İstanbul’da yaşarken üst komşumla tanıştık, kendisi de bekardı birbirimizden hoşlandık ve birkaç ay birlikte olduk (sevgili olarak değil). Artık başka şehirde yaşıyorum, evim orada ama gitmiyorum.
Çok özlüyorum. İlk yakınlaşmamızı düşününce hala etkileniyorum.
Ne yapmalıyım?
Çok özlüyorum. İlk yakınlaşmamızı düşününce hala etkileniyorum.
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dönüş ihtimalin yoksa durumu aşıp önüne bakmalısın.
Neden gitmiyorsun oraya? Onunla küs değilsen olduğun İle çağır orada seks yapın.
Iletisimde misiniz hic konusmuyor musunuz? Ozlediysen ve gitme sansin varsa bence bir ziyarete gidebilirsin :)
Maalesef iletişimde değiliz yani ziyarete gitme şansım var ama gitmek istemiyorum bazı sebeplerden dolayı onunla alakası sebeplerden dolayı. Belki bir gün tekrar oraya dönersem ancak öyle
Bence bir kacamak yapilabilir onunla yasadigin gibi bisey yasamayali cok uzun zaman olmus galiba? Onunla alakali sebep nedir ki yanliz yasamiyor mu?
Şöyle yaşanan şey plansızdı. Birbirimizden hoşlandık birkaç kez görüştük bir şeyler paylaştık ve yaşandı. Mükemmel değildik belki ama çok tutkuluydu. Birçok insanda bence bu tutku eksik ve bu yüzden o ayırt ediliyor
Onunla alakalı bir sebep yok ama aramız iyi değil bir konudan dolayı burada acıklamayayım cok da onemli bir konu değil zaten
Katiliyorum :) plansiz ve beklenmedik olanlar cok etkili oluyor tabi. Bence de ya yeterli tutkuyu gorememek alamamak cok olumsuz etkiliyor insanin gunluk hayatini bile. Bu tutkusuzluk senin de gunluk hayatini etkiliyor mu?
Yani etkiliyor biraz tabii ki. Öylesine önüme gelenle beraber olmak istemiyorum zaten. Kaldı ki beraber olacağın insanın da ne kadar tutkulu olup olmadığını önceden göremiyorsun ki. O duygusuzluk (duygudan kast ettiğimi anladınız) beni geriyor
burada anlatma aynen ama bana anlatmak istersen bul beni
Yani bazi insanlar icinde hissetse bile heyecani tutkuyu arzuyu karsi tatafa geciremiyorlar. Ben de tutkuyu ust seviyede yasamayi seviyorum. Yasayamadigimda benim de gergin verimsiz bir hayatim oluyor. Sanirim ikimiz de ayni seyi yasiyoruz.
Bi gidiyorsun şaaaak adam evlenmiş
Hahahah😂 ne şok olup ne gülerim halime
Yenge açıyo kapıyı eli bulaşıklı, arkada küçük çocuk geziniyor evin içinde 😄
Ayyy düsünemedim bile ahahaha 😂 cok utanırdım
Adam taşınmış bile olabilir hiç iletişiminiz yok mu
Daha geçen hafta geldim evden taşınsa bilirim aynı apartman grubundayız zaten
Hayır yok
Kaç yıl oldu
5-6 ay oldu
He iyi çok geçmemiş
Çok zor bir durum gerçekten... konusalimmi...
Yeni sevgilisi vardır moralini bozma Ne iş yapıyorsun sen
Görüşmek istiyorsan ara mesaj at
Başka birini bul 😁
Sanal yapın
Bulusma ayarla
Git yanina
Yedek bnisini bulacaksın
Nerde yaşıyorsun
çağır o gelsinn
Kendi tenine uugun biri ni bulmayi dene
Kocan yakalarsa
Ne olarak çok iyi arkadaş olarak mi 🤠