Esimin koca olduğu sadece işine geldiği zaman aklına geliyor?

Ben altı aydır evliyim eşimle çok yakın arkadaştık sevgili olduk hemen evlendik niyeyse evlendigimizden beri sürekli kıyafetlerime karışır mesela azıcık açık olsun sen herkes sana baksın diye böyle yapıyorsun ben senin kocanim istediğimi yapacaksinlara başlar ya da iş arıyorum asla iş beğenmez çünkü kocam ama aylardır çalışmaz mesela evlendigimizden beri asla bir şey alamadım kendime borc içindeyiz borçları odeyemiyoruz battik arabasını bile gözden çıkaramaz borcu ödemek için borca giriyoruz iyice ama yinede iş bakmıyoruz kendimize niye evliyim çünkü herkesin içinde calisamam ya da dışarıda birinin ne yaptığına saatlerce odaklanır kör mü olacakmış evli olduğu koca olduğu orada aklına gelmiyor böyle yüzlerce şey ailemin yanında yaşayacaktık bir süre zorunda kaldık ama paşam istemedi orada rahat edemezmisiz ee kocasın ya ben o eve bakmak zorundayım bı sure yardım et o zaman ben daha çok kocalık yaptım yemin ederim ki ama artık psikolojim bozuldu yaptığı soyledigi her şey gözüme batıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir şey anlamıyor da haksız olduğu şeyleri anlatmaya çalışıyorum ama yok dört dörtlük çünkü o hata yapamaz asla ben buna nasıl anlaticam

Esimin koca olduğu sadece işine geldiği zaman aklına geliyor?