Anne babasını ve kardeşini depremde kaybetmiş bir genç böyle bir durumda aşık olabilir mi ya da bir kıza bağlanabilir mi?

Mersin'de 2 tane villa var bir tanesinde biz oturuyoruz bir tanesini depremzedelere verdik büyük diye 3 aile kalıyor bir genç var 23 yaşında annesi babası kardeşi falan ölmüş deprem de teyzesi ve onun çocuklarıyla gelmiş buraya geçen yemek yiyorduk birlikte birisi ayağımın kenarına su koymuş Ben de görmedim devirdim 🤣🤣 zaten çok sakarım çocuklar zaten güldüler de ilk defa onun güldüğünü gördüm Bugün de benim oturduğum yere o çocuk oturdu Bu sefer de suyu o devirdi ahshs Ben de güldüm istemsizce nasıl oluyormuş dedim sanki bir an utandı sonra O da güldü kim koyup duruyor Bu suyu buraya dedi Ne bileyim sadece 2 defa güldüğünü gördüm O da bana denk geliyor hep elimde somut bir delili yok ama ne bileyim hislerim kuvvetlidir onun bana bağlanmasından korktum bir an böyle bir durumda bir genç ailesini yeni toprağa vermişken hiç tanımadığı bir kıza bağlanabilir mi

Anne babasını ve kardeşini depremde kaybetmiş bir genç böyle bir durumda aşık olabilir mi ya da bir kıza bağlanabilir mi?