Sevgilim son aralar bağırmasa da sesini yükseltmeye başladı nedeni ne?

Yaklaşık 9 aydır beraberiz, son zamanlar dışında ilişkimizin başında bana karşı çok ılımlıydı, ben zorluk çıkarsam da beni suçlamak yerine gönlümü almaya çalışıp kalbimi kırmamaya aşırı özen gösterirdi ve bunu yapmacık yapmazdı hissederdim. Sonra yaptığımın yanlış olduğunu farkettim ben de ona karşı böyle davranmaya başladım cidden özen gösteriyorum aşırı ona. ama son aralar bana karşı hemen sesini Yükseltmeye başladı. Ve kırıldığım için o an sustuğumdan bu sefer haksızsın trip atıyorsun diye sesini yükseltiyor. Mesela küçük bir şey oluyor güzellikle ilgi istediğimi ima eden bir davranış sergiliyorum bu sefer bunu boş trip sanıp yine sesini yükseltiyor açıklama yapıyorum ve bana sesini yükseltmesini doğru bulmadığımı dile getiriyorum bana diyor ki sen beni çıldırtıyorsun. Bana gerçekten çok çabuk sinirleniyor. Neyse sakinleşiyor özür diliyor bu aralar bana karşı biraz gergin olduğunu söyleyip ona göre davranmamı isteyip düzeleceğini söylüyor. Cidden aşırı kötü hissediyorum kötü hissettiğim için ona daha çok ihtiyaç duyuyorumona göre davranıyorum yine sesini yükseltiyor. Ve sadece yaptıklarım için değil mesela bir şey oluyor diyor ki aha çok kötü bir şey oldu. ben de onu arıyorum. Açıyor diyor ki şu an kapatmam gerek. Diyorum anlat hemen çok merak ettim. Diyor ki (ses yükselterek) yaw müsait değilim anlamıyor musun. Mesela bu önceden olsaydı bana bunu derdi: canım şu an cidden müsait değilim hemen yazacam bekle iki saniye (sakin bir şekilde). Sizce bu olanlar ne demek oluyor

Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olur musun
Sevgilim son aralar bağırmasa da sesini yükseltmeye başladı nedeni ne?