Sizce hangi tür ilişki olmaz
Kültür uyuşmazlığı olan çiftler
Zengin kadın, daha az kazanan hatta parası olmayan erkek
Ten uyumunun olmadığı ilişki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi tür ilişki olmaz
Kültür uyuşmazlığı olan çiftler bence daha çok yürümezler. çünkü genel olarak insanlar birbirleri ile anlaşamazlar bu yüzden de anlaşamadıkları için o evlilik genel olarak yürümez diye düşünüyorum ben daha çok bu yüzden bence kültür farkı çok olan ya da düşünceleri zıt olan kişiler evliliklerinde her zaman için çok daha fazla başarısız oluyorlar bu yüzden de genel olarak ben evlilik de mutlaka kafa dengi olmaya ya da anlaşmaya bakıyorum
Ama herkesin düşüncesi tabi ki de farklıdır. bu yüzden de bence asıl önemli aşık olmaktır. Zengin kadın, daha az kazanan hatta parası olmayan erkek ilişkisi de yürümüyor çünkü bir taraf bunu sorun haline getirebiliyor maalesef Ten uyumunun olmadığı ilişki de genel olarak kişiler bağlı kalmış bir olaydır benim için.
kültür uyuşmazlığı üzerine birde ten uyumu yoksa
o evlilik yürümez bence
kadın açısından para ve onun getirdiği rahat... Aksi takdirede yürümez ama çevresel problemler çıkar. sevmiyosun bana şunu yapmadın benle hiç böyle konuşmadın gibi mazretler asıl konudan uzak tartışma yaratılıcak her konuya odaklanır kadın. ya erkek öldürür ya da boşanırlar. İki seçenekten biri. Kadın ağzıyla şiddet uygular. Erkek eliyle.
gördüğüm kadarıyla tüm çalışan 40+ yaş aralığında ki kadınlar parası olan o parayı ezdiricek adam arıyor. İşten çıkıp rahatlığın peşine koşmak istiyor.
bence hepsi ya evlilik bu
Cevap
29Cevap
Kültür uyuşmazlığı olan evlilik diyorum.
Evliliğin amacı ten uyumuna bağlı zaten. Eğer o yoksa yürümeyebilir. Evlenmenin manası olmaz yani. Yürüse de 2 arkadaş aynı eve çıkmış gibi olur.
Diğer şıklar evlilikten önceden verilecek kararlar. Yani biriyle kültür uyuşmazlığın varsa ve ya maddi açıdan kendine denk birini arıyorsan bunu önceden tespit edip ilişkiye başlamazsın bile.
Hiçbiri. İhmalkar davranışları olan bir çiftğn evliliği yürümez çünkü sadece takvimleri sayarlar ve herkes kendi köşesine çekilir karşıdakinin mutlu olup üzüldüğüyle ilgilenmez.
Her şık içinde durum zor yani, birbirlerini seviyorlarsa ve bir yere kadar gider, aradaki farkı kapatma gayreti süreci daha da uzatabilir onun dışında zor bir durum.
En büyük mesafe iki beyin arasındaki mesafedir derler evlenince iki insan bir bütün olamiyorsa aynı şeyleri düşünüp konuşamıyorsa o evlilik yürümez
Evlilikler saygı sevgi sadakat üzerine kurulmuştur aşk fedakarlık kültür ikinci planda kalıyor maddi güc hep kazanıyor !!
Ten uyumu diyenlerin %98i bencilce kendi boşalıp, kcini dönen tipler. Sevişmenin ne olduğunu bile bilmiyorlar.
Kültür uyuşması ama tam olarak yer ile de alakalı değil bu benim boşandığım kadın köylümdü yani hemşehrimdi ama bitti
Kültür uyuşmazlığı bir şekilde halledilebilir. Fakat ten uyumu olmayan bir evlilik yürümez gibi geldi nedense.
Kültür uyumsuzluğu da, sosyal/kültürel uyumsuzluk da, ekonomik fakk da aynıdır. O evlilik yürümez
çok çektim bu konudan ana kuzusuysa bide amannn yarabbi
mantık evliliği
ailelerin zoruyla yapılan evlilik
çocuk için yapılan evlilik
Ten uyumunun olmadığı iliski kalan geriye hepsi yürür
Zorba medeniyetsiz ve içinde şiddet olan bir evlilik yürümez
Birbirine vakit ayıramadığın, oturup muhabbet edemediğin, beraber eğlenemediğin bir evlilik sadece evlilik adı altında yürür. Onun dışında yürümez..
Kesinlikle kültür uyuşmazlığı olmuyo ya
Ben kendimden düşük kültürlü biriyle olmam
diğerleri bi şekilde belki yürür ama ten uyumu olmayanlar zaten mutsuzdurlar.
Bu soruya asla cevap verip, büyük konuşmam 😂 asla asla demem. Asla dediğim hayatı yaşarım sonra. Cevap vermeyin arkadaşlar, soru hayatınızı etkiler 😬😬😂
Hepsi de olabilir bir evliliğin bitmesinin sebebi
Şıkların hepsi de sıkıntılı bir yaşam doğurur.
Sanırım ilk 2 madde ama 3 madde de cok zor olur
Ten uyumu falan hikaye kültürsüz biriyle 1 dk bile geçirmek istemezsin
kültürü dert edersen yürümez. zengin kadın erkeğe az kazanıyorsun derse yürümez ,
ten uyumunu bilmem
Erken boşalan kadınını zevksiz bırakıp başka erkeklere muhtaç eden ve dışarıda sanki bütün erkeklik gücü kendisindeymiş gibi kasılan erkek tipi ile yürümez
Kültür uyumu benim bir tanıdım Tekirdağdan Maraş gelin getirdi 3 yıl sürdü evlilikleri
Çünkü hergün tartışırlar ikisinde kendini haklı görür
Ten uyumunun olmadığı
Ten uyumu olmayan ilişki olmaz yürümez.
ruh uyumunun olmadığı ilişki...
Asla demek doğru değil ama kültür farkı ağır basar
Ten uyumunun olmadığı ilişki
Bunların hangisi olursa olsun yürümez zaten
Monoton sıradan sıkıcıııı
Kültür fişi çeker.
Evlenmek için evlenen sığırların evliliği
Saygının olmadığı evlilik
Kültür farkı