Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Detayda ve güncellemede yazdığın açıklamaları okudum. Düşüncelerim şu şekilde ;
Yıpranıp boşanmak için illa aldatma, şiddet olması gerekmiyor. Fiziksel şiddet olmasa bile belli ki psikolojik şiddette uğruyorsun. Aşırı derecede olan kıskançlık insanı bir müddet sonra yorar ve tahammülünü tüketir insanın. Çünkü bu normal bir kıskanmak değil. Sosyal hayatını kısıtlıyacak şekilde kıskandıysa aldığın kararın doğru olduğunu düşünüyorum.
Tabi yuva dağıtmak kolay değil. Heleki ortada bir çocuk varsa. Ama bu şekilde senin açından eziyete dönüyorsa karar senin. Huzur olmayan yerde mutluluk olmaz. Sadece kalbinin sesini dinle.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKıskançlıktan yuva dağıtılmaz. Ailenden kıskanıyor mu seni önemli olan bu. Ailenden kıskanıyorsa hastadır, sokağa çıkmandan bile imtina ediyorsa hastadır. Fakat çevrendeki erkek sineklerden kıskanıyorsa normaldir ve sana söz veriyorsa çocuğunuzda varken yuvanızı dağıtmayın. Son şansın de ve bitir. Yazık çocuğu annesiz babasız büyütmeyin. Ek olarak aranızda cinsel çekimde devam ediyor ve birbirinizi arzuluyorsunuz. Gayet güzel bir şey. Bence vazgeç, boşanma.
15 Yorumla- +1 yıl
Ek olarak hastaysa zaten boşan ve gitsin tedavi olsun, delilik çünkü aileden kıskanmalar, sokağa salmamalar falan fistan.
Soran+1 yılÇevrendeki erkek sinekten kıskanıyorsa nornsl midir
- +1 yıl
Değildir işte sokaktan kastım o. Sokağa bile salmaktan seni imtina ediyorsa aman bakarlar ederler falan filan diye hastalık bu. Ya tedavi olsun bir ilişki terapistinde ya da boşan. Normal kıskançlık yapmaya hakkının olduğu varsa seni iş ve çevrendeki arkadaşlarından kıskanmasıdır. Bu normal. Fakat her sinekten kıskanmak normal değil. Bugün yarın kuzeninden, babandan bile kıskanacak konuma gelecek.
Soran+1 yılNormal kıskanmıyor. Kargocudan bike
- +1 yıl
Tedavi olsun, bununla hayat mı geçer olmuyorsa da boşanıver. Ne bu böyle kargo ışınlanarak mı teslim edilecek sana
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gereksiz alınmış bir karar zaten, çok elzem olmadıkça boşanma yoluna gidilmemeli. Kaldı ki aldatma yok, şiddet yok. Şiddet var ama şiddetli sevgi var, aşk var nereye boşanıyordunuz. Konuşarak sevişerek halledersiniz. Direnme bence boşanacağım diye. Hazır elinde de böyle bir koz var, ne istediğini istemediğimi güzelce konuşun anlaşın bir orta yol bulun. Adama da zulmetle sınırlarını aşırı zorlama, orta yol ok?
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz çok konuştuk
Soran+1 yılÇözemiyoruz usandım mutlu değilim olmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bence bir hak vermeden önce şunlar şunları istiyorum bunu kabul edersen bir hak daha veririm de biraz toleranslı davran böyle durumda en çok çocuklar etkileniyor çocuklarımız bizim canımız cigerimizdir onların saçının teline bile bir zarar görmesini istemeyiz onu annesiz babasız büyütmeyin derim bir şans verin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli rahatsız edici derecede kıskanıyor ise güven yoktur güven olmayan bir ilişki ilerlemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılmak iyidir hoştur ancak bir seviyesi vardır. Eşin eminim ki o sınırın çok çok üzerinde birisi. Sende yuvamı bozacağın için mutlu değilsin sonuçta hele ki çocuğun varken böyle bir kararı vermek diyetteyken çikolata yesem mi yemesem mi kararsızlığı gibi kolay bir şey değil.
