Ogretmen öğrencisine kötü niyetli yaklaşır mu?

Benim dershanede bir ara öğretmenim vardı 33 yaşında ben 18'im çok severdim kendisini ama sonra İzmir'e taşındı. bir ay sonra İstanbul'a geldi öğretmenler günüydü iki dk ayak üstü görüştük ben ona kazak falan almıştım abim gibi görüyorum sonra annemle babam ayrı babamla görusmuyorum bunu ona anlattım falan beni çok sever kendisi abilik yapmaya çalışıyor sürekli kızım kardeşim mesaj atıyor nasılsın falan bende arıyorum konuşuyoruz ama abim gibi görüyorum

Arada bir bana esmerim falan dedi sürekli sevgililerini ve flortlerini bana anlatıyor hatta sevgilisinin numarasını attı ona yazmam için ama bir yandan da bana saçma geldi niye sevgilisinin numarasını bana atıyor diye kızla faceden tanışmış bir ay önce dün mesaj yazdı görüldü attım geri dönmeyi unuttum daha sonra aynı dk icerisinde duruma fotosunu attı anlık altına da bu sefer olmadı başka zaman artık yazmış hatta üniversite için beni yanına çağırıyor İzmir'e gel şu bölümü yaz falan filan buraya tasinirsiniz annenlen falan bunu yakın arkadaşıma anlattığımda bana kötü niyetli olabilir kardeşim demesi başka şey düşünmediği anlamına gelmez dedi ve içime kurt düştü sizce niyeti ne olabilir bazen hiç yazmıyor ama yazdığında hatta geçen yazın benim köye gel flaaan dedi bana sevgili yapma sakın senle iletişimi keserim önce oku vs falan diyor sizce erkek sonuçta yanlış düşüncelere kapılıyor olabilir mi ben abim gibi görüyorum zaten babam yaşında ama arada bir kendi fotolarını falan da atıyor bana kız kardeşi gibi gördüğü için mi? Sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Öğretmen öğrenci kötü niyetli yaklasabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Öğretmen öğrencisine kötü niyetli yaklasabilir mi
Ogretmen öğrencisine kötü niyetli yaklaşır mu?