Sizce doğru mu söylüyor yoksa yalan mı?

benim okuldan sevdiğim bir çocuk vardı bi gün ona yazdım ve 1 ay boyunca konuştuk konuşmaya başladıkdan 2 3 gün sonra bana erkeklerle konuştuğum için benden hoşlanıyorsan olmaz demişti bende olmaz dedi diye erkeklerle konuşmaya devam ettim (okulda pek kız yok) sonra bi gün sevdiğimi söyledim ona dedi ki ya bende olmak istiyorum ama erkeklerle konusmanı sorun ediyorum falan filan olmaz dedi bana çok kez söyledi erkeklerle konusmam konusunda bazı şeyler neyse sonra bi gün ben kendimi kötü hissettim ve yardımcı olur diye ona yazdım ne konuda kötü olduğumu söyleyemedim eski sevgilim hakkında bir şeyler anlattım ve ondan sonra soğuk davrandı ve bir daha konuşmadı. Ben okulda defalarca yanına gittim barışalım diye ama olmaz dedi ben erkeklerle iletisimimi kestim sadece sınıfımdakilerle konusmaya basladım sonra bi gün bi mesele açıldı bende beni seviyo musun diye sordum o da evet diye cevap verdi neyse sonra bi gün yine yanına gittim ondan 1 2 hafta sonra barısalım mı dedim bana sevdiği biri olduğunu ve onunla sevgili olduğunu söyledi o kişinin de eski sevgilisi olduğunu söyledi
Sizce doğru mu söylüyor yoksa yalan mı?