Hakeden kişiye kim olursa olsun ağır konuşup yerini bildirmek gerekmez mi bazen?

Eşimin beni sürekli aşağılamasından ezmesinden bıktım usandım. Kendisi üniversite mevzunu ama bence ondan çok daha zor bir üniversiteyi bitirdim. Elimde mesleğim de var. Memurum. Maaşım da var. Bakımlıyım da. Ama bana sürekli hakaret etmesinden ne dersem küçümsemesinden aşağılayıp kendini üstün görme çabasından bıktım. En son bir iki gün önce yine beni sen mi biliyorsun sen kimsin diye aşağıladı. Bende ona insanlar eşlerine destek olur onu yüceltir, sen beni sürekli aşağılayıcı konuşuyorsun. Demek ki sen aşağılık birisin ki yanında aşağılık birini taşıyorsun dedim. Aşırı bozuldu ve şu an kavgalıyız. Ağır konuşmuşum. Ona aşağılık demişim. O ise beni çalışanların yanında ailesinin yanında bile işçisi gibi azarlar , ne dersem tersini der. Ben a derim o b der, tepki göstermesin diye b derim canım mısın o a der. Ne dersem diyim beni aptal hissettirmeye çalışıyor. Tepki vermeden duramıyorum artık

Hakeden kişiye kim olursa olsun ağır konuşup yerini bildirmek gerekmez mi bazen?