Elde etmek istemediklerinin yüzüne bile bakmazlar orası ayrı konu ama elde etmek istediklerini ufak tefek tuzaklarla hallediyorlar. Benim gozlemim bu.
Genelde evet
Hayır bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elde etmek istemediklerinin yüzüne bile bakmazlar orası ayrı konu ama elde etmek istediklerini ufak tefek tuzaklarla hallediyorlar. Benim gozlemim bu.
Söyle bir mantıklı açıklama yapayım, sevgili olmak için ikna olması gereken taraf kadınlardır. Yani kadın kimle olacağı seçen taraf sevgililik için. Evlilikte ise ikna edilmesi taraf erkekler oluyor. O konuda da avantajda olan taraf erkekler.
o cümlenin doğrusu ilişkiyi erkek sunar, cinselliği kadın sunar.
bir kadın istediği kadar bir adamın peşinden koşsun, onu zorlasın, oyun oynasın vs, adamın gözü başka kadındaysa o ilk kadın adama bir akşam yemeğine bile çıkarttıramaz kendini. keza cinsellikte de kadın istediğine verir. beta bir adamı 6-8 peşinde koşturtup karşısına çıkan ilk alfaya ilk gecede verebilir.
Hayır çünkü erkeklerin de duyguları var seks konusunda genelde seçici değiller ama bir ilişki için kafalarının uymadığı kız 40 takla atsa da kabul etmezler
Cevap
10Cevap
Hayır elde edemiyoruz öyle bişi yok çok çabuk elde edince değeri kalmıyor ayrı konu
Eğer çok istersem mutlaka o kişi benimdir.
Savaşı kaybeder rakipler
Genelde kanka yerlerde takılıyorsun galiba.
Genelde taşra yerlerde takılıyorsun galiba
Ben şahidim yaptı 😉
elde edemiyorsan aslında çok istemiyordum mu diyorsun?
cümlende güvenlik açığı var xD
onu diyorum ben de. çevir kazığı yanmasın hesabısın yani.
yav he he
cinselliği istediğine verirsin onda bir sıkıntı yok zaten o erkek için başarıdır, kadın için kayıptır.
ilişkiyi her istediğin erkekten alamazsın.
eğtimsiz mi? XD dubai'de yaşıyorum. XD
her gün binlerce yazılımcı bana yazıyor o bok çukurundan bizi de işe al diye.
@Gamsızkedersiz46 üstteki yazarı savunmuyorum kesinlikle haksız da sen de kadına yalakalık yapma ve kardeşim, çok belli oluyor.
Kadın benim zaten yalakalık değil
@Gamsızkedersiz46 tamam o zaman
Öyle bir şey yok. Varsa da erkekler neden hemen hepsini kabul ediyor? Her insanın bir kriteri, kendine saygısı olmalı
Soru sahibi soruna neden sahip çıkmıyorsun@JackieTheRipper bu embesil beyinli kıt akıllı her yoruma salça oluyor?
Her erkeği değil. Elde ettiklerimiz olduğu gibi elde edemediklerimiz de vardır.
Yani evet biraz öyle ama her erkek kolay elde edilmiyor.
Birde elde etmekten kasıt nedir, ona bağlı. Eğer cinsellik anlamındaysa, evet bir kadın cinsel anlamda her erkeği elde edebilir bence, ama gönül ilişkisi bağlamında hayır. Çünkü sözümona, bilhassa ortalamadan yakışıklı erkekler kimseye mal olmazlar (gönül ilişkisi basında). Bu tipler kamuoyuna açıktır BKZ: ortalık malı. Tabiiki hepsi değil, ama istisnalar kaideyi bozmaz.
eskidendi o awsalak erkekler, artık memesalak erkekler var
Hayir her erkek elde edilmiyor tabiki. Cok yakisiklisidaaaa kendini begene begene geziyor görmiyor önündeki kizi meselaaaaa yani.
ya da evlenmek istemeyen erkek de ciddi olan kiza bakmiyor o kiz onu istese bile o oglanla evlenemez 🙄
Evet esdedikleri erkeği öyle ya da böyle alıyorlar
Ben boşta kaldım , keşke beni de elde etmek isteyen olsa
Olur belki
Nasıl olacak?
Sen yaklaşma onlar yaklaşır
Ben kimseye yaklaşmadim bugüne kadar zaten. Yurumedim kimseye. Kimse de bana yaklaşmadi.
Sadece internetten kovalamistim biraz
Kaç yaşında sın
21
Normal o zaman neden sitem ediyordun ki😀
Bu yaşta normal mi?
Yani kızlar genelde kendileriyle yaşıt olanlara bakmaz senin yaşındakiler anca 30 yaş adamlardan hoşlanırlar senden hoşlanan 18 17 yaşlarda ki kızlar olur mesela
Anlıyorum. Normal mi yani
Normal normal
Cok dogru söylemis bence
çözüm redpill kardeşim. cinsel pazar değerini araştır.
bir kadın kendi değeriyle geliyor. hem alttan hem üstten yemezse ve düzgün davranırsa çekici olabilir.
ama bir erkeğin çekici olması için kendini gerçekleştirmesi lazım bu da zaman alan bir olay. statü, eğitim, iş, para ve vücut yapması gerekli.
dolayısıyla kadınların cinsel pazar değeri ortalama 23-24 yaşlarında zirve yapar sonra azalır, 29-30 yaşlarından sonra ise erkeklerinde gözünde tamamen görünmez olurlar.
erkeklerin cinsel pazar değeri ise 35 yaşında zirve yapar ve kendilerine baktıkları sürece kadınlara oranla daha uzun süre tepede kalabilirler.
dolayısıyla orta yaş travması sözü kadınlar için geçerlidir erkekler için değil.
burdan genç kadınlara tavsiyem kesinlikle evde kalmış yaşlı kadınlardan tavsiye almasınlar.
