Arkadaşlar biraz uzun bir hikaye olacak ama umarım okuyup fikir verebilirsiniz. Çünkü çok çıkmazda kaldım.
Şimdiden teşekkürler :)
Şimdi şöyle 8-9 sene önce sosyal medya aracılığıyla hatta oyun sebebiyle biriyle tanıştım ama hiç yüz yüze görüşmedik. Kendisi her zaman hep yanımda oldu hep en yakınımdaydı. Maddi manevi her zaman yanımdaydı her şeyimi onunla paylaşıyordum (aşk hayatımı, ilişkilerimi bile). Her türlü dert sıkıntımı biliyor. Aramızda çok çok güçlü bir bağ var ona eminim. Bizim ilişkimizi gören ya da şahit olanlar flört ya da sevgili sanıyorlar ama değiliz. O hep bana iltifatlar ediyor hediyeler alıyor sürprizler yapıyor. Bende aynı şekilde ama dediğim gibi hiç yüz yüze gelmedik ama bana inanın yanımda olan arkadaşlarımdan bin kat daha iyiyim onunla. Bilmiyorum ama bu onun bana tavırları hep herkes tarafından flört ya da sevgili olarak görüldü 'ya seni seviyor aşık sana' diye yorumlar aldım ama ben 'saçmalamayın o benim evet her şeyim ama en yakın dostum arkadaştan ötem' dedim. Ama bu ara ona karşı sevgim mi arttı yoksa bir çekimde miyim bilmiyorum bir şeyler farklı geliyor. Belki de duygusal bir evreden geçiyorum ama.
Asıl soruya gelecek olursak acaba denesem bir şeyleri her şeyin büyüsü bozulur mu dostluğumu bu güzel ilişkiyi çöpe mi atmış olurum? Korkuyorum onu kaybetmekten. Ve açık konuşmak gerekirse toparlıca bir düşünürsek aslında benim de ona karşı hislerim olmuş geçmişte ama sanırım bozulmasın diye ya da kaybetmemek için geçiştirdim kendimi de çevremi de. Sizce bir şeyleri ona iyice belli etsem nolur? Onu kaybetmekten çok korkuyorum ve bu yüzden mantığım onu kaybetmektense söyleme hiçbir şey diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Fikri olan ya da böyle bir tecrübesi olan var mı ne diyorsunuz bu işe?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer