Bu histen kurtulmak istiyorum artık. Eski sevgilim Sırf klübüne geleceğine odaklanmak için beni bırakıp gitmişti. Dokuz ay oldu ayrılalı, bazen arkadaş ortamı sayesinde felan bir araya geliyoruz konuşuyoruz, beni artık sevmediğini unuttuğunu söylemişti. Geçende mesaj atmıştı konuşmuştuk yanina çağırmıştı gitmemiştim. Arkadaşlarına hep" sevgili istemiyorum sadece takılıyorum öylesine demiş. Ama bu sevgilisi olmayacağı anlamına gelmiyor işte. Ansızın hayatına biri girer aşık olur diye korkuyorum. Biliyorum zaten bir umutta kalmadı ama onun başka birisi ile olacağını düşünunce dayanamıyorum. Nasıl kurtulacağım bu histen?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya bu kızlar cidden sorunlu.. hem istiyosun hem gitmiyosun tuhafsın valla
O beni istemiyor
kanka sen ne yazdığını bilmiyosun ya da anlamada sorunun var
adam seni yanına çağırmış işte
Evet çağırmış olabilir ama bu sevdiği anlamına gelmiyor işte, çünkü iki ay önce zaten her şey bitti, sevmiyorum artık seni , zamana bırak başkasını seveceksin ben seni unuttum sende unutacaksın demişti. Bu sözleri söyleyen biri sence sevdiği için mi çağırdı?
keşke bi gitseydin
Arkadaşımla çıkmıştım dışarı oda zaten arkadaşları ile olduğumuz yere gelmişti ama beni hiç umursamamisti bile. Benimle konuşmak isteyecek bi havası yoktu yani bikere bile bakmamıştı bana. Eve gittim durum attım ilkini gördü sonra söz paylaştım onu görmedi numaramı silmiş. Bide hep çevirimciydi gece, konuştuğu başka biri var yani kesin
kanka türkçende sorun varsa başka dilde konuşalım? yani sen gerçekten böyle anlamada zorluk çekiyosan çocuk yerden göğe kadar haklı. translate kullanırım gerçkten türkçen iyi değilse.
Ne alaka?
adam seni çağırmış kanka adam kişi birey seni sen olarak fiziksel bir yer değiştirme olayı yanına yani yan yana temas edilebilir mesafeye sesli ve görüntülü hatta fiziksel uygunluk yan yana olacak şekilde seni adın neyse seni işte sen olarak fizyolojik olarak seni ve kitleni hacmini yanına çağırmış çağırmak davet etmek buluşmak etkinlik yapmak amacıyla
Bu kadar sinirlenmene gerek yoktu ya sjskksks , gitmedim işte yanına çünkü beni umursamadı bile, zaten ben ona kırgındım, yüzünü de görmek istemiyordum. Ki bunu o istemişti bidaha görüşmememiz ve konuşmamamiz daha doğru olur demişti
mala anlatır gibi anlatiym dedim fkdlfl çünkü hem adamı istiyosun hem seni yanına çağırıyor birşeyler olabilme fırsatını kaçırıp burada ağlıyosun gibiyi kaldırsam mı acaba anlatırken cöclxzş
Çünkü Aşırı kalbimi kırılmıştı umudum kalmamıştı yani ona karşı, bu saatten sonra yazsa yanına çağırsa bile inanamadım, bana iki ay önce okadar umutsuz şeyler söylemişti ki ben içimdeki bütün umutları tam öldürmüşken bana yazdı. Gidipte yazamadım, biliyorum çünkü beni sevmediğini. Arkadaşları bile şey dedi, öylesine dalga geçmek amaçlı yazmıştır felan diye. İnandırıcı ve samimi gelmedi bana yani, bana söylediği sözleri sende duysaydın, sanada hiçbir hareketi, yanına çağırmış olması bile inandırıcı gelmezdi
farklı amaçla çağırma ihtimali varmıydı
Hayır öyle bir ihtimal bile olamaz. Benim içime doğan şey şu " bence konuştuğu biri var bunun ondan soğuk yiyince bana yazdı egosunu tatmin etti nasıl olsa Beyza seviyor hala beni diye felan. Nerden biliyorum çünkü o gece hep çevirimciydi, sonra baktım numaramı silmiş, hissettiklerim doğru çıkıyor. Hem yazıp hem numara silmek sence ne kadar doğru bir hareket? Dalgasına yazmış yani bana
seninle neden olmadığını da anladık
Neden
Neden engelledin
kimi engelledim?
Beni engellemiş gözüküyorsun
kanka gizlisin nasıl engelleyim kullancı adın ne
Engellicen mi sksksks
kafan mı iyi
Baya iyi sjsjsj
Kafayı yedim iyice valla napcam bilmiyorum
belli knk
Ona çok yazmak istedim ama yapamadım, içimde bir gram beni sevdiğine dair umudum yok, eğer olsaydı kesinlikle yazardım
Haklı değilmiyim?
kank beni sal
Ama tavsiyeye ihtiyacım lütfen, yardımcı olursan sevinirim
kanka sen bi erkeğin beklentisibi karşılayamıyosun belli ki o yüzden senden kaçmaları normal
Gayette karşılıyordum onunlayken ama yinede ayrıldı. Son kez iki ay önce bir araya geldiğimizde öpmüştü beni, yani ben istemiştim ayrı olduğumuz halde. Belki onu istemiş olabilir tekarrdan ama ben dayanamıyorum bana zarar veriyor onu tamamen unutmuşken tekarrdan biseyler hissediyorum yapamam yani
hiç
öpüşmeden ileriye gittiniz mi
Evet sevgiliyken çok fazla ilerisi olmadan biseyler yaşamıştık
kanka yaz madem allah aşkına yorumlarda sürünmeyelim ya mesaj at ya takip
İstek te atamıyorum sana, engellenmişsin diyor sürekli
allah aşkına kullanıcı adın ne arkadaşım yaz buraya
ilk üç harfini falan yaz
Byzaççk
şimdi dene
Çok takıyorsun hasta Olcan
Çok zor yaşadığım durum. Bide yakışıklı eski sevgilim cidden elde edemeyecegi kız yok
Onu azat etmelisin yoksa çok üzülürsün
Nasıl yani ne yapmalıyım