Sen ne istiyorsun? Sevgilinin kardeşi bunları yazabilecek karakterde peki bunlarla ilgili sen ne düşünüyorsun? Nasıl hissediyorsun? Kardeşi abisine bunları yazmış. Sevgilin nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor? Bu yol içerisinde seni nereye koyuyor? Burada sadece tek taraflı bir konuşma var. Haklı ya da haksız olmayı gerektirecek bir durum yok. Bu tek taraflı konuşma senin için ne kadar önemli? Sevgilinin kardeşinin düşünceleri senin için ne ifade ediyor?
Hmm sevgilinin sonunuz olmadığı düşüncesine sende katılıyor musun peki? Aileler günümüz toplumunda çok fazla ilişkilere dahil oluyorlar. Onun ailesinin ilişkinizin geleceğiyle ilgili fikir sahibi olması ve müdahale etmesiyle ilgili ne düşünüyorsun?
Ben olsam kendim için en doğrusu olduğunu düşündüğüm ailesinin sözünden çıkmayan, ailesinin haricinde bir düşünce geliştirememiş, kendi fikirleri olmayan bir kişiyle birlikte olmaya devam etmezdim.
Peki birde şöyle düşün. Senin yerinde sevgilin olsaydı ailen onu istemiyor olsaydı ve sende ona sonunuz olmadığını söylemiş olsaydın sevgilin sadece seni sevdiği için seninle olmaya devam eder miydi?
Nurfeşan ı bana ayarlayin bosa gitmesin kız. Ama demedi deme ha bugun ayirirlar ha evlendikten sonra ayirirlar bu aile yedirme o cocugu sana haberin olsun