Benim dershanede bir ara öğretmenim vardı 33 yaşında ben 18'im çok severdim kendisini ama sonra İzmir'e taşındı. bir ay sonra İstanbul'a geldi öğretmenler günüydü iki dk ayak üstü görüştük ben ona kazak falan almıştım abim gibi görüyorum sonra annemle babam ayrı babamla görusmuyorum bunu ona anlattım falan beni çok sever kendisi abilik yapmaya çalışıyor sürekli kızım kardeşim mesaj atıyor nasılsın falan bende arıyorum konuşuyoruz ama abim gibi görüyorum
Arada bir bana esmerim falan dedi sürekli sevgililerini ve flortlerini bana anlatıyor hatta sevgilisinin numarasını attı ona yazmam için ama bir yandan da bana saçma geldi niye sevgilisinin numarasını bana atıyor diye kızla faceden tanışmış bir ay önce dün mesaj yazdı görüldü attım geri dönmeyi unuttum daha sonra aynı dk icerisinde duruma fotosunu attı anlık altına da bu sefer olmadı başka zaman artık yazmış hatta üniversite için beni yanına çağırıyor İzmir'e gel şu bölümü yaz falan filan buraya tasinirsiniz annenlen falan bunu yakın arkadaşıma anlattığımda bana kötü niyetli olabilir kardeşim demesi başka şey düşünmediği anlamına gelmez dedi ve içime kurt düştü sizce niyeti ne olabilir bazen hiç yazmıyor ama yazdığında hatta geçen yazın benim köye gel flaaan dedi bana sevgili yapma sakın senle iletişimi keserim önce oku vs falan diyor sizce erkek sonuçta yanlış düşüncelere kapılıyor olabilir mi ben abim gibi görüyorum zaten babam yaşında ama arada bir kendi fotolarını falan da atıyor bana kız kardeşi gibi gördüğü için mi? Sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seni kardeşi olarak gördüğünü düşünmüyorum sevgililerini falan anlatması ve ara sıra da olsa foto atması yanlış bence sana yürüyo sevgili falan yapma da demiş resmen seni himayesi altına almaya çalışıyo iletişimini bi şekilde kes bence ya da azalt
Ya mesela bazen mesaja geç bakıyor hani diyorum ki kötü niyetli olsa her dakka benim mesajımı bekler ertesi gün cvp vermsz falan diye düşünüyorum ama erkeklerde böyle kendini geri çekme varmış belli etmemek için yapıyor olabilir mi?
Ve yedi sene dershanede çalışmış bir sürü öğrencisi olmuşken bana böyle yaklaşma ihtimali var mı sizce
Belki o da senin yaklaşımını yanlış anlayıp yanlış düşüncelere kapılmıştır hediye kazak falan aldığında belki tavrı değişmiştir bilemiyorum ama normal davranmadığı kesin bunun birsürü öğrencisinin olmasıyla da alakası yok belki onlardan birine de fazla yakın davranmıştır ya da sadece sende böyle yapmıştır bilemem bu kişilikle alakalı. Sen öğretmen olsan erkek bi öğrencine sevgililerini anlatırmısın, ya da foto atarmısın? Ben şahsen yapmazdım. Her mesleğin sınırları var sende sınır koy. Geç ya da erken cevap vermesi bişey değiştirmez. Bi düşün iyice kendine dikkat et.
Evet haklısın ama bu insan derste de ders anlatırken de sevgililerini anlatıyordu yirmi tane öğrencinin içinde makara olsun falan diye ama diyolarki yirmi öğrencinin içinde anlatması farklı sana whatsaptan özelden yazması farklı diyorlar ve hani arada bir sinav durumumla alakalı annemle de konuşmuş bir insan iki üç kere yani durumun içinde olduğum için olabilir anlatabilir belki yakın gördüğü için davranıyordur diyorum ama etrafimdakiler kendi açından bakma diyorlar yanlış bir şey diyorlar öyle bişey olsa kızım kızım yazar mı sürekli diye düşünüyorum evlatlık falan diyor hatta arada bir şakasına
Bu öğretmenine göre değişir butur yaklasmalar ne yazikki sık oluyor
Kötü niyetin sıfatı olmaz her meslek grubunda olabilir
Kanında bozukluk varsa yaklaşır
Ya dün mesajına görüldü attım ben mesela aynı dakika durum atmış ve anlık onu herkes görsün istemez bana mı attı sevgilisine mi bilmiyorum sevgilisine olsa bile bana açması durumu yanlış geldi böyle bişey varsa bile erkekler duygularını gizlerler arada böyle dengesiz davranırlar dedi biri sizce
insanin oldugu heryerde kotunniyet vardir
Öyle ama kızım kızım diyor ve arada hiç bakmıyor mesaja falan anlam veremedim
cesaret edemedigindendir
Yani diyorsunuz ki soğuk ta yapsa mesaja geç de baksa cekiniyor ve yanlış anlamanı istemediğinden böyle yapıyordur diyorsunuz?
yani tepkinden korkuyordur belki
Bence bir art niyet söz konusu
Yaklasabilir
Uzak dur ondan
Kötü niyetli mdiir beş aydır arada bir konuşuyoruz sürekli kızım canım kardeşim yazıyor ama bazen de böyle
Niyetini boş ver uzak dur
yaklaşmazz
Direk ilişkiyi kes