Tanışılırken nasıl anlaşılır,
yolda falan baktıklarında koruycak erkek nasıl anlaşılır
Tanışılırken nasıl anlaşılır,
yolda falan baktıklarında koruycak erkek nasıl anlaşılır
Bunu zaman içinde anlarsın..
İlk tanışmada, karşı tarafı ürkütmemek adına çoğu erkek bu tarafını göstermez.. Hem yeni tanıştığı birini de sahiplenmez..
Zaman içinde erkek his oluşmaya, sevmeye başlarsa ufak ufak giyim kuşama da karışmaya da başlar. Bu erkeğin içgüdüsüdür.. Sahiplenir..
Koruyup, kollayacı özelliği çıkmaya başlar..
Bunun psikopatlık dereceside vardır ki, Allah herkesi ondan korusun.. Şizofrenik bir durumdur çünkü.. Kimse sevdiğine bakmazken, ilgilenmezken; o bütün gözlerin sevdiği kadında olduğunu zanneder..
Bu noktada o sevdiği, incitmeye kıyamadığı kadından çıkar, malı mülkü gibi olur.. Bu sefer dışarıyı kontrol edemediğini anlayınca gözleri, aklı malı mülkü yerine koyduğu kadına döner.. Bu sefer onu gizlemeye hatta hapsetmeye kalkar..
Demem o ki; bu zaman içinde ortaya çıkan bir durum.. Ama şunu net ifade edeyim ki, annesine, bacısına nasıl davrandığı, ilerde size nasıl davranacağını gösterir..
Şiddete meyilli ise, bu şiddet bir gün size dönecektir..
Şiddete meyilli insanın evlenmesi yasaklanmalıdır..
Vay, çok iyi yazmışsınız. Ne kadar zaman içinde duygusu oluşmaya başlar?
Mesela gün içinde ne yaptığımı soruyor net söylemeyince şey yapıyorsa, kıskanıyor diyebilir miyiz?
Bunu bilemem ki? Kimse bilemez.. Bunun için muhatabınıza bakın.. Bir başkasının aklına ihtiyacınız yok.
Akıl akıldan üstündür
İkili ilişkilerde muhatabınız ve kendinizin aklından başka üstün akıl yoktur..
Bunu düşüniyim
Şu an pek ilişkim yok genel sordum
Çocuğa davranışından , onu sahiplenişinden , sana hediye alırken onuda düşünen seninle konuşurken onuda sorması merak etmesi , tatlı tatlı lakaplar takması örnek , prenses, gibi felan atıyorum buluşmaya gideceksin çocuguda getir demesi böyle şeyler işte
Hmm ileride olacak çocuklarına anlamında sormuştum.
Yani ailesini sahiplenen anlamında.
Cevap
3Cevap
Sana çok karışıyorsa sahiplenme duygusu ağır basıyordur
İy
Bu iyi
Rol yapanlar da oldu
Biliyorum
Nasıl zarf attıyım
Ona izin vermez kii. Yani sanırım
Benim önceki sevgilim normal erkek arkadaşım ile görüştürmüyordu. Ama şey
alfa erkek kalmadi. kadinlar eşitlik feminizm diyerek tum erkeklerin eril enerjisini somurduler.
Ben yapmadım
Yapmadım
Gerçek alfa bahane üretmez
Siz bunları diyen erkekler sürekli şikayet eden ergenler gibisiniz, çok türediniz
Gerçek alfaları tenzih ederim
Ekşi sözlükte çok var
Bir kız sana sahiplenmeni bekleyip sevmiştir illaki onu sahiplenmemişsen bu içgüdü yoktur ve bahaneler buluyorsun eziliyormuşsunuz gibi
Bence var, gayet efendi erkekler. Bilemiyorum.
Alfayım diye gezenlerin çoğu sırtlan anlayamazsın ki skhlhk
Alfayım diye gezen alfa değildir zaten sanki
Zamanla anlaşılır
Anlaşılmaz ki o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?