Bakım yapsamda bşley değişmez çünkü kızlar artık bakımlı yani gerçekler bunlar kızlara onlarca mesaj erkeklere 0 kızlara o kadar ilgi erkeklere sıfır yani şimdi günümüzde artık kızlar bakımlı yani erkekler kendilerine bakın yapınca bişey değişmez sizce ne yapmalıyım çok mutsuzum bunaldım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bakımlı olmak zorundasın bence herkes gibi bu jendin içinde çok önemli saç tarzını giyim tarzızı değiştirmeye çalış sosyalleş dışarı çık illaki bi kız arkadaşı bulacaksın
Kız arkadaş bulmak amacım değil mesela bak bakımlı olucam diyelim saçımı kestirsem sakalımı kescem yüzüme bakım yapcam VS sonra ne olucak ben girişken olmak için bir kız bulmak için 40 takla atıcam kızlar istediği erkeği seçicek e nerde adalet
Ben eğer bakım yaparsam küçük duruma düşerim çünkü bir kızın yaptığı bakım karşısında benim bakımım 0 etki herkes kıza bakar bana 1 kişi acırda bakar
Ya böyle düşünmemen lazım aslında çok çirkin olan kızlar var erkekler ne için onlarla birlikte oluyo biliyosun konu bakımda değil seninde girişken olman biz kimlere kimlere baktık sanada bakarız yani kendini bu kadar kötüleme
Ya illa yüzüne bakım yaptır demiyorum ben zoeunlu olan şeyleri yapsan yeter
İşte kendi ağzınla diyorsun biz diyorsun neden hep kızlar bakıyor istediğini seviyor seçiyorda neden erkekler seçemiyor benkendimden nefret ediyorum hayatımın sonuna kadar insanlardan uzakta bakımsız çirkin biri olarak yaşıcam o çirkin kızların dm kutusu dolu değilmi sanıyorsun
Sende seçebilirsin çirkin kızları neden istediklerini biliyosun kullanıp atmak için
Lütfen böyle düşünme kendinde beğenmediğin şeyler ne belki çözebiliriz
Bir kız bana baksada dm kutusu her daim dolu olucak sa bakmasın zaten ben hep bakımsız olarak yaşıcam çirkin olarak kızlar ilgi manyağı bana bir ilgi gösteren yok
Saçım genetik olarak beyazladı yüzüm tipsiz sakallarım çok uzadı ve çirkin ama ne önemi varki
Evet kızlar ilgisiz yapamaz ama sana ilgi gösteren birini bulduğunda karşılıklı ilgi görürsün
Ya işte bak bunu dedinya şu an dahada mutsuz oldum kızlar her daim karşılıksız ilgi görücek farketmez her yaştan ilgi gösteren olucak bense mutsuz olarak yaşıcam ilgi gösteren birini bulursun yani ben ezik glbi sadece bir kişiden ilgi görüceksem ne anlamı varki
Ben bunu seçtim ve hep böyle olucak saol yardımcı olmaya çalışıyorsun ama bunun çözümü yok sende biliyorsun
Çözümü var sen istemiyosun rica ederim
Kızlar benden az ilgi görücekmi eğer görücekse ve böyle Bi çözümün varsa isterim lütfen
Kızların senden az ilgi görmesi için köpek gibi davranman yeterli peşinden koşarlar
Hayır onu demiyorum yani bir kız sırf kız olduğu için ilgi ve değer görüyor ve tabikide mutlu oluyor zaten bakımlı olunca ne güzel saçları yüzleri parlıyor güzelleşiyor lar bense kaldım mal gibi
Kızlardan nefret ettiğini yorumladım
Onlara bakıyorum kendime bakıyorum sakal uzamış saç karışık yüzümde göz altlarım çökmüş böyle olunca dahada mutsuz oluyorum
İçimde kızlara karşı nasıl bir duygu var bende bilmiyorum ama hayatım boyunca insanları görüp üzülerek yürücem kızlar gezip tozarken sevgilisiyle ben mal gibi kalıcam zaten tipsizim
Saçlarda genetik olarak beyazladı
Biseksüel misim
Değilim sen anlamıyorsunki ya da ben kendimi anlatamıyorum bir kızın dmsine onlarca mesaj gelirken erkeklere yani bana da gelmiyor ve haliyle Mutsuz oluyorum mesela sabahları lanet ederek uyanıyorum bir kere iş yerinde çalışmıştım orada abi şu saçı sakalı kes demişti bende kesince ne olacak dedim doğru zaten bir kişi vardı benle yaşıt oğlum genç adamsın bak oğlum kendine demişti bende baksam ne olacak dedim içimden yani ben bakım yapıyorum ama ne değişiyor söyle bana bak bizim iş yerinde abi var sakal falan hiç uzatmaz bide yazları sakal kaşıntı yapar ama yinede kesmem ben çünkü değişen ne var yine kızlar erkeklerle geziyor
Sorun anlamamam değil seni anlamaya çalışıyorum böyle hissedip düşünmenin birden fazla nedeni olabilir seninle bikaç şey konuşmadan çözemem
Mesela ne konuşacaksın nasıl çözücen sorun şu ben bakımsız bir canım olarak yaşıyorum ama mesela birini görüyorum internette ne güzel bakım yapıyor yüzü saçı ne güzel oluyor ben yapınca değişen bişey olmuyor
Mesela zaten kızların dmsine onlarca gelen mesaj ya da zaten burası türkiye olduğu için kızların değerli olması
Ben hep zaten insanlardan uzak yaşamak istiyorum hep bakımsız yaşamak istiyorum bunun çözümü yok ki
Ne yapmalıyım diye sorduğun için bi çözüm bulmaya çalışıyorum arkadaşım ama sen bu durumu kabullenmişsin ben ne kadar anlatsamda sana boş gelicek
Kusura bakma aklım biraz karışık bana yardım et lütfen
Özelden konuşalım
Kızlar bakım yapınca neden güzel heryerleri parlıyor ben yapınca neden bişey değişmiyor lütfen söyle
Bakik yaptir gez
Kızlara ilgi gelip bana ilgi gelmedikten sonra ne önemi var ezik gibi bakım yapmış oluyorum