Sussam olmuyor susmasam olmaz? ne yapayım?

Biriyle tanışmıştım internetten. Arkadaş gibi konuşuyorduk ama başka uzak bi şehirde. Neyse öyle konuşurken benle çok fazla ilgilenmeye başladı aşık gibi davranıyordu. Ben de işte hoşlandım sadece. Ama hiç sevgili olmadık şu an da sevgili değiliz. Bi de bi kaza geçirmişti kaburgalarında çatlak falan var. nefesim daralıyor akciğerim su topluyor falan diyordu. Evde istirahat ediyormuş ara ara hastaneye gidiyormuş. Ölecek gibi konuşuyordu sen bana güç veriyorsun diyordu. Ben zorla hastaneye götürüyordum bazen beni dinliyor diye. Hasta diye bi türlü konuşmayı kesemedim. Uzak mesafe var diye defalarca zaten imâ ettim bizden olmaz diye. Benim için çok ağlıyor çok kötü bi duruma giriyor benim yüzümden iyileşemeyecek diye korktum vicdan yaptım. Ya dediğim gbi değer veriyorum ona hoşlantı gibi bi his var ama ben aşık değilim hatta başka konuştuğum kişiler de oldu onla konuşurken. Geçen gün belki başkalarıyla da konuşuyordumdur falan dedim çok büyük tepkiler verdi. Mecburen tamam şaka yaptım falan dedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgili değiliz biz dediğimde triplere giriyor. Şu an hasta diye bi şey diyemiyorum hep güzel cevap veriyorum. Kendimi soğutayım desem dediğim gibi hasta diye çok üzülsün istemiyorum. Biraz iyileşene kadar konuşuyorum öyle işte. Aniden çekip gideyim mi yoksa biraz daha durayım mı ne yapayım?
Sussam olmuyor susmasam olmaz? ne yapayım?