Kendisinin borçları var borçlarını ödeyebilmesi için beraber bir iş yapacağız perşembe gününe söz verilmişti sonra aracı biri beni arayıp erteledi ben de bunu ona söyledim ama bugün benim çok gergin bir günümdü. Söyledim sonrasında bana çemkirdi ben sana söylemiştim ertelenecek diye sakın benim üzerime gelme bugün sakın benle uğraşma sus kapat falan gibi şeyler söyledi ben de başta yine alttan aldım sonra ben de sinirlendim ve bana bu üslupla konuşma çirkinleşme ilk günden beri aynısın dedim ki gerçekten de öyle. Ben böyleyim demek ki değişmiyorum falan dedi. O zaman biz ayrılalım dedim. Ayrılalım tamam dedi. Buradan dönenin anasını düt dedi ben de aynısını söyledim. Sonra sustuk yine biraz alttan aldım normal konular açtım. Sonra ortak bir arkadaşla buluşucaz sen eve git dedi. Ben de seni bırakıp gideyim dedim bırakırken yine konuştum, niye bögle yapıyorsun falan. Yine umursamaz konuşup böyleyim işte hatayım ayrıl işte falan filan dedi ben de ağlamaya başladım dayanamayıp bu sefer de hiç ağlama falan dedi. Sana yazıklar olsun onca emeğime falan dedim. Sonra ineceği yere geldi. İndi gitti. 3 saat sonra ben eve gelecek misin buluşup gidelim falan dedim. Ben gelmeyeceğim diyor, neden falan dedim. Ayrılalım diyince bitti benim için dedi. Ben de bu gece gelmezsen gerçekten biter dedim. Yine de gelmeyeceğim dedi. Nitekim gelmedi de eve. Sizce be yapmalıyım? Hep aynı şekilde davranıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yokcmu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tanzimat fermanı mı bu mübarek
Biraz uzun ama okur musun? Özetle bana çok kaba ve umursamaz davranıyor ve 10 aydır aynı
yaşlarınız kaç acaba
Ben 22 o 29
hmm yaşı fazla büyük biri anlaşamamanın sebebi bu olabilir
Anlaşamamın sebebi doğulu olması ve kendini dünyanın merkezi sanması bence her zaman kendisine önem veriyor
cehalet ehli galiba
Fenaaaa…. Bence öyle yani. Bir insan sevdiğini kırabilir mi. Bence benle param için beraber
Kim bana aşık olursa bende ona aşık olurum
Seni seveni seversen, hayat gül bahçesinden farksız olur,
Beni seven kadının kölesi olurum,
O vakit bende ondan bir olurum..
seven kıramaz şiirdeki gibi
Klişe ama gerçek benim gibi seveni asla bulamaz
senin sevgini görmüyor
görse öyle davranmaz
ama celladını seviyorsan o başka
görüyor ama o beni sevmiyor belli ki
yargılamak için demiyorum lakin
anasını satayım kızlarda hep kendini süründüren erkeklerin peşinde gidiyor
bizim gibiler ise köşede kalıyor
Başta öyle olsaydı peşinden gitmezdim ki… benim durumum çok farklı. Hiçbir zaman sevilmeyen hor görülen bir insan oldum, biraz sevgiye de kandım işte. Şimdi de yüzleşmesi zor böyle sürünütorum
ah bu sevgisizlik muzdaribim bende bir kadın sevsin gözlerime aşkla baksın çok isterdim ama elde var sıfır
Üzüldüm. Doğru insanlar birbirlerini bulamıyor hiçbir zaman
bilmiyorum ama mesela kadınlardan hiç biri beni şu ana kadar takmadı ne sınıftan ne dışardan koymuyor değil ama ne bileyim
Tipin mi kötü sence
Esmer uzun saçlı bakımlı biri insanım
kendimide begeniyorum, kibar biriyimde ama takmıyorlar
Uzun saçlı nasıl yani
saç uzatıyorum gayet bakımlıyım o manada diyorum
Kadınlar uzun saçlı erkeklersen pek hoşlanmayabiliyor ondan dedim. Bir de yalan konuşmayı bilmiyorsan
bir kadını etkilemek için yalan söylemek mi hiç etik değil
kalbinde ne varsa dilinde de o olmalı insanın
Herkes kendini olduğundan farklı gösteriyor bu hayatta
ben neysem oyum
ben bir tek yüzle yaşıyorum arkadaşlarıma karşıda aileme karşıda yabancılara karşıda
insanlık ve adamlık onuru bunu gerektirir
Öyle evet ama herkes senin gibi olsa keşke
eger bir kadın girerse hayatıma ve severse beni onunla yaşadıgım olaylardaki duygularımı net ifade edeceğim sevincide hüznüde
Umarım istediğin gibi birini bulursun ama sana tavsiyem insanlara şans verme ilk hatalarında sil
herkes ikinci şansı hakeder
olaylar bazen öyle gelişirki sebebini anlamazsın, o kişinin hatası olmadıgı halde öyle zannedersin
İkinci şansta bir insanın düzelme ihtimali %1 üçüncüde ise %0
hatasız kul olmaz bu düşüncen çok yanlış
o vakit bu sözüne göre sen de sevgilini silmen lazım çünkü sana çemkirmiş ve seni üzmüş o zaman affedilmemeli
matematiksel olarak delilini gösterebilir misiniz bilmiyorum
hem aşkta ve insan ilişkilerinde bazen matematik işlemiyor
Zaten silmem lazım ama keşke o irade olsa
ben affedici olmak taraftarıyım eger samimi ise
samimi bir hata, sahte bir sevgiden yegdir
İşte sorun da oradaki samimi olmuyor insanlar
kimileri samimi kimileri değil
biliyor musun konuşmaktan sıkıldım
tabi istediğinde olmaz ama bazen yaşamak istiyor insan gençlik çaglarını aşkla geçirmeyi
Tekrar konuşmak istersen yazarsın seni takip ettim
acizce mi görünürüm bilmiyorum lakin mümkün mü konuşmak
(site yazıyı kaldırmasın diye kısıtlı konuşuyorum)
Neden mümkün olmasın
seni takip edemiyorum
gizlisin
Ben takip ettim seni
mesaj atamıyorum siz atsanız olur mu
Beni takip etmen lazım mesaj atabilmem için
23 yaş olan sen misin
3. seviye olmanız gerekiyor diyor mesaj atmak için
mesaj için 3x olmanız gerekiyor diyor
rica etsem siz atabilir misiniz
Ayrıl gitsin okumama gerek yok