Her erkek dediğiniz erkekler yüzde doksan beskik kısımsa evet. Ama yüzde beşlik kısımsa kesinlikle hayır
Yüzde doksan iyi bir oran değil mi kezbanlar? Yuh yani. Bu nasıl bir seçenek bolluğu.
kesinlikle hayır. kadınlar o kadar aptal davranıyor ki 10 üzerinden 8+ erkeği elde edebilecekken 10 üzerinden 2-3 ile idare etmek zorunda kalıyorlar.
Bence ederler ama edemedikleri her zaman daha çekici
Evet, Kadın isterse alır
hayır öyle olmuyor
Adıma Hayır istediğimi elde edemiyorum
Dürüst olmam gerekirse, evet
Dünyada %50 kadın %50 erkek bu dengesizlik neden var?
Nasıl yani
Yani her kadın erkeklerin çoğunu istemeyecek bile , erkeklerin küçük bir bölümünü istiyor. Her kadın en fazla bir erkeği elde edebiliyor. Herkes 190 yakışıklı falan değil. Kadınların kalan kısmı napacak? Dünyada eşit sayidayiz somucta. Herkesin eşleşmesi lazım değil mi?
Çoğu kişiler dış görünüşe önem vermiyor, o eşitsizlik için elimden bişi gelmez sjsmmsk
Hayır erkeklerin bir kısmı boşta kalıyor ayıp gerçekten
Yani, hayırlısı olsun ne diyim.
Nesi hayirli? 21 yıldır bir kız eli bile tutmadım. Cidden bu zulüm ya? Karşı cinsten hoslanip uzak kalmak çok sinir bozucu
Sen kişisel gelişimini tamamladiysan ve kendini tam anlamıyla taniyorsan, seninle aynı şeylere ilgi duyan birisini bulursan dış görünüşün bir önemi kalmaz, tabi uygun bir eş bulmak için biraz atılgan olman lazım ya utanirsan insanları tanımaya fırsat bulamazsın bol şans
Atılgan değilim , içine kapanıkim biraz ama bu da cokcelimde değil. Tanışmaya çalışınca ters tepince bende bıraktım. İnternetten yazmaya çalışıyorum bende. Onda da başarısız oluyorum.
Ülkemizde taciz, tecavüz vs çok fazla kızlarda haklı ama sizin açınızdan kötü gerçekten, arkadaş guruplarına girip hafif sohbete başlaya bilirsin ozmn göze batmaz sorunda olmaz.
Arkadaş grubum yok her yerde dislaniyorum, ve yeni nesille bir uyum sorumum var. Sohbetim sarmiyor.
Üniversite okuyorum bölümde de kız yok
Nasıl sarmaz, Hangi konularda konuşmayı seviyorsun? tarih, spor, bilim, sanat, siyaset vs
Özgüvenim düşük dostum. Tarih spor siyaset konuşabilirim. Satrançla içli disliyim mesela. Ama onların konuştuğu seyler, eski sevgililer, lvbel C5 çakal gibi muzikler, özgüvenli sosyal espriler. Böyle biri değilim
Yanlış, kişilerle karşılaşmıssin.
Kendi alanindan birileriyle karsilasirsan öz güven sorununu atlatırsın.
Kesin öyledir. Ben aksi bir ortam görmedim.
Bende öyleydim, aşırı sessiz içine kapanık, yaşamıyor gibiydim ama şimdi her şey daha kolay bazen kendi sınırlarını yıkmak gerek kız olmak zorunda değil istersen ilk kendi hemcinslerinle sohbet etmeye çalış en azından günaydın ya da iyi aksamlar demekle başlaya bilirsin ya da tanimadigin insanlara küçük iltifatlar et zamnla o çemberin içinden çıkarsın
Dogru
Şunu rahat söyleyim beni elde edemezsiniz
Acayip üzüldüm
kadın cinselliği istediği her erkekle yaşayabilir (erkeklerin bu konudaki eşikleri cidden çok azdır), fakat iş istediği erkekten düzgün bir ilişki elde etmek olursa bu tam olarak böyle olmaz.
kısaca zikişmek istersen her erkekler zikişebilirsin; fakat iş evlenmeye gelince her erkekle evlenemezsin.
Yaw kıt kafalı, üzülüp uzulmemen umrumda mı sanki , sadece kendi adıma yorum yaptım. Her erkek diyorsun , beni edemezsin işte. İstisnayim.
Sende kanma o zmn
Her erkek değil canım erkekleri elde eder.
Turkiyede evet
Genel olarak evet
Hayir
Genelde evet
Hayır.
Hayır yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?