Aşk İlişkileri Biriyle aşırı benzemek ruh eşi olduğumuzu gösterir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Biriyle aşırı benzemek ruh eşi olduğumuzu gösterir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl kısa vadede evet ama uzun vadede bilemezsin ilk anda çok benzediğin birisinden sonraları uzaklaşabiliyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 3 yıldır tanıyorum ama yakın değiliz. Ona karşı 3 yıldır yoğun duygular hissediyorum. Yalnızca gözlemliyorum. Affedilmeyen +1 yıl yakınlaşmadan asla bilemeyeceksin o halde Soran +1 yıl Dinlerimiz farklı ve o benden daha zengin. Affedilmeyen +1 yıl o zaman bence unutmalısınız
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hayata bakış açısı olarak benzemekse, evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dinlerimiz dışında %80 aynıyız. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kısa vadede evet ama uzun vadede bilemezsin ilk anda çok benzediğin birisinden sonraları uzaklaşabiliyorsun
3 yıldır tanıyorum ama yakın değiliz. Ona karşı 3 yıldır yoğun duygular hissediyorum. Yalnızca gözlemliyorum.
yakınlaşmadan asla bilemeyeceksin o halde
Dinlerimiz farklı ve o benden daha zengin.
o zaman bence unutmalısınız
Hayata bakış açısı olarak benzemekse, evet
Dinlerimiz dışında %80 aynıyız.
Gösterir bence ve nadirdir bu
Hayır