Erkekler ayrıldığı sevgilisini kaç ay sonra merak etmeye başlar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen hiç etmez. 4 senelik ilişkim vardı, bende her şey tamamen bitmişti. Hiç merak etmedim hâlâ da etmiyorum, ama umarım mutludur.
İnsan 4 senelik ilişki nasıl her şey taammen bitti diyebiliyor ki bu erkekleri anlamıyorum
O 4 seneyi bana zehir ettiyse diyebiliyor. Annesinden ayrı çektim kendisinden ayrı. En küçük tartışmamızda anneme kadar söven bir kızdı. Annesini hiç söylemiyorum bile. Kaç kere kriz geçirttiler bana. Herşeye rağmen seviyorum dedim telafi edilir dedim ama başaramadım. İşte böyle tamamen bitti diyorum şimdi anlayabilmişsindir umarım. Fakat herşeye rağmen yinede umarım mutludur diyorum.
Benimki hiç böyle değil biliyor musun ben ona hiç bir şey yapmadım hemde hiç ne yalan ne aldatma ne terk etme oda diyo zaten sen bana hiç bir şey yapmadın diyo ama bir gün geri döner mi merak ediyorum açıkçası
Seni anlayabiliyorum, görüyorum ki hâlâ geri dönmesini istiyorsun. Bazen bazı insanlar güzel şeylerin değerini bilemeyebiliyor. Ne kadar oldu ayrılalı?
O bitirdi bir ay önce ama en son bir haftadır konuşmuyoruz gitti tamamen ya o kadar iyiydiki aramız ben giderken yanından gitme diye ağlıyordu o zaman niye açmadın bu konuları dedim bilmiyorum dedi ama o ağlama yalan değildi doğruydu dedi anlamıyorum çok tutarsız şeyleri var
Bizim aramız da hep bir mesafe vardı bi türlü araya gelemedik bu senede sınava girip onun olduğu üniversiteye gexicektim ama beklemedi ve giderken dediki gelsen dahi olmicak anlamadım işte
Acaba beklemesen mi artık? Bak seven bu kadar uzak kalamaz. Gülüşünü özler, saçını özler, hiç özlemese bile sesini duymak ister. Bir yerde bir sıkıntı var. Giderken söylediği cümle kadar ağırı olamaz seven insan için. Umarım kalbin ferahlar zor bir durum :)
Bende onu düşünüyorum bana dediki kavga etmeden bir gün önce ya ne zaman sesli aricaksin dedi evde ailem olduğu için arayamiyordum aradım sesini özlemişim yaaa dedi babam geldi kapattım hemen niye aramiyosun arasana hadi neyi bekliyorsun falan dedi babam geldi falan demiştim şunu düşünüyorum sevmese niye o kadar şey yapsın ama sevse neden bir daha bizden olmicak desin anlamıyorum ama çok ciddiydu ondan böyleyim galiba beni her yerden engelledi
Evet, anlamsız gözüküyor tavırları. Fakat senin bilmediğin başka bir şey olabilir mi? Ortada sevgiden yana bir engel yoksa aile tarafından bir engel olabilir mi? Fakat sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 29 yaşındayım. Tecrübelerimden konuşuyorum, bazen sevdiğini düşünüyor insan, onu özlediğini vb şeyler. Fakat bunlar emin duygular olmuyor. Ciddiye binince kaçıyorsun. Ya da size mani olan sadece karşı tarafın bildiği bir durum oluyor. Yoksa madem seviyorsa, her şey düzgünse neden gidilsin? Sende değil ama karşı tarafın sorunları var. Her yerden engellemiş diyorsun :) kendini çok üzme olur mu
Ya ben 19 yaşındayım da oda aynı şekilde ama ailevi olsa bana dediki sen benim yanıma geç her şey net olsun seni anneme dicem dedi hatta biraz ufaktan bir şeyler demiş sonra şakaya vurmuş anlamıyorum işte nasıl unutcsk bilmiyorum ki ben de senin kadar kötüym ama yapcak bir şey yok diyo geri döner mi sence
Kimseyi hele ki kendi gideni böyle bekleme benden sana tavsiye. Ama bunları yaşayarak öğreneceksiniz bundan da kaçışınız yok. Acı da olsa tecrübe güzeldir ileride anlayacaksın :) kendini kaptırıp derbeder etme :D
Peki sen erkek olarak ne düşünüyorsun niye yapmış olabilir ve gerçekten seviyorsa döner mi
Eğer ilişkimiz düzgün gidiyorken bir anda böyle ayrılsaydım şu sorunlar bende olabilirdi. Seni sevdiğimden emin değilimdir, ailem karşı çıkmış olabilir, ciddi bir ilişkiye hazır olmayaşımdan olabilir, başka bir kız hayatıma girmiş olabilir. Gerçekten seviyorsa zaten şu an sen burada olmazdım. Gerçekten seven sevdiğini bu duruma sokmaz. En azından ben zamanında sevdiğim insanı asla böyle durumlara sokmadım. İşin kötüsüde sen o kişi geri gelse bile bu gidişinin doğru cevabını hiç bilemeyeceksin.
Offfff offfffff peki benim yerimde olsan napardin
Ben unutmasını bilirim. Ben senin yerinde olsaydım beni bu duruma koyan kişiye bütün kapılarımı kapatırdım. Böyle gidip gelen yarın tekrar gidecek. Yine sen üzüleceksin. Yazık değil mi sana?
Tamamsa belki geçerli bir sebep vardır ne bilkm zorunda kalmıştır diye düşünüyorum bir yandan ben de bilmiyorum ki ama onu özlüyorum her ne kadar beni terk edip gitsede
:) sana şu an ne desem boş. Bunlarıda yaşayacaksın tabi ki hayatın parçası. Böyle böyle kendini bulacaksın, bir duruşun olacak. Tecrübe önemli. Umarım her şey istediğin gibi olur, kalbinin güzelliği hayatına girecek insanlara yansısın 🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı neyse o olsun ben onu sevmiştim değer vermiştim sanki ailedem birisi gibi olmuştu bunu hakketmedim en azından istemiyosa en başından beri bir sürü anı bırakıp gitmeseydi keşke ama yapcak bir şey yok...
😉
[1x + 2y]x2/7=? Formülü sorunun cevabına tekabül eder. AjajajajajJ
Yani
Boşta kaldığı ilk saniye xndnncbc
Peki ayrılıp hiçbir kızla konuşmuyorsa
Bunu hiçbir erkeğin yaptığını düşünmüyorum kendi fikrimce
Bana öyle dedi zaten vakti de yokki ev iş ders okul falan
Bıraktığı ize bağlı bence
İlk sevgilisiyim ve her şeyi birlikte yaptık:(
İlk sevgili hiç bir zaman unutulmaz yani bende ve çevremde böyle. Büyük ihtimalle seni unutmak için birileriyle konuşacak birilerini sevecek ama senin bıraktığın iz farklı olacak bende öyle
Geri döner Miki kendisi gitti aramız çok iyiyken bir anda sevmekle alakası yok mantıklı olan bu dedi
Boşluğa düşünce gelir
Bir ay oldu ama ben onu hala gecelerj özelikle özlüyorum bir haftadır da hiçbir yerden bağlantı kurmuyoruz