Aşk İlişkileri Kasini almayan doğal dindar orta durumlu erkek ülkede kaldı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Varsa tanışalım Kasini almayan doğal dindar orta durumlu erkek ülkede kaldı mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Filo01 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Var var canım olmaz mı benkm çevrem dolu 😁 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ya Şimdilerde kadın gibi kavis veren mi dersin hey Allahım gördüğüm gibi kaçmak istiyorum Yorumla Filo01 +1 yıl Keşke kaç almakla kalsalar oho daha neler neler 😁 Yorumla Soran +1 yıl Valla kusasim geliyor Bide tüm vücut lazer yaptıranlar yokmu Yorumla Filo01 +1 yıl 🤮🤢🤢 lazer dedin ben bittim şu an 😁 Yorumla Soran +1 yıl Kendilerini bide kaslı çekip saçlarını havalı sanarak önlerine getiriyorlar Cenelerini de sıkıp poz veriyorlar bideAman Allah korusun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaşımı almıyorum doğalım dinime bağlıyım ama orta durumlu değil yüksek durumluyum kardeşim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen bana yar olmadıktan sonra neyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenmenden korkuyorum beğenirsen bırakamazsın Yorumla Soran +1 yıl Sanal arayışında değilim Yaşım 25 oldu olacak düzgün biri,, erkek gibi erkek denk gelse yuvamı kurmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanalda kalacak ilişki olduğunu kim söyledi sana. Her neyse. İyi günler Yorumla
okyanus3492 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kaşımı almıyorum ( gerek yok çünkü ) ama dindar falan değilim. Bu minval de arayışı olan kadınlar da benden uzak dursun. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maymun gibi gezmekten iyidir bence 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben genelde almıyorum kaş yapım doğustan düzgün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kapmıştım ama gitti ülkeden 😭😭 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salla gitsin yaaaÜzülmeye değmez 😂😂 Yorumla
senidertetmeler0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl ben varım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yasin ufak Yorumla senidertetmeler0 +1 yıl oha iyi hissettirdi bu cevabın mcmxmc Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Sudeeev Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kasini almak yapaylik mmi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç duriyir Yorumla Sudeeev +1 yıl Sen orman gibi geziyosun sanırım Yorumla Sudeeev +1 yıl Kadin tarzinda alan var bide toparlamak icin alan vat Yorumla Soran +1 yıl Erkek diyorum erkekKaşı bendem güzel adamı ne yapayım iğrenç bir kereErkek dediğin ahlakıyla öne çıkar kaşlarinin kiliyla değil Yorumla
KaranlıktakiSonIşık Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Düzgünüz de ne oluyor yine serseriye gidiyorsunuz 0 0 Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Ben ben ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O pirsing nedir olmaz Yorumla Le0nFR +1 yıl İsmini biliyorsun bak :) Yorumla Soran +1 yıl İsmini bilmeyen mi var bey efendi Yorumla Le0nFR +1 yıl Diyorsun:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok şükür kaldı 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınız kaç Yorumla Soran +1 yıl Bu Mart 'ta 25 im 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 e gireceğin için üzülüyor musun? Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip eylesin inşallah 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten evlenmek mutlu olmak istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet düzgün olgun biriyle evlilik istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşım 30 ve uygun görürsen yalansız bir şekilde Allah yolundan şaşmadan ciddi anlamda tanışabilir miyiz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemeyerek sizi üzdüysem özür dilerim hakkınızı helal edin 😔 Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun mesajı göremedim kusura bakmayınTanışmak isterim tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok teşekkür ederim sizden ufak bişey rica edebilir miyim bana mesaj atar mısınız Yorumla Soran +1 yıl ya da bosverin sanal sonuçta güvenip perişan olmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen rica ediyorum sizden sizi tanımak istiyorum gerçekten, kırmayın beni lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Var var canım olmaz mı benkm çevrem dolu 😁
Ne güzel ya
Şimdilerde kadın gibi kavis veren mi dersin hey Allahım gördüğüm gibi kaçmak istiyorum
Keşke kaç almakla kalsalar oho daha neler neler 😁
Valla kusasim geliyor
Bide tüm vücut lazer yaptıranlar yokmu
🤮🤢🤢 lazer dedin ben bittim şu an 😁
Kendilerini bide kaslı çekip saçlarını havalı sanarak önlerine getiriyorlar
Cenelerini de sıkıp poz veriyorlar bide
Aman Allah korusun
Kaşımı almıyorum doğalım dinime bağlıyım ama orta durumlu değil yüksek durumluyum kardeşim
Sen bana yar olmadıktan sonra neyleyim
Beğenmenden korkuyorum beğenirsen bırakamazsın
Sanal arayışında değilim
Yaşım 25 oldu olacak düzgün biri,, erkek gibi erkek denk gelse yuvamı kurmak istiyorum
Sanalda kalacak ilişki olduğunu kim söyledi sana. Her neyse. İyi günler
Kaşımı almıyorum ( gerek yok çünkü ) ama dindar falan değilim. Bu minval de arayışı olan kadınlar da benden uzak dursun.
kaşını alan erkolar🤮
Bence de
Maymun gibi gezmekten iyidir bence
kotuduruyorsa ınsan kendıne bakmalı
Ben genelde almıyorum kaş yapım doğustan düzgün
Ben kapmıştım ama gitti ülkeden 😭😭
Üzüldüm 😔
Salla gitsin yaaa
Üzülmeye değmez 😂😂
ben varım
Yasin ufak
oha iyi hissettirdi bu cevabın mcmxmc
Neden?
Kasini almak yapaylik mmi
İğrenç duriyir
Sen orman gibi geziyosun sanırım
Kadin tarzinda alan var bide toparlamak icin alan vat
Erkek diyorum erkek
Kaşı bendem güzel adamı ne yapayım iğrenç bir kere
Erkek dediğin ahlakıyla öne çıkar kaşlarinin kiliyla değil
Düzgünüz de ne oluyor yine serseriye gidiyorsunuz
Ben bayadir almıyorum
Kalamdi
kalmadı
Ben ben ben
O pirsing nedir olmaz
İsmini biliyorsun bak :)
İsmini bilmeyen mi var bey efendi
Diyorsun:)
Çok şükür kaldı
Yaşınız kaç
Bu Mart 'ta 25 im 😔
25 e gireceğin için üzülüyor musun? Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip eylesin inşallah 😊😊
Gerçekten evlenmek mutlu olmak istiyor musun
Evet düzgün olgun biriyle evlilik istiyorum
Yaşım 30 ve uygun görürsen yalansız bir şekilde Allah yolundan şaşmadan ciddi anlamda tanışabilir miyiz?
İstemeyerek sizi üzdüysem özür dilerim hakkınızı helal edin 😔
Helal olsun mesajı göremedim kusura bakmayın
Tanışmak isterim tabiki
Çok teşekkür ederim sizden ufak bişey rica edebilir miyim bana mesaj atar mısınız
ya da bosverin sanal sonuçta güvenip perişan olmak istemiyorum
Lütfen rica ediyorum sizden sizi tanımak istiyorum gerçekten, kırmayın beni lütfen