Eşine karşı içinde ufakta olsa bir sevgi kaldıysa barışmak için şart koş psikiyatriste gitsin. Hatta çift olarak gidin. Bir uzmandan destek almayı deneyin. Baktın ki hala aynı o zaman boşan10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla kıskançlık normal değil aile danışmanlığı öneririm eğer böyle bir imkanınız yoksa eşinle herşeyi tekrar bir konuş hatta biraz ayrı yaşayın sonra karar ver hemen pes etme ama çeken bilir biz bilemeyiz buradaki yorumlara göre de davranma mantıklı neyse iyi düşün ve onu yap
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kıskançlığı varsa bi değil 5 defa da şans versen huyu değişmez
bu arada yorumlarda aldatma şiddet yok boşanma diyorlar ama aşırı kıskanç güvensiz biriyle ömür geçmez bakkala bile gidemezsin sürekli kafasında bişeyler kurar ve yeri gelince şiddet de uygulayabilir.
ben erkek halimle kıskanç sevgilden ayrıldım bunaltıyorlar çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskançlık genellikle toplumda bir sevgi göstergesi olarak görülmektedir Sevgi dolayısıyla olduğu durumlar olsa da kıskançlık genellikle kaybetme korkusu, sahip olma isteği, kendinde olmayana istek ve özlem duyma gibi nedenlerden kaynaklanmaktadır. Çok iyi bir yorum dikkate al derim normal olmadığı bariz belli daha fazla yazık et ne kendine
10 Yorumla
+1 yılBoşananirsan mutlu olabilecekmisin? çocugun var evet çok kiskanclik iyi degil ama silip atmakta bi cozum degil. Aile danismanpariyla cozum aramaya calisin. Konusup anlas sevdigini soyle bukadar kiskancligin seni uzdugunu anlat.
21 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir çekiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğuna yazıktır bence bi düşün ciddi ciddi niyetini söyle bir şans daha ver. Çocuğunu düşün ben yetim büyüdüm. Öpüyorsan seviyorsun demektir. Sonra belki sende pişman olabilirsin. Ona açık ve net bir şekilde niyetini ve istediklerini söyle aksi durumda başına gelecekleri de net bir şekilde kibar bir dille söyle hakimiyeti ve ipleri eline alma saygı ve sevgi çerçevesinde olursa eminim seni anlayacaktır. Yuvasını yıkmak istemiyor bilinçli davranıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoçuk babasını da anasını da görcek
Aşırı kıskançlık insanı gerçekten psikolojik açıdan aşırı yoran hatta daha ileri boyutlarında ciddi ölçüde psikolojik şiddete giren bir durumdur. Eğer gerçekten boşanma aşamasına gelmeden önce bu konuda onun kendini değiştirmesi için çözüm yolları arayıp sonuç hala değişmediyse kendi hayatını düşünüp bu kararı vermen en mantıklısı olmuş. Eşin daha önce bu konuyla ilgili psikolojik yardım aldı mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFast traslate Icon translate
Bence sans vermelisin
Basliklarini koyarak ama onuda anlayarak
Demiyorumki himayesine gir onun yorungesinden cikma en azindan kizina karsi bu sansi vermelisin
Evi disi kus yapar ne zamanki ipleri elinden birakirsan o zaman sikintin tekrar baslar.
Kiskancligin bircok nedeni olabilir sana guvenmediginden ziyade anladigim kadari ile kendinede guvenmiyor kocan birde bu acidan degerlendirmeni isterim oyle karar ver
00 YorumlaKıskançlığın çözümü var aldatma yok şiddet yok ki adam gelmiş Pişman halledilebilir bir sorun ben olsam boşanmam bir çocuğunuz da var yeniden düşün bir kadın olarak söylüyorum eşinize karşı haksızlık yapıyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık çözülmüyor ben onu. Kıskançlıkkarı yüzünden her gece ağlyaarak yatapa giriorsam yok aga yok psikolojik şiddet bu.
Soran+1 yılÇözemedim 5 yıldır
Aşırı kıskançlık güven probleminin göstergesidir. Güven yoksa saygı çerçevesinde içerisinde ayrılmanız gerekir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDava açıp , sonra da öpüştünüz mü bunun üzerine? İlginçmiş. Sizin ki biraz inatlaşma olmuş sanki..
22 Yorumla
Soran+1 yılYa isteyerek öpüşmedik kızı kreşe vericem konuşuyorduk. Sonra kızımız ayrı büyümesin dedi sonra yaklaştı
- +1 yıl
Ben boşanma davası açtım, uzak durur musun benden demediniz mi? Yani biraz daha devam etse öpmeye cinsellik dahi olabilirmiş az kalsın?
