Eveet daha önce bı tane ilişkim oldu onda aldatıldım sonrasında hem güven olarakt hemde hissiyat olarakta bir şey duyamadım sonuçta Flört Bile olsam. o kişiye doğru duygularla gitmek istiyorum kimsenin hakkında girmek istemiyorum
Tanımış olsaydın öyle düşünmezdiniz ama saygı duyuyorum sizede sadece tanımadan ön yargılı düşünmeyin bence teşekkür ederim şizede hayatta başarılar dilerim
bence ozaman sen kendin bulmak istemiyosun. birisini taniyip güvenemicenden korktugun icin bu seni ali koyuyo. bence arkadas cevrenden tanis birisiyle ya da evlilik düsünüyosan ailene söyle onlar seni tanistirsin hem sanalda olmaz direk yüz yüze olur istemessende yok dersin en rahati
Kızlar Ne Diyor
Güzellikle veya yakışıklılıkla ilgili bir şey değill
Ne olması lazım
Yani belki eksiklikler var ya da çok istemiyorsun
İstemediğim konusunda haklısınız bir şey hissedemeden ilişkiye başlamak istemiyorum
Evet gayet doğal etkilenmek istiyorsun ama tam olarak karşına öyle biri çıkmamıştır
Eveet daha önce bı tane ilişkim oldu onda aldatıldım sonrasında hem güven olarakt hemde hissiyat olarakta bir şey duyamadım sonuçta Flört Bile olsam. o kişiye doğru duygularla gitmek istiyorum kimsenin hakkında girmek istemiyorum
Çok güzel bir düşünce olgun birisin demek ki
Evet eskiden. beri öyleyim düşünce ve yaşam şeklim böyle 🙂
Çok güzel :)
Nasip diye bir şey var doğru zaman değilse olmuyor
🥺🥺
Sen kendini geliştir kendin ile ilgilen o zaman seninle ilgilenecek kişiler de elbet olacaktır
Teşekkür ederim tavsiyen için
Rica ederim
Illaki değerini bilecek seni gerçekten sevebilecek biri karşına çıkar
Bı kere aldatıldım zaten bakan oluyor ben bir şey hissedemiyorum
Her zaman aldatilcaksin diye bir şey yok ki herkes bir değil
Doğru söylüyorsun kafam çok karışık 🥺
Bazıları baştan belli ediyor aldatıp aldatmayacagini hâl ve hareketlerinden yeni ayrıldıysan zaman vet kendine ondan sonra bir ilişkiye başla
Aslında aldatıldıgim da uzun ilişkiydi 4 yıllık daha ne kadar tanımak lazım
Yeni mi ayrıldınız
Bence yıllarla alakalisi yok ömrünü de versen bir insanı tanıyamazsın sadece onun tanıttığı kadar tanıyabilirsin
10 ay oldu yeni sayılır
Karakterle alakalı sanırım bilmiyorum
Aynen öyle bazı insanların karakterleri oturmamış kendilerinden başkalarını düşünmüyorlar
Haklısınız
Davranışlarını gözden geçir derim her şey tip değil 😉
Aslında dikkat ediyorum ama ne erkekler var kötü davransa bile. sevilen
Onları sevenlerde problem var inan
Göster kendini bakalım
Bu siteden aramıyorum Şanal hiç düşünmüyorum
Boyum 180 78 kilo da Spor yapan giyimine dikkat eden hafif sakallı esmer birisiyim gözlerde ela
Bulamadıysan dediğin gibi yakışıklı değilsindir zaten ve aramaya devam et
Çevrem sürekli söylüyor bunu kendi kendime söylediğim bir şey değil
Çevre sen üzülme diye herşeyi der
Arkadaşim. kendimin ne olduğunu çok iyi bilen biriyim
İyi tamam napalım yani?
Neyse
Demekki eğlenceli, zeki, kültürlü ve sohbet etmeyi beceremiyorsun her şey tip değil ne yazık ki hayatta başarılar 🖐🏻
Tanımış olsaydın öyle düşünmezdiniz ama saygı duyuyorum sizede sadece tanımadan ön yargılı düşünmeyin bence teşekkür ederim şizede hayatta başarılar dilerim
Yok tanımak istemezdim rahat ol konuşma tarzın bile benlik değil
Peki saygı duyuyorum
kendine göre yakışıklısın baskasına göre değil
Çevrem söylüyor bunu
Bencede gayet öyleyim elim yüzüm fiziğim. duzgun bakımlı yım güzel goyinirim temiz kokarim
Yakışıklı olmakla olmuyor bu işler
Karekter olaraktan da efendi birisiyim sigaram alkolum yok
Tipini merak etmiş olabilirim
180 boyunda 78 kilo Spor yapan hafif sakallı ela gözlü güzel giyinen birisiyim
ama niye olmuyo
Bende bilmiyorum 🥺 kimseye güvenim de yok yalnız kalıcam galiba
bence ozaman sen kendin bulmak istemiyosun. birisini taniyip güvenemicenden korktugun icin bu seni ali koyuyo. bence arkadas cevrenden tanis birisiyle ya da evlilik düsünüyosan ailene söyle onlar seni tanistirsin hem sanalda olmaz direk yüz yüze olur istemessende yok dersin en rahati
Sanal. istemiyorum zaten
Annem bı tane mühendis kızla tanıştirdi kız beni beğenmis iyide biriydi ben bir şey hissedemedim Anneme de söyledim
hakkinda hayirlisi olsun illa kaderinde biri vardir dogru zamani bekle insallah en kisa zamanda sevebilcen biriyle karsilasirsin :)
Amın teşekkürler