Erkek komşum benden hoslaniyormu özelikle benim binadan ev alma kalkıyor benimle iletişim kurma çalışıyor her daima benle konuşmak istiyor amacı nedir bu kişi evli birde başka yerden istemiyor ev almak benim binada ev alma çabalıyor sürekli aklı bende bana yakın olmak için evinden çıkıp benim bina taşınmak istiyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır.
Sen ondan hoşlandığın için hayal görüp kafanda kuruyorsun.
Hoşlanmıyorum hareketleri ele veriyor evli adam hoşlansam çoktan ustkatim evi ona derim binada daire yok diyorum korkumdan bekar olsa neyse ama çocuklu adam ben den uzak olsun Allah yakın olsun adam bildiğin sinek ya beni nerde görürse görsün konuşma çalışıyor bildiğin takmış kafaya bana
Bina almasi degilde iletisimi olabilir
Hım valla iletişim için her şey yapar takmış kiralik eve
Senin düşüncen ne peki ilgisi hakkinda
Sağlam dayak istiyorda belasını benden bulsun istemem eceli gelmiş cami avlusunu ariyorda neyse artık:)
Helal be takdir ettim sizi şimdi
Kimse uğraşamam 😏 evli çocuklu adam banane
hoşlanıyor bence sen evlimişin
Bekarım
kac yasında o peki ondan rahatsızmısın
Valla 47 var yaşı benden büyük yaşı
Hee sana abayı yakmış
Üzülürüm öylese evli yazık eşine çocuklarına abi dedim kişi ona karşı hisim yok yuva yıkılmaz asla yuva yıkanın yuvası olmaz:(
Hee aynen
Enteresan. Eşi farkında değil mi?
Farkında değil eşi ben ona abi diyorum çünkü abim yaşında
Sen sana olan ilgisini farkettin. Çok güzelsin, cilvelisin ta da teşhir var. Neyse işin zor. Karısıyla konuşman faydaşı olabilir.
Eşiyle konuşcam korkuyom kadın yanlış anlarsa ya çocuğu da var yuva yıkmak istemem adamın hareketleri tuhaf beni görünce bildiğin pesimden geliyor bugün gel desem eşinden ayrıl desem gelecek tip uzak oluyorum bazen görmezden geliyorum yolum değiştiriyorum
Çok incesin. O zaman adamla otur konuş. Babanla korkut. ya da arkadaşlarından yardım iste. İstanbuldaysan ben gideyim konuşayım.
Ben konuşcam da karsimdaki canım anlamazki bildiğin takmış kafaya
Yalnız konuşma.
tamam yanlız konuşmam
Seni göze kestirmiş. Kestaneyi çizdirme dikkat et.
Adam azına ederim gitsin karısına ilgi duysun güzel kardeşim
Sıkılmış karısından demek ki biraz anlayış göster.
Anlayış gösteremem sıkıldıysa onların arasında beni ilgilendirmez kimse yuvasını bozma hakim yok
Çok bencilsin
Bencil olmak iyidir yuva yıkmadan ah almak Bedua almak daha kötü 2 çocuklu adam ne elin kızın peşinden geliyor gitsin karısıyla ilgilensin elden hyr gelmez o çocukların karısının mutsuz olması bana Bedua etmesi daha kötü öteki tarafta cehhenemde yanmak istemem
Ama bi insanın kalbini kırıyorsun sonuçta o da büyük günah
Banane kırılsın umrumda değil öyle adam kalbini kiriyorsam iyi yapıyorum dua ETSİN kafasını patlatmiyorum
Bence sen de istiyorsun naz yapıyorsun şu an sadece 😂
Ne naz yapcam naz yapmam neyse o adam olsun yeter naz yapcak olsam adamla şu an konuşurdum burdan yazıp akıl almazdım kimseden
Sen yine de bi şans ver ona. Hayatta her insan bir şansı hakeder
NAH VERIRIM O ŞANSI ELINDEKI KARISINA SAHIP CIKSIN GÖZÜ ÇÖPLÜKTE OLMASIN
Bak adam ev tutacak o kadar masrafa girecek bunları düşün
🤭🤣🤣NAH BULUR BENIM BINADAN EVI RÜYASINDA GÖRÜR UMRUMDA DEĞİL güzel kardeşim KARISINA SAYGISI OLMAYAN SEVMEYEN ADAMDAN HAYIR GELMEZ SAPIK HERIFTEN
Valla ben ikna edemedim gerçi adam nasıl ikna edecek 😂 Gerçi belli de olmaz bu işler
Ikna oluncak değil bu konular ciddi kimse huzurunu bozma hakim yok baktım çok yavsiyor sağlam dayak yer olur biter karısının yanına gözü şiş olarak gider acımam
Adama yazık oldu. Tüm yatırımlar boşa gitti
UMRUMDA DEĞİL biber sürerim onun yatırımlarina sağlam kaya çarptı haberi yok öyle adam bir bok olmaz. karısını çocuğuna acımayan ilerde benide bırakıp gider başkasına acımaz. Kendim oyuncak ettirmem asla.
Helal be abla sana. Dik duran kadınları severim. Valla şu an seni nikahıma alasım geldi.
Adam karakteri bozuk hyr gelmez valla karısına çocuğuna açıyorum duysa bilse yuvası bozulur ama öyle pislik o fırsat vermicem demem karısına mağdem evli adam olsun sahip ÇIKSIN karısına millete salça olmasın
Aynen valla. Doğru diyon
Adam durumu iyi evi arabası maaşı güzel başka kadın olsa onu kaz gibi yolar acımaz neyi var neyi yok alır üstüne nasılsa canım beni seviyor diye onu her dediğini yaptırır sonra adamı bırakır çok şükür bana denk geldi adam dan uzak duruyom havlayan köpek ısırmaz 🤣
Ama sen yine de büyük konuşma ne olur ne olmaz 😂
Istemez benden uzak Rabime yakın olsun inşallah 🤲
Gebersin
Amin 😂
Evliyse dikkat et
O dikkat etsin evli olan o kişi ben değil
Hayır duygularınla oynanma konusunda dedim
Evli mi
Evli çocuklu adam
Sen hoşlanıyor musun
Asla abim yaşında evli çocuklu adam saten hoşlansam her türlü karısıyla arasını açardım uzak duruyom hata ev yok binada diyorum gelmesin diye bakiyorum
Yareel oynayan?