Sizden daha düşük maaş alan biriyle evlenir miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizden daha düşük maaş alan biriyle evlenir miydiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet çıkmasına kesinlikle inanma. Kadınsı bir kadın erkeğin lider ve güçlü olmasını ister. Maaş bir güç ve statü göstergesidir. Kadın fark etmez falan dese de içten içe erkeğin en az %60 daha fazla almasını ister. Kırmızı hapa göre bu böyledir. Aynı zamanda kadının ne dediği değil ne yaptığı önemlidir bunu da unutma.
ya galiba hayır:( çünkü iki tarafın biraz birbirine yakın olması lazım maddi güç açısından. İlişkinin ilk başında sorun olmasa bile ilerleyince kızın alışkanlıklarına erkek uyum sağlamayabilir. Kızın sürekli hesap ödemesi falan erkeği zayıf hissettirebilir.
Paraya çok önem vermem seven insan paraya takılmaz diye düşünüyorum
Saçmalık. Çoğu kadın kendinden daha fazla olmasını ister ama ben genel olarak böyle bir kadın değilim. Ve bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum. İlişkide para şahsen benim için kesinlikle bir kriter değil.
Maas benim icin asla evlenmem dedirtecek bir kriter degil
ben 50 k kazanırken o 20-30 kszanıyosa sorun olmaz ama 50 ye 5 olursa olmaz
Her şey maddiyat değildir eşim elinden geleni yapıyorsa bana da kabul etmek düşer. Ha, eğer ki bir sağlık sorunu olmamasına rağmen benim paramı yiyorsa işler değişir.
evlenmem maaşı bana denk veya benden üstü olması lazım
Evlenmemeyi tercih ederim ama asla evlenmem de degil
Kafa dengiyse bide sıkıntı olmicaksa okey
erkekler kompleks yapıyor bir süre sonra evlenince düşünsene evi kadın geçindiriyor
@Ojeminrenginebak tüm yükü ben almam saten
@Ojeminrenginebak Zaten erkek yüksek maaş almalı her türlü.
hayır evlenmek istemezdim
Bana göre değil
Neden olmasn..
Evet.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?