Sevgilimin kız arkadaşı olmamalı?

Arkadaşlar biz muhafazakar bir ailede büyüdük. Bundan dolayı babam erkeklerle arkadaş olmamıza izin vermedi yüz yüze kanka vs olamadık maalesef benim yaşım 21 üç tane kız arkadaşım oldu sadece birkaç tanede sevgilim oldu anca sevgili yapabilirim yani bir onu başardım. Bide imam Hatip lisesi okuduğum için kızlar ayrıydı o sebeple erkek arkadaşım olmadı aslında.

Sevgilim çok modern biri ve kız arkadaşları var İstanbul da büyümüş ama ben kabullenemiyorum aklım almıyor kızı seviyordum fazla neşeli aşırı modern kibirli ve şımarık biri ama ayrı seviyorum sevgilimden uzak olduğu zaman seviyorum😂 inanın elimde değil hemen ağlıyorum ne zaman ben uzakta olup onlar cafede bulussa intihar edesim geliyor sevgilime söyledim gorusmeyi azalttı Çünkü kız herkesin masasına oturuyor ve yurt dışında yaşamış bana çok çok çok ters biri Tamam ortam kızı olursun da her amca ile de içmezsin bu nasıl bir kız diyorum şok oluyorum sevgilimin yanağını öperek selamlıyor Ben ömrümde erkeklerin elini sıkmam dışarda kıza bak öpüyor mucuk mucuk Seni çok seviyorum diyor telefonda neymiş kpss ye çalışırken dertleştiler sevgilime seni çok seviyorum görüşüruz dedi Sevme ya sevme

Her erkeeğe karşı böyle ve çok çok ayıp

Ya bende erkek arkadaş edinicem ciddi ciddi ya da bir yıllık ilişkimizi bitiricem bu kızı istemiyorum Ben hayatımda böyle rahat bir kız görmedim 23 yaşında bir genç kız neden Cem karaca tipli ilkel yaşayan denizci ayyaş bir amcayla içki içer ki Birgun başka amca birgün başka genç sürekli bir masada Sonra da sevgilimle de buluşuyor ben çok üzülüyorum inanın ki sürekli ona bakıyor ve bizi kıskanıyor benide devamlı küçük görüyor bunu seziyorum 🥲 ve sona gidiyoruz çünkü oda birsuru şeyden beni vazgeçirdi bende bu kızı istemiyorum ve bunu dile getirmekte hakkimdir çünkü ilişkide benimde haklarım var bize iyi gelmiyor bu kız

Çünkü askere gitti sevgilim onu çok özlediğimi söyledim kıza bana bu tutumun yanlış illa omu olmak zorunda gibi tuhaf şeyler söyledi ve duygularıma saygı duymadı hani o bizim arkadaşımızdı

İnsan öyle bir tepki mi verir teselli etmezi gerekirken bana bunları dedi ve çekti gitti o gün spor salonunda saatlerce beni ağlattı

Zaten kızın anneside sevgilimi damat olarak eskiden istiyormuş:((

Sevgilimin kız arkadaşı olmamalı?