sevgilimle ayrılmalı mıyım biraz uzun okur musunuz?

Kendisinin borçları var borçlarını ödeyebilmesi için beraber bir iş yapacağız perşembe gününe söz verilmişti sonra aracı biri beni arayıp erteledi ben de bunu ona söyledim ama bugün benim çok gergin bir günümdü. Söyledim sonrasında bana çemkirdi ben sana söylemiştim ertelenecek diye sakın benim üzerime gelme bugün sakın benle uğraşma sus kapat falan gibi şeyler söyledi ben de başta yine alttan aldım sonra ben de sinirlendim ve bana bu üslupla konuşma çirkinleşme ilk günden beri aynısın dedim ki gerçekten de öyle. Ben böyleyim demek ki değişmiyorum falan dedi. O zaman biz ayrılalım dedim. Ayrılalım tamam dedi. Buradan dönenin anasını düt dedi ben de aynısını söyledim. Sonra sustuk yine biraz alttan aldım normal konular açtım. Sonra ortak bir arkadaşla buluşucaz sen eve git dedi. Ben de seni bırakıp gideyim dedim bırakırken yine konuştum, niye bögle yapıyorsun falan. Yine umursamaz konuşup böyleyim işte hatayım ayrıl işte falan filan dedi ben de ağlamaya başladım dayanamayıp bu sefer de hiç ağlama falan dedi. Sana yazıklar olsun onca emeğime falan dedim. Sonra ineceği yere geldi. İndi gitti. 3 saat sonra ben eve gelecek misin buluşup gidelim falan dedim. Ben gelmeyeceğim diyor, neden falan dedim. Ayrılalım diyince bitti benim için dedi. Ben de bu gece gelmezsen gerçekten biter dedim. Yine de gelmeyeceğim dedi. Nitekim gelmedi de eve. Sizce be yapmalıyım? Hep aynı şekilde davranıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yokcmu
Sevgilimle ayrılmalı mıyım biraz uzun okur musunuz?