8 yıllık ilişkisi biten erkek geri döner mi?

8 yıllık ilişkimiz vardı. Bu ay yıl dönümümüz. Ailesinden beni tanımayan veya sevmeyen yok herkes gelinim diyor bana. Ailesi de beni sürekli arayıp davet edip evlilik adımları hakkında konuşmalar yaptılar. Ben aile ve kişisel sorunlardan dolayı hep uzatmak zorunda kaldım. (Anne aile rahatsızlığı da dahildi) bu sebepten dolayı o ilişkimizin artık b*ku çıktığını ve anlaşamadığımızı belirtti. Ama biz birbirmizi bakışlarından anlıyor ve gerçekten her anlamda uyum içerisindeydik. Ben ona kızgın, kırgın olduğum için ortadan kayboldum 10 gün açmadım mesajlara dönmedim. Oda bana en sonunda bu ilişkinin kotasının dolduğunu söyledi ve ayrıldı benden. Ama sevmiyorum filan demiyor asla. Kafada bitirdiğini olmayacağını evlilik istemediğini huzur mutluluk olmadığını söyledi. Bir ay filan oldu şimdi bir kızla konuşmaya başlamış tanıma aşamasındayım dedi. Evine gittim kız ona zippo yaptırmış sevgililer gününde onu gösterdi. Bende dedim ki bunu ben sana almıştım halen de kullanıyorsun. Aldığım bileklik saat halen bileğinde bileklikte baş harflerimiz var. Evinde tam dolap üstünde bizim resmimiz var. Diğerlerini kaldırmış ama. Diyorum ki benden önemli mi? Kralı senden önemli değildir diyor sevgimi unutabilir misin diyorum imkanı yok diyor tekrardan olabilir miyiz diyorum kader diyor. şu an aileme aştım gel tanış diyorum yeni mi aklın başına geldi ben yolumu çizdim diyor. Yeni bir hayata başladım diyor. Bunları derken de gözleri doldu. Dün birden bire sarıldım oda sarıldı ellerini tutarken sıktı.
elbette ki kötülükler oldu ama inanki cok mutluyduk herkes imreniyordu bize

yani diyeceğim o ki kafa da bitiren erkek geri döner mi?

8 senelik ilişkisi olan bir adam geri gelmez mi ya? O şu an hep kötülükleri hatırlayıp onlara tutunuyor ama çok güzel çok mutlu anlarımız ilklerimiz oldu. Benim ilk sevgilim bile oydu.

sizce barışma ihtimalimiz olmaz mı? Evet tamam şu an birisiyle konuşuyor ama erkekler kadınlar gibi değil planlı yaptığını düşünmüyorum. Anlık heves duygusal boşluğu kapatmak adına yapıyor

8 yıllık ilişkisi biten erkek geri döner mi?