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılEvladın varsa denemeye değer derim çünkü inanılmaz etkileniyorlar bizde o tip bir durumun eşiğinden döndük oğlum 5 yaşında şahsen benim oğlumun üzüldüğünü görmek kahretti ve evladım için ölürüm net..
010 Yorumla
Soran+1 yılBabasını sürekli kıskançlık krizi halinde görmesi de onu etkiler yarın onu da kıskanır kısıtlar
- +1 yıl
Özgüvensiz mi eşin
- +1 yıl
Ben evlendiğim de 7 senelik evliyim 5 sene hiç bir arkadaşımla görüşemedim ama şimdi daha rahatım yani zamanla değişir aile terapistini falan denediniz mi?
Soran+1 yılAile terapisti denemedik. Ama büyükler araya gğrdi. Ne yaptıysam düzelmedi
- +1 yıl
Terapist şart birlikte gidiceksiniz eşini ikna et faydası olacaktır ben oğlumu dahi hiperaktivite çıktı oyun terapisine götürüyorum ki eşime çok ters bu tür şeyler
Soran+1 yılBen boşanma aşamasına geldim sen terapist diyorsun
- +1 yıl
Eşin barışmak istiyor ise bunu şart koş ve bir şans ver dedim bende fikir soruyorsun fikir verene tavrın buysa vay halimize..
Soran+1 yılBenim barışmak istemem önemli acaba ben onun yanında olmak isteyecek miuim
- +1 yıl
İstemiyorsan ki bence istemiyorsan soru niye sordun anlamadım ilginç.. neyse hayatta başarılar en iyisini hayatınla ilgili yine sen bilirsin👍🏻
Soran+1 yılSinirlendim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bence adam rahat etsin sende artık kendini korumaya calisarak ömrünü tamamlarsin herkes seni yatağa atmak için elinden geleni yapacak salyalarini akitarak kocanın gölgesi üstünden kalkınca
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ben doğulu değilim. Yaşadığım yerde ve olduğum konumsa bana pek kimse konuşamaz. S gitsin herkes
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyledir sen boşan gör hayat nasılmış nafaka tazminat isteme sen doğulu değilsin çağdaş türk kadınısın istemek sana yakışmaz
Soran+1 yılUmrumda değil. İstemiyorum zaten kendi çoçuklarına vericekmiş o başka birşeye istemedim zaten. Yeteki boşansın
- +1 yıl
Hayat senin iyi şanslar
+1 yılWalla kötü şeyler yok aslında. Kıskançlık psikolojik şiddet ve bence şiddetlerin en kötüsü bu olabilir. Ben son şans olarak evlilik terapisini öneriyorum. Onda da düzelme olmaz ise ayrıl gitsin.
00 YorumlaHemen boşanma ama araya mesafeyi koy biraz burnu surtsun özlesin elde zannetmesin baktın affedince aynı şeyleri yapiyo boşan gitsin o zmaan...😄
33 Yorumla- +1 yıl
👏👏Aferin sana
- +1 yıl
Bilirsin sen Niye aldigini
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılkıskançlığın seviyesi psikopatlık boyunda sanırım, boşanmaya kadar götürmüş sizi.. eğer psikolog işe yarar mı diye aklıma geldi belki düzelme ihtimali vardır
00 Yorumla Asırı kıskançlık hastalıktır, eger eşinizi seviyor ve bir sans daha vermek istiyorsanız , mutlaka psikiyatriste gidip tedavi olma şartı koyun. Bu iyileşebilen hastalıktır , ama bunu kabul etmez ise asla geri dönmeyin. Bir tane hayatımız var ve kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz. Kıskanmak , asla sevgi belirtisi değildir. Hersey gönlünüzcs olsun.
