Güncellemeler
+1 yıl
O kadar kötü değil tipim ama hep böyle oluyor gerçekten can sıkıcı olmaya başladı bu durum , takmıyorum diyorum ama valla koyuyor insana
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu yapan kişi fake erkek hesabı çıktı

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekler de aynısını yapıyor ki ya da o gün konuşuyor r hicbirsey olmamış gibi ertesi gün konuşmaz yazmaz oluyor yani erkekler yapınca sıkıntı yok kizlae yapınca mi sıkıntı
Sorun reddemesi veya beğenmemesi değil görüldü yapması fotoğrafa, kibarca en basit örneği ile tipim değilsin değip geçebilir
Valla erkekler insanmış baya kızlara göre senin örnekten bunu öğrenmiş olduk
Bu mu insanlik onlarda aynısını yapabilir
Bu sana yapılan karşı tarafı kırmamak için insancıl bir davranış
Bu tarz tepki isterdim bende umarım seninle karşına bir gün böyle birisi çıkar ne hissetirdigini anlarsın
Ama yanlış anlıyorsun ya da ertesi gün ondan bir şey bekliyorsun?
Neyse ben de aynısını yapıyorum aynu onlar gibi
Ne yaparsan yap banane umarım sanada yapan olur aynısı bir gün birisi fotoğraf ister sonra görüldü atar umarım yaşarsın bunu
şu an hayttan tek istediğim seninde böyle bir şey yaşaman
Dilemene gerek yok illa ki yasamisimdie
boş ver salla gitsin değmez hiç kimse vakit kaybılar.
Hepsi mi böyle çıkıyor
İyice konuşup kaynaşma olmadan foto atma asla..
Hocam önden isteyenler oluyor, sonradanda atsan fark etmiyor beğenmetyince soğuk yapıp gidiyor yine , bilmiyorum hocam taktikler tükeniyor 22 senedir olmadı bir manita bulalım ilk kez diye uğraşıyoruz sonuçlar aynı
Yaşın genç,
Acele etme
Erkeklee de böyledir eminim sadece güzel oldugumdan düsüyolar😁
Bir erkek. Öyle şey yapmaz
Yapan oluyor kixlara da gördüm bizzat
Vicdansız erkek yoktur o kadar
Yav kardesim gördüm diyorum aaa😁
İyi bacım iyi öyleyse
Kadınlar çok iyi erkekler kötü
Çok yapan var boyle erkek
yani yine erkek çıktı knk kızıara boşa bo. k attın 😁😂
Evet
Ya çok erkekle konuşan tiptir bunlar. Üzülme. ya da tarzı değildir
Haklısınız sanırım
Reis erkekler bulustugu an begenmediklerinde acil isim cıktı gidiyorum diyen varlıklar bunlar varken kızlara kırıcı demen olmadı cjxjxnx
Ben yasamam rahatta kal sen 😂
Hahshshss sana laf anlatamam bücürrr iyi geceler
İyi sil
Sen iyiles hasta ruhlu
Hahsjss ruh hastasısın yeminle
Kes sesini
Yo
Hastaneye gitmeni
Ruh hastasısın vallahi
Kafan kırık
Nxkxnddkdmd güldürdün beni gece gece
Bunu bana instadan kız kovalayan red edilince burada zırlayan birisi mi diyoe xkjxdndnd
😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂 hahah
Üzüldüm bana böyle demene
Dkjddf knk üzücü mk bende böyleyim
Koyuyor aga
Koyması çok doğal hacım
Görmeden bir şey diyemem
Ekle instgarmdan atiyim
Ver hesabi
Writdf
Foto atsaydin yorum yapardık
Instagram adresi verdim merak edene ordan atıyorum
Burdan bakabilirim ancak.. nasıl istersen
Buraya koymayı düşünmüyorum teşekkür ederim
Yazan kişiler o , zaten olumlu yorumda bulundular
Anladm merak ettiğim için bakmak istemiştim sorun değil.. zatne nolursa olsun foto görünce cevapsız kalması terbiyesizlik
Sen içini rahat tut... Böyle insan hayatında olmasn zaten iyi ki olmamis
Ayıp oluyor daha öncede bir çok kez başıma geldi , herkes herkesi beğenmek zorunda değil kibarca en basit le ya tipim değilsen de geç
Haklısın bende benzer durumlar yaşadım.. benimki de ilk buluşma sonrası daha iyilerine layıksınla bitti abartısız 4-5 defa oldu :)
Kötü insanlar
boş ver sen sağlam dur sana gelsin gelecek olan
22 senedir gelen olmadı biraz ben gideyim onlara dedim sonuçlar böyle hep değişmiyor sen iyi çocuksun düzgün çocuksun ama işte ilişki aramıyorum, sen iyisinden ben sana gelmem , yok öyle böyle şöyle kalmamış gibi ya düzgün sevgi saygı çerçevesinde ilişki yaşayacak insan kalmamış
Veya hiç yokmuş bilmiyorum
Bunlar senin için hep bir basamak, deneyim. Hepsini cebe koyuyorsun ve kendi kriterlerini belirliyorsjn. Ne kadar can yaksa da insanı gözünden tanımak deyimi var ya bunlar tecrübe oluyor sana. Üzülmene değmez.
Kendi fotonu da koysaydin
Yaz instagramdan atiyim
Gerçekten üzdü bu.
Alışmaya çalışıyoruz ilk değil, sonda olmayacak beğenmeye bilirsin doğal insanlık hali de kırıcı olmak zorunda da değilsin yani , pek benim tipim değilsin de geç
O kadar haklısın ki.
Seni bir görseydik
Yaz instagramdan atiyim