Basitlik değil , bu da bir iş emek var ortada canımsın lı, saygısız, cahil. Birine bir kötülük mü yaptım yok birinin kalbini mi kırdım hayır kime ne zararım varda eğer ben ceheneneme gidersem bundan keyif duyacaksin a vicdan merhamet ve empati yoksunu kişiliksiz herif
İzleyenlerin cogu da senin gibi aptal ve cahil kendini bir pok sanıyor kadınlardan üstün olduklarını sanıyorlar bu yüzden sevgili bulamıyorlar bizi izliyorlar yazık bizde şov yapıyoruz onlara seviniyor garipler
Ne güzel de hemencecik bana çevirdin lafı öyle profesyonelsin bu işte harikasın.😀 Ben senin gibilerle işim yok. Zamanında çok gördük. Ben evlenecek adamım şimdi sikdir git.
Valla o enayilerle beni bir kıyaslama yavrum benim hayatımda kadınlara para yedirmedim yedirmem de daha çok ben yedim.😀 Şimdi sen beni tanımazsın bende seni tanımam işine bak
Bende gençliğimi yasayip sonra bu işi bırakacağım canım zaten yuzumu de göstermiyirum zaten geçmişimden bahsetmeyeceğim evleneceğim kişiye namusluyum diycem 🤣🤣
Ya ben kurnaz biriysem anlarsam? Sence bu mümkün olamaz mı:):) ah be güzelim siz kendinizi çakal zannediyorsunuz bir tek de adamına denk gelmiyorsunuz işte.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tangoda yayinciyim ama herkes sevgilisiyle yayın yapıyor bende numaradan sevgili bulsam ona ne kadar para vermem gerekir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne kadarı seni idare ederse teklif et nazlanirsa yavaş yavaş yukarıya çık belli bı yeri geçme
Ne kadar kazanıyorsun? Ona göre
Tekken 200 dolar falan çift olursa belli olmaz 1000 e falan çıkabilir kazancim
Yüzde 15-20 arası yeter 1000 olursa
Kanka ben bir yemek parasına çalışabilirim
Benle ol bedava para istemem sevgili rolü yaparız
ne tarz yayın olduguna baglı dımı
Se x yayını
Olucak briini bulursam
daha once hıcbır yerde denemedın dımı
Nasıl bir uygulama o tanışma yeri mi
Şov yapma yrto
Yeri
Tangoo
Nasıl yani espirili show falan mı
+18 şov
Yani ben basit biriyim diyorsun. Üzüldüm adına Allah sen ve sizin gibileri cehennemin en kuytu köşesinde çayır çayır yaksın inşallah.
Basitlik değil , bu da bir iş emek var ortada canımsın lı, saygısız, cahil. Birine bir kötülük mü yaptım yok birinin kalbini mi kırdım hayır kime ne zararım varda eğer ben ceheneneme gidersem bundan keyif duyacaksin a vicdan merhamet ve empati yoksunu kişiliksiz herif
Ge ri zekalı*
Orasını burasını açan parmaklayan pompake yapan biri mi diyor bunları bana 😂😂😂😂😂
La hadi işine gücüne bak tek geceliksiniz.
Bizi tek gecelik görüyorsan benimle tek gece geçirmeyi dusunebiliyorsan sende tek geceliksin bunun farkında değil misin cidden?
İzleyenlerin cogu da senin gibi aptal ve cahil kendini bir pok sanıyor kadınlardan üstün olduklarını sanıyorlar bu yüzden sevgili bulamıyorlar bizi izliyorlar yazık bizde şov yapıyoruz onlara seviniyor garipler
🤣🤣
Ne güzel de hemencecik bana çevirdin lafı öyle profesyonelsin bu işte harikasın.😀 Ben senin gibilerle işim yok. Zamanında çok gördük. Ben evlenecek adamım şimdi sikdir git.
Valla o enayilerle beni bir kıyaslama yavrum benim hayatımda kadınlara para yedirmedim yedirmem de daha çok ben yedim.😀 Şimdi sen beni tanımazsın bende seni tanımam işine bak
Bende gençliğimi yasayip sonra bu işi bırakacağım canım zaten yuzumu de göstermiyirum zaten geçmişimden bahsetmeyeceğim evleneceğim kişiye namusluyum diycem 🤣🤣
Belki seninle evlenirim belli mi olur ben soylemedikten sonra geçmişimi nerden biliceksin 🤣🤣
Ya ben kurnaz biriysem anlarsam? Sence bu mümkün olamaz mı:):) ah be güzelim siz kendinizi çakal zannediyorsunuz bir tek de adamına denk gelmiyorsunuz işte.
Anlaman mümkün değil mantık disi diycemde sende mantık dışı birisin o yüzden belki anlayabilirsin ama seni boynuzladiktan sonra anca 🤣🤣🤣
Valla senle tartışmaya hiç gerek yok şimdi sen kendini iyi tanırsın bende kendimi iyi tanırım. Allah çarşını pazar etsin.😀
%40 ver :D
%40 çok ya 🤣
tamam 20 ver :D ama lira gfdşdşlgdfşl
Olur sen olur musun numaradan sevgilim? 🤣
ben 20 ye çalışmam 50tl olur :D :D
fifty fifty
Çok ya beni izleye geliyor adamlar ben olmasam o bı pok kazanamaz