00 YorumlaSeni fazla kıskanması normal değil, belki geçmişte hayatındaki önemli birşeyi ya da birini kaybettiği için seni böyle kiskaniyor dur. Zaten ona ne kadar ciddi olduğunu gösterdin belkide barisma şartı olarak kıskançlığını gizlemeyi öğrenmelisin filan diyebilirsin bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılsevgili kızlar soruyor üyesi kardeşim , biraz önce başka bir yoruma verdiğim cevabın aynısını size de söylemek istiyorum haklısınız aşırı kıskançlık ilişkinin zehiri hemde öldürücü bir zehir ben size eşinizle birlikte bir aile psikoloğuna gitmenizi öneriyorum kesinlikle faydasını görürsünüz güzel bir iletişimle ilişkinizi düzeltebileceğinize eminim.. siz de seviyorsunuz çok belli..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskanç insanlar gerçekten yorar 👍
Tedavisi var ve tadavi olması şartıyla 2. Şansı ver ama eski haline dönecek olursa boşanma şartı koy. Yavaş yavaş düzelir bence..
00 Yorumla
+1 yılMesela çok fazla mı kıskanç bir örnekle açıklar mısın ona göre cevap veriyim ben kiskanilmayi çok severim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende severim ama olmayan şeyler çıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla sevişmeyi seks yapmayı öpüşmeyi özlemiş olabilirsin ama onunla aynı evde yaşamayı aynı sorumlulukları almayı özledin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman cevap belli değil mi
+1 yılAyrılmak yerine bir aile danışmanına gitseydiniz belki adamın kıskançlık ile ilgili bir psikolojik sorunu vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabaladım
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma yok, yalan yok, sadakatsizlik yok. Bana göre durumu anlat anlasın. Abartmayın bir şans daha verin :) mutluluklar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma mutsuz ediyor
- +1 yıl
Dediğim gibi asarsiniz aşamaz ise o zaman boşanma konusunu tekrar değerlendir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılburnu sürtsün biraz kendi ceki düzen versin ama bence şansı hakediyor talep ilet ortada cocuk var. bi daha yaparsan gözün yaşına bakma.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa affetmek istiyorum ama bilmiyorum
- +1 yıl
afet ama biraz pişman olsun derim yoklugunu hissetsin zaten hemen boşamaz bi sonraki mahkeme kadar sürtsün :)
Soran+1 yılBakalım düşüncem
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ben boşanacak bir durum göremedim konuşarak halledilebilecek bir durum diye düşünüyorum şiddet yok aldatma yok üstelik adam senden boşanmak ta istemiyor bence sende bir daha düşün adama bir şans daha ver
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır hallede edil
Soran+1 yılBeş yıldır çekiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşanmaktan başka çaren yok kıskanç biriyle bu ilişki yürümez kıskandığı için otomatikmen sana güvenmiyor zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakın geri adım atma. Kıskançlık bir hastalıktır hayatını rezil etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe şımarık kadınlar var ya. Bence senin canın sıkıldı boşanıyorsun. Adam sevmese kıskanmaz yazık etmiş kendine senin gibi şımarık kadınla evlenerek
11 Yorumla
Soran+1 yılMadem canım sıkılıyor niye beş yıl bekledim sana diyorum ki oto boka kıskançlık çıkatıypr sürekli huzurumuz bozuluyor. Ve mutsuz hissediyorum. Ayrılmak çok normal bir şey
+1 yılÖnce psikoloğa götür eşini. Tedavi oluyorsa tedavi olsun. Hakaret, ihanet, şiddet yoksa boşanma gereksiz. Buzamanda iyi yuva kurmak çok zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşinle konuş beni herseyden herkesden kiskaniyorsan bana güvenmiyorsun demekdir.. bunu söyle bakalim ne dicek? Bu adam sana niyd güvenmiyo ve niye bu kdr kiskanç bi destek görse birinden?
