Birbirimizi çok seviyorduk ama ona takıntılı bir eski sevgilisi vardı kız yapışkandı neyse biz bir sebeple ayrıldık o uğraşsa da ben barışmadım sonra kalbini çok kötü kırdım ve o kızla takipleşti ertesi günü de cezaevine girip 6 ay yattı ve kız o girer girmez çocuğun ailesine girmiş siz bir şeye karışmayın ben halledicem diye kıyafet falan yollamış baya bildiğiniz gelin olmuş yani kendi ailesine de ciddiyiz evlenicez demiş baya avcunda çocuk şu an bunları da sevgilimin kız kardeşi ve kuzenleri anlattı bana neyse içeriden çıkmış üç gün önce ve bugün hikayelerimi açmış kızla hâlâ takipleşiyo en kısa zamanda ayrılacağına eminim ama yine de bir şey söylemek istiyorum sizce ne diyeyim
Hâlâ beni sevdiğine sevmese de tamamen unutamadığına eminim
Hâlâ beni sevdiğine sevmese de tamamen unutamadığına eminim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaç ay konuşmadınız
Bana yazdı reddettim sonra gidip sahte el ele fotoğraf paylaştım hemen o kızı ekledi bir ya da iki gün sonra da cezaevine girdi 6 ay yattı ve yeni çıktı o sevgilim var sandığı için muhtemelen haber yollamadı ben de o kızı öğrenince iletişime geçmedim
Bence sana yazacak gibi yoksa göreceğini bile bile bakmazdı hikayene
Onunla biz cinsel şeyler yaşamadık ve bana gerçekten çok aşıktı onun kuzeni bana yürüyüp duruyordu reddettim kaç kez gidip arkadaşımla sevgili oldular ve arkadaşıma sevgilimin adını vererek onunla bir şeyler yaşamış o anlattı demiş ben onun yapmayacağına eminim ama kuzenine haddini bildirmek için söyle bir şey yazayım mı “Ali’nin senin ağzından arkamdan söylediklerinden yana kinliyim sana ortalığı karıştırmaya zaten yer arıyorum zaten dalga geçer gibi o kızla takipleşirken profilime girme bir daha”
Haddimi bildirmesi için*
Hayır asla bulaşma ve yazma bence. sessizlik herkesi mahveder bunu unutma. Şu an yazarsan o kıza onu kendi ellerinle itmiş olacaksın. sana gelmesini istiyorsan sadece sus
Ben de yazdıktan sonra vazgeçtim biliyor musun sahte el ele fotoğrafta bile gördü kaç kez yazıyor oldu ama 2 gün sonra gururunu çiğneyip mesaj attı sabretmek en güzeli o beni unutamayacak hele o kızla asla
Tabiki unutamayacak yapışık kızlar sevilmez bence
Ya seni yicem hem motive ediyorsun hem zekisin hem de benim kendim hariç arkadaşlarıma olduğum ilişki koçusun😂
Hahah yerim yaa. 💗 ben denedim ve gördüm. Susan yazmayan taraf her zaman kazanıyor. Başkasıyla olması seni üzmesin eğer onu sevseydi senin profiline asla bakmazdı. Bence hiç fark etmemiş gibi yap. Yani görmemiş gibi. Sessizce kendi hayatına bak. Zaten unutamadığı çok açık o kıza yol verip sana kendisi yazacak. Sen şimdi yazarsan diğer kızdan bir farkın kalmayacak ve ona gidecek. Unutma kaçan kovalanır susan kıymete biner
Kesinlikle dediğimi yapıcam altı ay duyduğum şeylere susup sabrettiysem biraz daha sabrederim o kızı sevse beni en başında tercih etmezdi ona giderdi ya da dediğin gibi o varken bakmazdı ilişkisini riske atmak istemezdi korkardı kızla yan yanayken yazarım falan diye
Aynen öyle aferin destekcinim ❤️
Hikayemi gene açmış ve bu sefer tepki verip canı yansın istiyorum ayrıca hikayemi açmasını istemiyorum çünkü yersiz bir umuda kapılıyorum sence bu mesajı atayım mı”Engellenenlerimde bile görmek istemiyorum seni bir daha profilime girme”
Ay hayır bu mesaj çok ezikçe olur profiline bakmasını istemiyorsan gizle hesabını :)
Ne gerek var
atma
Onu sevdiğimi düşünür dimi peki ikinci kez bakarsa