Bence en fazla 3 biraz zorlarsak 4 olabilir ama 5 olamaz.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Takıntılı değilim ama bende benden çok büyük birini istemezdim maks 5 yaş büyük olmalı. Fazlasını çekici bulmuyorum
Ben kendimde büyük kadın sevdiğim için benden en fazla 6-7 yaş büyük olabilir. ama diğer insanları bilmiyorum.
Doğru yaş farkı diye bir şey olmamalı insan kiminle mutluyla onunla olmalı yaş sadece rakamlardan ibaret
sen 5 olmaz dedin ya, karşına çıkacak ve aşık olacağın kişi senden 6-7 yaş büyük olur, bak demedi deme :)
Bizim yaş farkımız 6 ben memnunum daha fazlasını da istemem daha azını da
Yaş farkı değilde karakter farkı çok olmasın önemli olan o
Kendimden küçük olmaz en fazla da 5 yaş büyuk olsun isterim gerisi beni aşar
En az 3 en fazla 15 yaş. .
Daha azı da iyi değil daha fazlası da
3 4 fakat ben kendimden büyük olsun isterdim.
Bence de 3-4 olmalı en fazla. Herkes yaşı yaşına ilişki yaşamalı bence.
Bence de maksimum 4 olabilir tâbi hayat, kader...
28 im 20-32 arasına açığım, kişinin yaşına göre değişir
Minimum dokuz maksimum 17
Şuna bak kendine ayarlamış resmen 😆 maksimum 36 yaş yani
5e kadar okeyim ben zaten annemle babamın arasında 7 yaş var
En fazla 6-7 yaş olmalı.
8 bence
Ney ne :)
Maskülenliğe değil. Maskülizme karşıyım. Doğru bulmuyorum
Sence doğru mu? Erkek ergenden dünyada hangi erkek hakkını arıyorlar?
Erkek egemen *
Bende mi bırakayım Türkiyede bitti diye? Başka ülkelerde ve benim bulunduğum ülkede yok diye görmezden mi geleyim
Erkek egemenliği tamamiyle aşılmadı sadece azaldı . Sosyal medyada buna çokça kez şahit oldum. Yok gördüğünüz her şey erkeğin eseri yok bir yumruğuma bakar yazanlar. Women ☕️ demeler.. neler neler. Taciz tecavüzler de cabası daha beteri! Bunlar iyi erkeklerin aleyhine haberiniz olsun.
İtiraz ettikleri konularda haklılar elbet ama bunu kadınlara karşı saldırarak yapmaları saçma? Cünkü mağdur bırakan çok var. Kadınlarda nafaka ödüyor bu bir ikincisi ortada çocuk varsa elbet nafaka ödemeli. Öyle sizin bildiğiniz gibi değil bu işler 5 dakika evli kalıp boşamıyor bile mahkeme nafaka mı bağlasın? Kadınların itiraz ettiği konular çok daha haklı bence. Tecavüz taciz azalmadı da bitmedi de ! Ben bu yüzden işe girip çalışamıyorum. Girişimciyim güzel bir yerden teklif geldi mesela pazarlama elamanlığından ama bil bakalım taciz korkusu yüzüne giremiyorum abi.. zaten psikolojik tedavi alıyorum
Hayır. Tecavüzün ve tacizin çokça bolca devam ettiği bir yerde egemenlik bitmiş değildir.
Nafaka konusunda bence aranızdaki çürüklere tepki yağdırsanız çok iyi olur. Evet haklılık payınız var ama bu gene bir erkeğin suçu
Bende feminizmi savunmuyorum. Radikal feminizm tam anlamıyla zorbalıktan ibarettir fakat konumuz maskülizm
Tabi nereden bileceksin sen tacizi yaşamamışsın ki. O taciz eden kişi ölse geberse benim yaşadığım korkusunun cevabını verebilecek misin sen şaka mısın? Dalga geçiyor bir de la havle
Taciz atlatılır peki tecavüz?