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden bi sorunu mu var esinin? Sana sahip olmak istiyorda sorun ne yani
Ben seni seviyorum de ona güven ver
Soran+1 yılÇok güven verdim ben ona ama o kendi kafasında sorun bebee değil
bosan. seni baska erkeklerle paylasacak kadar genis, kiskanc olmayan birini bul
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni başka erkekle paylaşması değil ben erkeklere selam bile vermeyen bir kadınım ama kocam hasta. Eve gelen kargoscu dan öz abimden kıskandığı oluyor bence peşin hükümlü olma
Soran+1 yılKargocudan kıskanması normal değil adam bana bir şey yapmadı. Hastalığı bile savunacak kadar düşme
+1 yılniye herkes boşsbiyor anlamiş deilim boş sebeplerfen boşanmlar oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBoş sebep dediğin beni mutsuz ediyor beni üzüyor
- +1 yıl
evlilik terapistine gidin olmadı bir orta yolunu bulup ayrilirsiniz ama çözüm odakli olun ilişkilerde bu tarz sorunlar olmasi gayet doğal her ilişki de oluyor
Soran+1 yıl5 yıldır çözüm odaklıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatma şiddet + eve para getiriyorsa bence sakın boşama kızında var ne güzel. Tamam anlıyorum seni kıskançlık kötü ilişki terapistine gidebilirsiniz araya büyükleri koyabilirsiniz vs. çözümü var yani + ondan sonra bulcağın kişi kıskanç olmaya bilir ama kimbilir nasıl bir huyu çıkıcak + kızın var üvey baba üvey sevgili zor ne bileyim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabaladım artık mutlu olmak istiyorum ayrıca üvey baba üvey sevgili istemiyorum erkeksiz de taşabıyor6
+1 yılNiye kiskaniyo giyim mi kuşam mi yoksa karşı cinsle samimi mi oluyorsun fazla ona göre yorum yapicam
01 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olma durumu yok kargocu dan market çalışanı dan bile
+1 yılEşimi seviyorum dediği sürece kıskançlık yüzünden boşamaz zaten hakim. Uzar sürer de sürer..
04 Yorumla
Soran+1 yılYo. Uzarsa da uzasın. Ben istemiyorum bitti
- +1 yıl
Öpüştük demek için mi sordun soruyu
Soran+1 yılSinirlendim vi an
- +1 yıl
😂 sesli güldüm
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılne yapacağına kendin karar ver başkalarının yönlendirmesine izin izin verme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kıskanç derken giyimizime mi karışıyor mesela?
00 YorumlaBir şans daha ver aynı şekilde devam ederse boşanırsın o zaman bahanesi kalmamış olur
00 Yorumla
+1 yılBosan arkadasim ilerde daha büyük sorunların olur ve kızın var ilerde inada yapacak çok yorucu boşan Allah kolaylık versin
10 YorumlaSürekli rahatsız edici derecede kıskanıyor ise güven yoktur güven olmayan bir ilişki ilerlemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanılmak çok bıktırıcı bir şey de sen niye öpüştün onu anlamadım ben😂
04 Yorumla
Soran+1 yılO anda yakınlaşma oldu isteyerek olmadı tamamen şehvet
Cevap sahibi+1 yılAnladım aslında sorun sadece paranoyak derecede kıskanç olması. Yoksa adamdan soğuduğun yok. Yoksa mümkün değil şehvetten dolayı bile olsa öpüşemezsin
Soran+1 yılEvet kıskançlığı sorun
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimde aynı herkese herşeye kıskanır erkek doktora markette kasiyere ne bilim her şeye kıskanır gözü seyriyo karşı cinsle iletişime geçtiğimi gördüğünde😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma ya kıskansın ne olacak seviyor işte kıskanınca da öpüşün geçer
011 Yorumla
Soran+1 yılBunaltıtor yoruyor üzüyor
Cevap sahibi+1 yılEğer ikinci sefer evlenirsen iyi mi olacak
Soran+1 yılİkinci sefer evlenmeyi düşünmüyorum erkeksizde yaşanıyor
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bi süre sonra yalnız kalacaksın o zaman ne yapacaksın
Soran+1 yılYalnız kalmaktan korkmuyorum kendimle mutluyum çünkü. Yalnızlıktan korkanlar genelde kendini çekemeyenler kızım var babam var abilerim ablam var bir sürü arkadaşım var
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak peki bi insan karşı cins tarafından çok sevilmek istiyor eş bambaşka bi şey iyi düşün sonra pişman olma onlarda kendi hayatlarına bakacak annen baban ablan
Soran+1 yılBen özgüvensiz büyütülmedim.. karşı cins tarafından sevilmeye ihtiyacım yok yani o ezik büyütülmüş insanlar için geçerli kocam beni evlenmeye ikna etmek için 2 yıl uğraştı. Kendime değer veriyorum. Benimde hayatım var mesleğim kızım var. Hedeflerim var.
