Aşk İlişkileri Aynadaki sen senmisin? çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç aynaya baktınız ve size bakan kişiyi tanımadınız mı? Aynadaki sen senmisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kendime yabancı değilim, her daim kendimin farkındayım. Sadece görüntüden de ibaret değilim, asıl ben o içimdekidir... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Benim evet 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ohoo hem de çok. Bazen insan kendine yabancılaşıyor 2 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Başka kim olacaktı ki))) benim elbet 1 3 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl seni cadı seniiiii :D Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Teessüf ederim 😒 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl :D rica ederim ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendime yabancı değilim, her daim kendimin farkındayım. Sadece görüntüden de ibaret değilim, asıl ben o içimdekidir...
Benim evet
Ohoo hem de çok. Bazen insan kendine yabancılaşıyor
Başka kim olacaktı ki))) benim elbet
seni cadı seniiiii :D
Teessüf ederim 😒
:D rica ederim ne demek
Sanirim benim