Seviyorum ama ataerkil doğulu bi ailede yetişmiş. Karakter olarak baskın olmamasına rağmen yemeği temizliği cocuga bakmayi kadin yapar gibi düşüncesi var
Evlenince iyice rahat moda girer diye evlilik gözümü korkutuyor. Her isi ben yapacaksam evlenmemin bir anlamı olmuyor. Fikir belirtirseniz sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yemeği kadın yapar zaten sorun ne? Bence sen evlenme o adamla asıl sen bu kafadayken anlaşamaşsınız.
Ne alaka ben de para kazaniyorum o da para kazanıyor. Niyr ben daha fazla görev ustleniyorum. O Zaman evlenmenin mantığı ne
Birisi yapmalı bu görevleri öyle değil mi? Kadınların eli de daha çok bu işlere yatkın olduğu için onlar yapmıştır geçmişten bu yana. Öte yandan kadının değil erkeğin zorunlu görevidir eve para getirmek.
Elinin yatkinlikla alakasi yok erkekler cok guzel yemekler de yapıyor görüyoruz aşçıları şefleri. Yaptikca öğrenilen bir sey bu. Ayrica kadin da calisiyor ve para kazanip yoruluyor. Ev islerini de tamamen ben omuzlayacaksam evlenmenin mantığı yok
Kimi kiz var bu isler agir gelmez normal gelir kimisi vae erkekde yardjm eder der. Eger ki sen yardim etmek zorunda diyen biriysen ayril. Cunku emin ol o anlattigin kisk yardkm etmeyecek
senin gibi kizla evlenilmez zaten feminist iyyy
Senin eşin hem disarda calışacak hem temizlik hem çamaşır hem bulaşık hem yemek yapacak hem cocuga bakacak sen de işten eve gelip sadece yatacaksin ve kendine erkek diyeceksin öyle mi
kim dedi sana benim eşim disarda calisacak diye?
Simdi herkes çalışıyor kardeş. Millet boşuna mi okuyor o kadar okulu. Sen okumamis kiz bulursan evlem
okumus okumamis farketmez, mecbur kalmadikca calismasina musade etmem.
O kadar emek verip okuduğu is icin calismaya senden izin alacak bi kiz bulursan evlen. Ben çalışan kadinlar icin diyorum ayrıca. Hem çalışıp hem de neden ev islerini yapayim. Iki taraf da bölüşmeli
valla sizin yuzunuzden zaten erkekler kadinlasti, kadinlar ise erkeklesti. disil-eril enerji birbirine girdi. neyse 2 tarafta calisiyorsa bolusun evdeki işi.
Sizde herhangi bir işte çalışıyor musunuz
Sevgilim ne işle uğraşıyor
Tabiiki çalışıyorum. O da cafelerde falan çalıştı ama okulunu yeni bitirdi atanmak icin uğraşacak
Durum böyleyse yani sizde ev hanımligi yapmayacaksınız ev temizlik ileriki zamanda çocuk olursa onun sorumluluğu elbette ikinize ait ben de doguluyum ve bir insanın doğulu olması onun ataerkil yetiştiği anlamına gelmiyor ama ülkede çoğunluk böyle ne yazikki sevgilini nasıl düşünüyorsun gibi sorularla değil icraat göstererek onun yapısını daha iyi öğrenebilirsin
Şimdi seviyorum dersin ama aynı evin içine girip tüm sorumluluk omuzlarına bindiğinde çıkar yolun kalmadığında hele bide işin içine çocuk girince baka bakalım bahsettiğin sevginin kırıntısı kalacak mı içinde