Soran+1 yılYani ev kızı olarak yetişmiş hayatını bir etkeğe bağlamaya hedef edinmiş insanlar içinfe
Cevap sahibi+1 yılTamam boşan o zaman
Cevap sahibi+1 yılVakit kaybetmeden 1 dakika bile durma o adamla
Soran+1 yılBakalım. şu an boşanma aşamasındayım ama kendini belki affetirir
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme sans felan bende bosanma asamasindan geri dondum baristim cok sukur mutluyum ama sen bilirsin bana kalirsa sans verme
00 Yorumladizi gibi hayat size mutluluklar ablam ortada sorun göremedim abartmışsın bence sevgilinden ayrılır gibi olur mu öyle bi anda kıskanıyosun ya diyip boşanmak
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır yoruldum mutlu etmşyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskançlık sorun ama sırf bu yüzden boşanırsan pişman olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon. Ben mutlu değilim. Neden pişman olayım
Cevap sahibi+1 yılEşini sevmiyor musun
Soran+1 yılSevyorum ama yaptığı harakterler mutlu etmiyor
+1 yılBence asla kararından dönme can çıkar huy çıkmaz. Mal neyse odur. Barışırsanız ilk bi kaç hafta iyi davranır sonra yine eskiye döner. Hep böyle olur güven bana
00 YorumlaAyrıl fark etmiyorsun ama çoğunlukla erkekler böyle manipüle ederler barıştığım diyelim yine kavga VS kızına yazık doğru yoldasın baştan seni bu yola koymiyacaktı canım olma boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de boşandım, kararından dönme asla, yoksa yine ezilen sen olursun
00 YorumlaVazgeçtiğiniz birinden yeni hayat kurmaya çalışmamız insanlık adına doğru değil gibime geliyor.
00 YorumlaŞiddetin ve Aldatmanın olmadığı yerde, geriye kalan ufak tefek şeyler büyütülmemeli
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu değilim bundan ala sebebp mi olur
+1 yılbence var aldatma yok şiddet yok sekste de iyi ise böyle bir kocayı zor bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa olabilir ama mutlu değilim üzüyor
- +1 yıl
ne konularda mutlu değilsin neden üzüliyorsun
Kıskançlık büyük problem ama ondan daha büyük problem birbirinizi bu şekilde kabullenememek...
00 Yorumla
+1 yılBence psikolojik destek alın düzelme olmazsa boşanın
00 YorumlaBiraz burnu sürsün açıl kapı bırak hemen tamam deme
00 Yorumla
+1 yılbencede seven kıskanır bence boşanma
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven karısını üzmez
Bence boşanmayın. Halledilebilir bir durum
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabaladım
Soran+1 yılÇok konuştuk çok 5 yıldır
Soran+1 yılYok tek bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatma şiddet yok demişsin. böyle saçma bir sebepten boşanırsan kafanı taşlara çok vurursun
07 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sebep mi adam beni üzüyor beni yıpratıyor. Mutlu olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılçözülemeyecek bir mesele gibi durmuyor iki tarafta biraz bu konuda birbirlerine hak vererek sorunu yumuşatmaya çalışmalı. sana söyleyeyim boşandıktan çok kısa süre sonra ne kadar büyük hata yaptığının farkına varacaksın. çünkü erkekler boşanmış kadınlarla (özellikle çocuğu olan) ciddi ilişki yaşamak istemeyeceklerdir.
Soran+1 yılPardon erkeklerin ne yaşamak istediğinden bananr erkeksiz yaşanmıyor mu? Kismr benle ne ciddi ne de ciddiyetsiz ilişki istemiyorum. Hayır benim duygularım mı önemli erkrkler mi boş yapma
Cevap sahibi+1 yılboş yapan sensin hayatın gerçeklerinden bahsediyorum. o beynine alır mısın almaz mısın sana kalmış
Soran+1 yılHayatın gerçekleri ne erkeksiz yaşanmıyor mu? İllaha birisi ile ilişkim olmak zorunda mı? Kisme benle ciddi ilişki kurmaz diye ben ne yapayım muysuz evliliği mi sürdüreyim. Git Allah aşkına git.
Cevap sahibi+1 yılBen lafımı ortaya koydum, beğenen alır
Cevap sahibi+1 yılerkekler daha mantıklı cevaplar vermemiş senin işine gelecek cinsten cevap veren erkekler meriçtir ya da g*vat
+1 yılOna bir psikoloğa görünürse şans vereceğini söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Kızın için baba çok önemli. BEnce destek alırsanız sorun çözülebilir. Söylediğimi yap mutlaka
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Bakma dediğimi yap hadi. yaz ona
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım