Sevgilimden ayrıldıktan sonra boslugumu doldurmak için eski sevgilime istek attım bana bu şekilde mesaj atmış. Ne demek istiyor olabilir. Ben ona yazmadım sadece istek attım ama o bana mesaj atmış. Mesaj attıktan sonra da engellemiş
" Koyun can derdine kasap et. yallah boşluğunu başka erkeklerle doldur. Ben senin hayatında birisi varken bir kere bile mesaj atıp seni rahatsız etmedim. Azıcık insanlığın varsa aynı hassasiyeti sende benim için gösterirsin. "
Yazıp engellemiş. Ne demek istemiş olabilir hala beni seviyor mu
" Koyun can derdine kasap et. yallah boşluğunu başka erkeklerle doldur. Ben senin hayatında birisi varken bir kere bile mesaj atıp seni rahatsız etmedim. Azıcık insanlığın varsa aynı hassasiyeti sende benim için gösterirsin. "
Yazıp engellemiş. Ne demek istemiş olabilir hala beni seviyor mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim anladığım şu ki aynı hassasiyeti bana göster demesinden bence hayatında biri var senden de uzak durmanı istemiş.
İyi De ben mesaj atmadan bana mesaj atması ve agresif yazması beni önemsediği anlamına gelmiyor mu
Aslında kendin kendine cevabı veriyorsun mesaj atmamışsın ama istek göndermişsin oda bundan dolayı sana mesaj atma gereği duymuş yani sen hiç bişey yapmadan sana mesaj atmış ve engellemiş olsa önemsiyo diyebilcem ama durum böyle değil anladığım kadarıyla
Peki içinden geçen nedir? Yani önemsemiyor mu
Ahahaha 😂
Gülme 😔cevap ver Lutfen
Sen hala ölmedin mi bu mesajdan sonra? Füze atmış sana
İyi De ben mesaj atmadan bana mesaj atması ve agresif yazması beni önemsediği anlamına gelmiyor mu
Hayir bence önemsemiyor ve sevmiyor. Sevse böyle bi tavir sergilemezdi cünki. Engellemezdi yani
Hayir ne alaka. Sana sinir olmus iste beni rahat birak beni birdaha rahatsiz etme diyor yani
Önemsese engellemezdi seni cevap vermeni beklerdi
Hayatında biri varmiş beni rahatsız etme arama sorma demiş .. Ben nasıl senin hayatında biri varken seni rahatsız etmediysem sendende aynı hassasiyeti bekliyorum demiş.. bence bu senin için güzel bir açıklayıcı oldu 🙃😊
Hayır seni önemsediği anlamına gelmez kesinlikle sen ona istek atmışsın o rahatsız olmuş bu durumdan o yüzden seni mesajla uyarmiş ve seni tekrar engellemiş olay bu senin onu rahatsız edeceğini sanmiş bence bunun altında bir şey arama knk o kafada seni bitirmiş çünkü yazdığı mesajda da anlaşıldığı gibi şu an onunda hayatında biri var
Ayn knk hala seviyorrr
İyi misin sen?
Ne demek istedi derkennn.. gayet açık ve net
Ama güzel cevap vermiş
İstek atan sensinya o yüzden yazmış olabilirmi ababaaa 😧
😥
Cidden iletişim kuramıyorum
Sun
Sence seni seviyor mu?
İyi De ben mesaj atmadan bana mesaj atması ve agresif yazması beni önemsediği anlamına gelmiyor mu knk
Hayır, istek atmışsın. Buda onu sinirlendirmiş
Yüzsüz kadında hiç çekilmez
Adamın dibiymis helal olsun 👏👏👏
Demekki senin yazacagini biliyomus adam bu dediklerine göre de hayatında biri var
Ölürüm ölürüm
O ne demek
Aferin ona.
Ne güzel kuruyorsun kafanda öyle sfdsd
adammış
Asik sana