İnan taciz korkusunu anlayamazsın. Fark etmeden biri gelir sadece omzuna dokunur ve kalbin bir anda yerinden çıkarcasina atmaya başlar ne yapacağını bilemeden arkanı dönersin halbuki sadece arkadaşındır. Paranoyak olduk resmen
Yolda gücü bırak ben spora yazılsam baş etsem ne yazar mendille bayıltsa kaçırsa işini görüp atsa ne yapıcam?
Ne kadar da akıllı zannediyorsun sen kendini. Haberlere gir bak çoğu normal kadın. Niye açık kadını görüyor merak etmiyor. Kapını kilitle ne ya. Ulan türbanlı kaç kadın tecavüze uğradı. Bela mısın?
Cahilliğin kaçıncı boyutusun?
Kendi adına konusmamalisin bence çoğu şerefsiz korkmuyor
Ne korkusu be adam zevkini düşünüyor. Ne yüreği
Annen kapısını kilitleyip o hırsız girerse sorarım sana.
İşte aptal yaratık babası ilgilenmediği için çocuk öyle. Baba ilgilenmezse böyle olur çocuk sevgisiz ve eğitimsiz yetişiyor. Anne çocuğuna ışık tutar babası da o yolda nasıl gitmesi gerektiğini o erkeğe gösterir.
Hemen kadınlar yetiştirdi dersin. Kadın düşmanı seni. Umarım sende bir erkek olarak tacize uğrarsın demek isterdim ama çok üzücü bir durum.
Sana kim saygı duymamış ne saçmalıyon gece gece a*q evladı
İnşallah taciz iftirası yersin ya da uğrarsın da anlarsın. Hadi iyi geceler
Arap tam anlamıyla sen gibilere deniliyor :d köpek daha neyin ne olduğunu bilmeyen cahilsin
Burası Arabistan değil Türkiye beyinsiz varlık. Ailendeki eşarplı kara gtlü anneni s2m
İşte sen gibi ezikler var olduğu sürece kullanıcı adım böyle kalacak
@Antimaskulizmm_ agam sende psikolojik sorunlar var sanırım bu ne kin ve nefret mq
@KaanArducc öncelikle üslubuna dikkat et ben senin askerlik arkadaşın değilim bu bir ikincisi şu mavi üye günlerdir başka hesaplarla gelip ailen Arap çevren şöyle diye yorum atıyor site görüşlerini kaldırdı. Nerede kin ve nefret var bilmeden atlıyorsun birden? Burası dingonun ahırı mı?
Git tüm yorumları oku öyle cevap ver adam bildiğin tecavüze tacize kadınlar suçlu diyor ama sonra psikolojisi bozuk ben oluyorum a*q bela mısınız gece gece?
Onu okumadım senin umarım taciz iftirasina ugrarsin yazını olmuştum herneyse ikinizide mq ikimizde malmişsiniz
Sen önce Türkçe öğren
Kezban
Okumadan yazarsan böyle zort olursun ucube
O da yukarıda kadınları suçladı kelaynak okuda öyle yaz zargana
10 a kadar çıkabilir bence 10 dan ötesi kuşak farkı ebeveyn-evlat ilişkisi olur her türlü
Yaş farkı önemli değildir önemli olan kalplerin ve beynin uyuşması
7-8 maksimum olabilir
10-12 olabilir
Bence 15 20 mi
7 8 olabilir...
kafalar uyduğu sürece bence yaş farkı önemli değil
En fazla 50 yaş farkı olmalı
7 8 yaş olmalı ki kadın daha güzel sevilmeli
En fazla 5 yaş ondan sonrası olmaz
7,8 yasa kadar olur
1 2 yaş büyük en fazla 3 yaş küçük
5 e kadar cikabilir bu ama fazlası olmaz
12yi zorlamışlığım oldu.
5-7 yaş maxx diyorum
Büyüyünce fikrin değişir
Neden
Limit yok
Hiç önemli değil yaş bana hitap etsin yeter :)
Benimde kriterim 4-5 yaş
8-9-10 bence
22 yasındayım sevgilim 30
Aşkın yaşı olmaz😂😂😂😂
Max beş falan
7 8 bence
Niye neden kime ne
Vakit geçsin diye soruyum dedim. dd
Geçti mi 😂
2 dakika dolmuş bile
Ooo mis 😂
Erkek büyük olmalı